Güne Bir Rock/Metal Müzik Bırak

Anlamasam da enerjisi iyi hissettiriyor. Bu aralar Japon rock ve metale sardım. Çok başarılılar.

Ozzy Osbourne Dün Vedat Etti​

1970'lerde grubu 'ın vokalisti olarak ünlendi. 1979'da Black Sabbath'tan kovulduktan sonra solo kariyerine başladı ve 13 stüdyo albümü yayımladı. İlk 7 albümünün hepsi 2 milyondan fazla satarak ABD'de Multi-Platinum ödülleri kazandı. Osbourne, kovulduğu Black Sabbath grubuyla ilerleyen dönemde çeşitli etkinliklerde bir araya geldi ve 2013'te grupla birlikte "13" albümünü kaydetti. Metal müziğin ortaya çıkışındaki katkıları ve uzun süreli başarısı nedeniyle kendisine " " denmektedir.

Heavy metal muzigin onculerinden ozzy osbourne 76 yasinda hayatini kaybetti 6372cfd

Son düzenleme:
Türkiye'nin en iyi rock gruplarından Dr. Skull'ın efsane konserinin tam kaydı...

*** Pistols - Anarchy In The UK

Üniversite yıllarımızda bir grubumuz vardı ve Anarchy In The UK'i sahnede çalardık, ama Megadeth versiyonunu (USA olarak söylerler).

Bugün keşfettiğim Moğol Rock gruplarından seçmeler veriyorum , melodiler çok iyi moğol dili müziğe çok yakışıyor (Gerçi şarkı sözlerinden bir halt anlamasamda melodi ve ritim mükemmel , ne demişler müzik evrenseldir 😀😀)

Uuhai - Khar Khulz​

Geri