Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Genel bir sıkıntı var ozamanaynen sabahdan beri izlenmiyor
Kardeşim sizler nereden nasıl izliyorsunuz bilemiyorum ama ben kendim yaptığım vavoo yu kullanıyorum sorunsuz izliyorum donma falan yaşamıyorum tabi ücretsiz bir sunucu üzerinden kullandığım için paylaşmadım hiç ve izleyen sade ben olduğum içinde çok yük binmiyor ve bundan dolayı da donma falan olmadığını düşünüyorum kardeşimkoprulu hocam burda o daha iyi bilir
Selam Koprululu Hocam Suan icin Proxy li Yayinlar da Ve Browser Uzerinde İzleyince Oluyor Bu Durum Vavoo Yayinlari Bende Vpn Proxy Olmadan Calisiyor Zerre Kadar Donma Yok Birde Rokkr İd"li Yayinlar Calismiyor Dunden Beri Rokkr Sanirim Dns DegistirdiKardeşim sizler nereden nasıl izliyorsunuz bilemiyorum ama ben kendim yaptığım vavoo yu kullanıyorum sorunsuz izliyorum donma falan yaşamıyorum tabi ücretsiz bir sunucu üzerinden kullandığım için paylaşmadım hiç ve izleyen sade ben olduğum içinde çok yük binmiyor ve bundan dolayı da donma falan olmadığını düşünüyorum kardeşim
Hocam Bende 1 Haftadir Vpn Proxy Olmadan Calisiyor Televizio Uygulamasina Ekledim En Ufak Donma Kasma Yok Proxy li Olan Yayinlarda Donma Kasma Var Dunden Beri Proxy li Yayinlar Giren Cok Oldugundan Yapiyor Sanirim Rokkr İd"li Yayinlarda Dunden Beri CalismiyorBenim farklı sunucumda olan kanalları teker teker gezdim izledim herhangi bir donma kasma yok internet pinginizi almanya lokasyonla ölçtünüzmü?
Ben proxy felan kullanniyorum yurt dışındayım bana donmayan sende calisan linki atabilirmisin kardeşim ?Hocam Bende 1 Haftadir Vpn Proxy Olmadan Calisiyor Televizio Uygulamasina Ekledim En Ufak Donma Kasma Yok Proxy li Olan Yayinlarda Donma Kasma Var Dunden Beri Proxy li Yayinlar Giren Cok Oldugundan Yapiyor Sanirim Rokkr İd"li Yayinlarda Dunden Beri Calismiyor
Hocam Hocam Konuya 4 Liste Atmistim Vavoo,Oha,Huhu,Kool 10 Kategorili proxy Yok yani orjinal dns leri Vavoo,Oha.Kool,Huhu"nun Liste olarakBen proxy felan kullanniyorum yurt dışındayım bana donmayan sende calisan linki atabilirmisin kardeşim ?
Onlarda donuyor bende hocamHocam Hocam Konuya 4 Liste Atmistim Vavoo,Oha,Huhu,Kool 10 Kategorili proxy Yok yani orjinal dns leri Vavoo,Oha.Kool,Huhu"nun Liste olarak