Öneri X GRUP -TVX+ MOBİL/ BOX SÜRÜM GÜNCELLEMESİ 1.0.4 (28.06.25)

Hocam ellerinize sağlık uygulama çok güzel kullanmak istiyoruz ancak canlı yayın kanal geçişleri çok fazla geç olduğu için kullanamıyoruz.
2 dakika önce çalışma yaptık, uygulamayı kapatıp açın tekrar deneyin.

Uygulamaniz cok sahane olmus ulusal coklu kanal nasil yaptiniz oyle valla tebrik ederim hocam lakin bein series comedy goremedim ekleyebilirseniz harika olur seinfield dizisine bayiliyor bizimkiler trt4 k bile harbi en ufak donma kasma olmadi ustelik kanal gecisleride cok hizli ben cok begendim herkesede tavsiye ederim yaptiginiz isin hakkini vermissiniz saygilarimla.Kargo1975

Beğenerek izliyorum eline sağlık, uygulama formatı mükemmel tam istediğim gibi

Emeğine sağlık kardeşim bundan iyisi olmaz on numara başarinizin devamını dileriz saggilarimla

---------------------------------------------------------
MOBİL SÜRÜM GÜNCELLEME NOTLARI: 1.0.2
---------------------------------------------------------

Hata ve güvenlik iyileştirmeleri yapıldı.

Performans iyileştirmesi yapıldı.

Ekli dosyayı görüntüle 8554Ekli dosyayı görüntüle 8555Ekli dosyayı görüntüle 8556

Dipnot: Lütfen güncel apk dosyasını kurmadan eski uygulamayı cihazınızdan kaldırın. Ayrıca Google Play harici uygulama kurduğunuz için virüs uyarısı almanız çok normaldir.

------------------------------------
TVX+ BOX SÜRÜM GÜNCELLEME NOTLARI 1.0.4
------------------------------------

Ayarlar Kısmına :

Canlı TV kanalları için Uydu Zapping özellikli Player olarak eklendi.

Ram düşük cihazların kullanımı için Animasyonları Kapatma Özelliği Eklendi.

Herhangi bir sorun yaşanması halinde Önbelleği Temizle butonu eklendi.

Diziler ve Filmler:

Dizi ve Filmlerde Kaldığın Yerden Devam Et ve Baştan Oynat Özelliği Eklendi.

Diziler de yarım bıraktığınız bölümün üzerinde Yarım İkon tamamen bitirdiğinizde ise Onay Tiki gözüküyor.

DİPNOT : YENİ SÜRÜM KURMADAN CİHAZINIZDAN ESKİ UYGULAMAYI SİLİNİZ !!

Keyifli seyirler dileriz.

XGROUP : XByte-XReo-Wonka.

Ekli dosyayı görüntüle 7870Ekli dosyayı görüntüle 7871Ekli dosyayı görüntüle 8107Ekli dosyayı görüntüle 8108Ekli dosyayı görüntüle 9734
Ekli dosyayı görüntüle 9735
Ekli dosyayı görüntüle 9736
Harikasın hocam. 👏👏👏

Çoklu kanallar zaten D-Smart Go'nun verdiği kanallara dahil.
Ben Cok Begendim Hocam 10 Dakika Bekledim Donma Kasma Yapcakmi Diye En Ufak Donma Kasma Olmadi Yapanlarin Eline Saglik Bu Uygulamanin En Guzel Ozelligide Yayinlarda 24 Saat Geri Sarma Olmasi Arkadas Cok Emek Harcamis Ve İşinin Ehli Umarim Surekli Olur Bize Dusen Destek Olmak Saygilarimla.Kargo1975

Kardeşim eline yüreğine sağlık, çok güzel ve stabil bir uygulama olmuş. Teşekkür ederim.

selamlar box versiyonunun kurdm guncellemde talıp kalıyo ılerlemiyor.kackere yukledm sildim aynı redline s700 max kurdum

selamlar box versiyonunun kurdm guncellemde talıp kalıyo ılerlemiyor.kackere yukledm sildim aynı redline s700 max kurdum
En güncel surumu yukledıgınıze emın olun, guncelleme yapmadan da cıhazdan eski sürümü silin

Az önce sinema aksiyon kanalını izlerken aniden çevrimdışı oldu daha önce olmadığı için ilk başta internet kesildi sandım ama internette sorun yoktu sanırım sorun uygulamada bir bakarsanız iyi olur.

Az önce sinema aksiyon kanalını izlerken aniden çevrimdışı oldu daha önce olmadığı için ilk başta internet kesildi sandım ama internette sorun yoktu sanırım sorun uygulamada bir bakarsanız iyi olur.
Sunucu firması donanım değişliği yapıyor şu an, o yüzden arada kesilmeler olabilir.

Geri