Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hata veriyor göstermiyor forumuMerhaba
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
bu arkadaş kendi m3u listesini paylaşmış bakabilirsiniz.
Hata veriyor göstermiyor forumu
Bazı kanallar açılmıyor o yüzden kullanmiyorumZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Evet bu iyi ama bazı sporlarda ses yok
Bazı kanallar açılmıyor o yüzden kullanmiyorbir sürü kanal var %100 çalışanı zor bulursun zaten sen hangı kanalları ıstiyorsun ki ?
Banada lazım yawSsiptv için M3u lütfen....
Evet bu iyi ama bazı sporlarda ses yok
O spor kanalları onun değilki yayınını yapan sorumluKonuya yazarsanız arkadaş yardımcı oluyor. Herkese sorun neyse yardımcı olur.
O spor kanalları onun değilki yayınını yapan sorumlu
Acilani Bulmak Sizlere Kalmis Paylasilan Listelerin Cogu Tek Kisi İzleyebilir Yiginlarca Calisan Link Var İclerinden Arayip Kendiniz Bulacaksiniz Sizde Calisan Linki Siz Paylasilan Linklerin Komple Calismiyor Diye Algi Olusturmussunuz Dns Adresleri Degisiyor Burda Bulan Arkadaslar Paylasiyor Size Gore Populer Olmasi İcin Size Ait Link Olmasi Gerek Yada Herkes Gibi Calisan Linki Bulup Eklemeniz Gerekecek Sizin Bu Dusuncenize Gore Soyluyorum Siz Hazir İstiyorsunuz Arastirmak Zor gelip Komple Gereksiz Goruyorsunuz Biraz Arastirip Sizde Calisan Linki Bulabilirsiniz Calisan m3u Linki Lazim Diye Konu Acan Ozelden Dmden M3u listesi yollarmisin diyen Arkadaslarida Anlamiyorum Ne Kadar Ayip Bu Dusunceye Gore M3u Paylasim Konusu Acan Arkadaslar Herkese Ozelden Link Yollasinlar Hem Bos Yerede Konu Acmis olmazlar isi gucu birakip biz hazircilrada link yollayip dursun paylastigi linkler bozulunca sanki para verip almis gibi kafa tutanlar bir tesekkur begeniyi bile eline saglik demeyi bile cok gorenler oluyor maalsef nacizane fikirlerimi soyledim uslubum bazilarina biraz sert gelebilir burda kimse ye akil vermek haddimede degil kusurum olmussada affola saygilarimla.Kargo1975M3u listelerinde yer alan kanallar bir süre sonra açılmıyor, hala neden popüler m3u listeleri anlamış değilim.
Acilani Bulmak Sizlere Kalmis Paylasilan Listelerin Cogu Tek Kisi İzleyebilir Yiginlarca Calisan Link Var İclerinden Arayip Kendiniz Bulacaksiniz Sizde Calisan Linki Siz Paylasilan Linklerin Komple Calismiyor Diye Algi Olusturmussunuz Dns Adresleri Degisiyor Burda Bulan Arkadaslar Paylasiyor Size Gore Populer Olmasi İcin Size Ait Link Olmasi Gerek Yada Herkes Gibi Calisan Linki Bulup Eklemeniz Gerekecek Sizin Bu Dusuncenize Gore Soyluyorum Siz Hazir İstiyorsunuz Arastirmak Zor gelip Komple Gereksiz Goruyorsunuz Biraz Arastirip Sizde Calisan Linki Bulabilirsiniz Calisan m3u Linki Lazim Diye Konu Acan Ozelden Dmden M3u listesi yollarmisin diyen Arkadaslarida Anlamiyorum Ne Kadar Ayip Bu Dusunceye Gore M3u Paylasim Konusu Acan Arkadaslar Herkese Ozelden Link Yollasinlar Hem Bos Yerede Konu Acmis olmazlar isi gucu birakip biz hazircilrada link yollayip dursun paylastigi linkler bozulunca sanki para verip almis gibi kafa tutanlar bir tesekkur begeniyi bile eline saglik demeyi bile cok gorenler oluyor maalsef nacizane fikirlerimi soyledim uslubum bazilarina biraz sert gelebilir burda kimse ye akil vermek haddimede degil kusurum olmussada affola saygilarimla.Kargo1975
