ugurfilm cloudstream eklentisi çalışmıyor (Çözüldü)

Krajeyz

Üye
Konular
1
Merhaba, ugurfilm eklentisi 2 gündür filmleri açmıyor yetkililer size zahmet kontrol edebilir misiniz ?

Mi Tv Box Bolumune Acmisisiniz Konunuzu Cloudstream Bolumune Acarsaniz Daha İyi Olur

Merhaba, ugurfilm eklentisi 2 gündür filmleri açmıyor yetkililer size zahmet kontrol edebilir misiniz ?
Foruma üye olup bir soru soruyorsunuz, diğer üyelerden yardım bekliyorsunuz, konuyu yanlış kategoride açmış olsanız da buraya kadar her şey normal.

Tabi bunu yaparken de forum kurallarını okumadığınız da anlaşılıyor.

Ancak sonra, sorunu çözdüm konuyu silebilir misiniz diyorsunuz!!! Aslında yapmanız gereken, sorunu çözdüm, sebebi buymuş deyip, belki aynı sorunla karşılaşan, karşılaşacak arkadaşlara yardımcı olmak değil mi?

Forumda konu silmek diye bir şey yok, tekrarı halinde uyarı alırsınız.

Evet forum kurallarını okumadım özür dilerim. PatronTV ile dm üzerinden iletişime geçtim, kendisi yaz aylarında olduğu için zamanının az olduğunu söyledi ama ilgileneceğini söyledi, yani konudan haberleri var sadece zaman gerekli.

Evet forum kurallarını okumadım özür dilerim. PatronTV ile dm üzerinden iletişime geçtim, kendisi yaz aylarında olduğu için zamanının az olduğunu söyledi ama ilgileneceğini söyledi, yani konudan haberleri var sadece zaman gerekli.
Konu Bolumunu Duzenleyebilirsiniz CloudStream Olarak Degistirseniz Yanlis Kategori ye Acmissiniz

Geri