Stremio Ve Hız

tvbox

Üye
Konular
10
Sevgili arkadaşlar, umarım iyisinizdir. Stremio'nun film ve dizi uygulaması, izleme deneyimini geliştirmek için harika seçenekler sunuyor. Özellikle 4K HDR kalitesindeki filmler, görüntü kalitesiyle dikkat çekiyor. Bazı filmlerin hızlıca açılması da memnuniyet verici bir özellik. Fakat bazende tam tersi hiç açılmıyor ve ya donuyor sizce bunun sebebi internet hızımı yoksa baska nedenleri var mı.
İnternetim 100mb 1000mb olursa donmaz mi mesela

Stremio temelde torrent istemcisi. Yani torrent tabanlı çalışıyor. Aradığınız içerik çok paylaşılmıyor ya da çok kullanılan eklentilerden kurmadıysanız yeterli "seed/paylaşım" yapılan içeriği bulamıyor. Bu sefer de düşük hızda içeriği çektiği için geç açılıyor.
Video oynatıcının sağ alt tarafında dünya işareti var oraya tıklarsan ne kadar paylaşan ve ne kadar hızla indirdiğini görebilirsin.

Oyla 0
Stremio temelde torrent istemcisi. Yani torrent tabanlı çalışıyor. Aradığınız içerik çok paylaşılmıyor ya da çok kullanılan eklentilerden kurmadıysanız yeterli "seed/paylaşım" yapılan içeriği bulamıyor. Bu sefer de düşük hızda içeriği çektiği için geç açılıyor.
Video oynatıcının sağ alt tarafında dünya işareti var oraya tıklarsan ne kadar paylaşan ve ne kadar hızla indirdiğini görebilirsin.
Yani benim internetim daha hızlı olsa sorun yaşamaz miyim hocam

Oyla 0
Aynı reisin dediği gibi stremio torrent üzerinden çalıştığı için ne kadar iyi internetin olursa olsun, belirli oranda takılmalar yaşacaksın. Debrid kullanmadan stremio işkence gibi gelecektir.

Oyla 0
Yani benim internetim daha hızlı olsa sorun yaşamaz miyim hocam
Hayır 100mbit varsa normalde çok paylaşılan bir filmi sorunsuz izlersin. Sorun çok fazla kişinin paylaşmadığı filmi izlediğin zaman oluyor. Zaten aradığın zaman filmin isminin altında S: 10 L: 5 falan gibi sayılar olur. S: yüksek olan filmleri seçmeye çalışman lazım.

Oyla 0
Aynı reisin dediği gibi stremio torrent üzerinden çalıştığı için ne kadar iyi internetin olursa olsun, belirli oranda takılmalar yaşacaksın. Debrid kullanmadan stremio işkence gibi gelecektir.
Debrid nedir hocam ?

Oyla 0
Debrid nedir hocam ?
Debridin tam bir tanımını yapamam o konuda pek bilgili değilim, ancak bir abonelik karşılığında bir firmanın sunucusunda izleme yapabilmenizi sağlıyor. Torrent gibi hızı kişilere bağlı olmadığı için çok daha iyi deneyim elde ediyorsunuz. Stremio'da realdebrid bulunması lazım maalesef abonelikler dolar ile ancak iyi bir hizmet sunabiliyor. Bilen arkadaşlar benden çok daha iyi yanıt vereceklerdir, onların mesajlarını beklerseniz daha iyi anlarsınız.

Oyla 0
Debridin tam bir tanımını yapamam o konuda pek bilgili değilim, ancak bir abonelik karşılığında bir firmanın sunucusunda izleme yapabilmenizi sağlıyor. Torrent gibi hızı kişilere bağlı olmadığı için çok daha iyi deneyim elde ediyorsunuz. Stremio'da realdebrid bulunması lazım maalesef abonelikler dolar ile ancak iyi bir hizmet sunabiliyor. Bilen arkadaşlar benden çok daha iyi yanıt vereceklerdir, onların mesajlarını beklerseniz daha iyi anlarsınız.
Anladım hocam fakat para biraz oyunu bozuyor hele dolarsa çok bozuyor hele benim gibi üniversite öğrencilerini kesin bozar 😅😅

Oyla 0
Anladım hocam fakat para biraz oyunu bozuyor hele dolarsa çok bozuyor hele benim gibi üniversite öğrencilerini kesin bozar 😅😅
ayarlardan torrent profilini ultra fast'a çekin daha hızlı açılacaktır ayrıca seed sayısı en yüksek olan kaynaktan ve 1080p olarak izlemenizi öneririm

Oyla 0
Baska yapabileceğim bir ayar ve ya eklenti var mı hocam bilmediğim
Kurmadıysan opensubtitles, subdl ve türkçealtyazıorg (var olduğundan emin değilim) kurabilirsiniz. Bunlar sadece altyazı ile alakalı, yukarıda bulunan mesajlar dışında torrent hızını pek'de arttıramazsınız.

Oyla 0
Seeder leecher az ise nasıl artıracak hocam? Hele upload limitini benim gibi 20 kbps ile sınırlamışlarsa?
seedi 3-5 olan bir dizi/filmde tabii ki hızlı indirmesini bekleyemezsiniz ama fark olur standart profile göre ben 20 seedli dizi izledim ve oldukça rahat bir şekilde izledim. bu sizin cihazınızın donanımına da bağlı mesela gidip çakma Çin televizyonlarında ultra fast yaparsanız iyi bir deneyim elde edemezsiniz

Oyla 0

Geri