evet dogru söylüyorsun. bu site ilk acildigi gün kayit oldum. bir tane istegim yoktur. paylasilanlara bakiyorum kurup deniyorum calismayan bir kac kanallar oluyor takinti yapmiyorum. bir iki hafta kullandimmi cogu kanallar calismaz oluyor eklentiyi siliyorum bu sekilde cok denedim. sonra github gittim world repostory kurdum baktimki aradigim hersey mevcut hemde kanallarin %99 aktif calisiyor cok uzun süredirde yerli yabanci tüm kanallari seyrediyorum ücret karsiligi yayin satin alsam bu kadar rahat edemezdim diye düsünüyorum. burda bazilari hic sorunsuz hersey istedikleri gibi giden eklenti istiyorlar. zor dostum zor.Arkadaslar Anlamiyorum neden boyle yapiyorsunuz m3u listelelerini konu acip paylasan bir suru arkadaslar var cokmu zor bir zahmet biraz siz arastirin bulun bu kadar hazirci olmayin yonetimden rica ediyorum m3listeleri bolumu var m3u istekleri bolumu goruldugu gibi her onune gecen konu acsin m3u listesi ariyorum diye bu boyle devam etmez m3u istekleri bolumlerinin kaldirilmasini istiyorum belki bana kizan olabilir ama bana bu sekilde cok sacma geliyor ben kendi adima soyluyorum ben boyle bir konu acmam m3u link paylasan arkadaslar bir suru link paylasiyor ordan bulup denerim bu sekilde cok hazirci geliyor bana belki ben yanlis dusunuyorumdur affiniza siginarak bende nacizane fikirlerimi söyledim iyi forumlar saygilarimla
Bu Yazdiklarinizin Aynisini M3u listeleri konu acan arkadaslara yazarsaniz yardimci olacaklardir ama goruyorumki siz ogrenmek istemiyorsunuz m3u listeleri bos isler diyorsunuz forumda bu listeleri kullanan binlerce arkadas var var arti m3u listesi konu acan arkadaslarada saygisizlik bu bu insanlar bir kurus menfaat gozetmeden bulduklari linkleri bizlerle paylasiyorlar emek ve zaman harciyorlar sirf bizim gibi hazircilar birseyler izlesin diye bize dusen takdir etmek destek olmakİyi de yazdıklarını bilmeyenler, nasıl yapılır hiç anlamayanlar vardır. Mesela açılmayan kanal üzerinde dns ayarı nasıl yapılır ben bilmiyorum. M3u listeleri bana göre boş işler, özellikle ücretli tv kanalları listeleri paylaşımından bahsediyorum. Normal yayın yapan kanalları paylaşımı yapmak daha mantıklı.
Paylaşıp paylaşmamaları umurunda değil. Bir öğrenmişsin hazırcı hazırcı. M3u paylaşımı yapan biri bunları göz önünde bulundurarak paylaşım yapıyordur zaten.Bu Yazdiklarinizin Aynisini M3u listeleri konu acan arkadaslara yazarsaniz yardimci olacaklardir ama goruyorumki siz ogrenmek istemiyorsunuz m3u listeleri bos isler diyorsunuz forumda bu listeleri kullanan binlerce arkadas var var arti m3u listesi konu acan arkadaslarada saygisizlik bu bu insanlar bir kurus menfaat gozetmeden bulduklari linkleri bizlerle paylasiyorlar emek ve zaman harciyorlar sirf bizim gibi hazircilar birseyler izlesin diye bize dusen takdir etmek destek olmak