Öneri Talep

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
1
"Kısa / Tek Kelime Başlık Kullanımı" yasaktır, 10 ceza puanı aldınız, bu ceza puanı 1 ay sonra silinecektir, başlığınızı uygun şekilde düzenleyiniz. 50 ceza puanı 3 gün, 75 ceza puanı 7 gün, 100 ceza puanı ise kalıcı bana yol açar.
Teşekkürler

Son düzenleme:
@cesuryureklim sıkıntınız nedir acaba?
Titan admin panel adresini sorduğunuz bir konu açıyorsunuz. İstediğiniz cevabı alıyorsunuz, yapacağınız tek şey en azından bir beğeni bırakmak, ona üşeniyorsunuz ama sabahın 6'sında üşenmeyip hem konu başlığını hem içeriğini kurallara aykırı şekilde değiştiriyorsunuz.
Sizin yüzünüzden ben de burada alakasız bir cevap vermiş gibi görünüyorum. Amacınızı anlayamadım gerçekten.
Keşke alıntılayarak cevaplasaymışım da neye cevap verdiğim görünseymiş.
Adınıza üzüldüm, Allah akıl fikir versin.
@Akyol @Sinetech

Forum kuralları gereği bu şekilde başlık ve konu metni kullanımı yasaktır. Lütfen açıklayıcı olarak düzenleyiniz.

Forum Kullanım Kuralları

Forum kuralları gereği bu şekilde başlık ve konu metni kullanımı yasaktır. Lütfen açıklayıcı olarak düzenleyiniz.

Forum Kullanım Kuralları
Akyol'un söylediklerine ek olarak da, ben cevabımı aldım, başlığı ve içeriği değiştireyim gibi bir davranış da forum etiğine aykırıdır. Forumların amacı, herkesin buradaki bilgilere erişebilmesi ve kalıcı olmasıdır. Bu başlıkta konuşulan konu belki çok daha fazla kişinin işine yarayabilecekken, başlık ve mesaj değiştirildiği için bir anda anlamsız kalmış. Bu tarz davranışlara izin verilmeyecektir.

Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri