E-Devlete Giriş Yapılamıyor

Akyol 

Geliştirici
Admin
Konular
213
Edit: Sorun giderilmiş.

E-devlete sabahtan beri giriş yapılamıyor. Normal giriş yöntemiyle denendiğinde “teknik arıza” hatası veriyor.

Şuan için işlem yapılamıyor. Haliyle e-devlet ile işlem yapılacak olan tüm tapu, kamu gibi alanlarda da aksaklıklar yaşanıyor.

Edit: doğrulama kodu ile girişlerde sorun yaşanıyor. Çift faktör doğrulama kodu (SMS gibi) varsa şuan giriş yapılamıyor.

IMG 9570

Son düzenleme:
E-devlete sabahtan beri giriş yapılamıyor. Normal giriş yöntemiyle denendiğinde “teknik arıza” hatası veriyor.

Şuan için işlem yapılamıyor. Haliyle e-devlet ile işlem yapılacak olan tüm tapu, kamu gibi alanlarda da aksaklıklar yaşanıyor.

Edit: doğrulama kodu ile girişlerde sorun yaşanıyor. Çift faktör doğrulama kodu (SMS gibi) varsa şuan giriş yapılamıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 9902
İlginç! tam şu anda bende giriş işlemini gerçekleştirdim,kayıtlı şifremle bende giriş yapamıyordum baktım olmuyor şöyle yaptım,şifremi yazdım kabul etmedi hemen Şifremi unuttum şıkkına tıklayarak istenilen kayıtlar için iki nufus cüzdanı olması gerekiyor biri kendinin,diğeri Anne-Baba-eş olabilir önünde bulundurman gerekiyor çünkü bilgiler istiyor buraları geçtikten sonra senden Tlf.numarası istiyor doğrulama kodu istiyor ve yeni şifre sayfasına atıyor sizi.

Sistemde sorun giderildi. Şuan bir hata yok.

Sistemde sorun giderildi. Şuan bir hata yok.
Ehliyet Degistiren Yenileyenlerden Biriyim Yeni Kanunla Saglik Bakanligi Aile Hekimligine Para Yatirmadan Olmuyor Cok Cuzi Para Lakin E Devlet Uzerinden Oluyor Bu Tarz Ve Buna Benzer Bir Cok İslemler Bazen Olabiliyor Yogunluktan Dolayi Ama Suan Sorun Yok İyi Forumlar

Bilgi ek olarak , belirli bir süre giriş yapılmadığında e-devlet şifre otamatik siliniyor.Panik yapmayın.🙂

Geri