Kablo tv m3u listesi ve tek kanal girişi

koprulu

Üye
Konular
2
Merhaba arkadaşlar sizler ile kablo tv tüm kanallarınıın m3u listesini ve tek kanal oynatma bağlantısını paylaşmak istiyorum umarım her hangi bir şikayet olmaz ve engel yemeyiz
m3u bağlantısı

tek kanal bağlantısı için örnek olarak natgeowild kanalını veriyorum id için kanal ismi girin

yurt dışı kullanım için türkiye vpn gerektirir

Merhaba arkadaşlar sizler ile kablo tv tüm kanallarınıın m3u listesini ve tek kanal oynatma bağlantısını paylaşmak istiyorum umarım her hangi bir şikayet olmaz ve engel yemeyiz
m3u bağlantısı

tek kanal bağlantısı için örnek olarak natgeowild kanalını veriyorum id için kanal ismi girin

Ellerine sağlık.
Tek kanal bağlantısı vermişsin ama bir de bence kanalların adını , nasıl yazıldığını da listelemek lazım.
Çünkü senin burada "natgeowild" diye verdiğin ismin gerçeği , daha doğrusu kanalda yazılan şekli " National Geographic Wild"

Tüm kanal id lerini buraya yazamam kardeşim ama o zaman şöyle ifade edeyim paylaştığım m3u bağlantısına tıkladığında zaten listeyi ekrana basar ve açılan kanal bağlantılarında şu ibare den hemen sonra gelen ilk yer id dir

live_turksat_sub3/

Ellerine sağlık.
Tek kanal bağlantısı vermişsin ama bir de bence kanalların adını , nasıl yazıldığını da listelemek lazım.
Çünkü senin burada "natgeowild" diye verdiğin ismin gerçeği , daha doğrusu kanalda yazılan şekli " National Geographic Wild"
Onuda ben vereyim size

Ekli dosyalar

• channel_names.txt
    1.2 KB · Görüntüleme: 45
Onuda ben vereyim size
Python:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Bu scripti m3u dosya yolunu input_file = "m3u8_urls.txt" yaz.

Örnek input_file = "kablotv.m3u" gibi

Python:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Bu saate Üşenmedim bir de senin için m3u dosyası olarak hem çıkarttım hemde öğrenin diye scriptlerini bıraktım buraya.

Ekli dosyalar

• playlist.m3u
    10.9 KB · Görüntüleme: 46
Teşekkür ederim.
Ben, bana lazım olduğu için değil de tek bir kanal seyretmek isteyenler için lazım olur demek istemiştim.
İlgine ve alâkana teşekkür ederim.
Ben anlamam ben sana yaptım sen kullanacaksın.😃 Şaka Bi yana senin vesilen ile ihtiyacı kullansın o vakit. İyi seyirler

m3u bağlantısı

Hayirli Olsun Hocam Elinize Saglik

m3u bağlantısı

eline sağlık bende yapmıştım id şeklinde
sen benden önce davrandın:):)(y)
kolaylıklar.

Geri