turksat kablo internet modem dns

crome kullaniyorsan cok basit hem internete reklam gormrzsin hemde her siyeye girersin

dostlar yeni bi bilgi ogrendim paylasmak istedim ozellikle turkiyede yasayip her yone engelleme yasayanlar icin gayet iyi bi s
oncelikle

croma girip ust kosedeki noktalara tiklayin ayarlara gelin ayarlardan
gizlilik ve guvenlik bolumune girin
ordan guvenli dns bolumunu tiklayin baska bir saglayiciya tiklayip ozele olani secin verecegim adguardin dns adresini yapistirip cikin cromu kapatin sonra tekrar girin tr den yasakli bir cok siteye girildigi gibi reklamlarida engellersiniz

dns adresi nerede

arkadaşlar merhaba turksat kablo internet kullanıyorum modem ayarlarından adblock dns ayarlarını nasıl yapabilirim reklamlardan sıkıldım özellikle küçük çocuğu olanlar bilir telefonda zırt pırt reklam çıkıyor yanlışlıka birine basıp virüs kaptırmalar yardımınız olursa sevinirim
Resimdeki ilgili yerleri doldurun , uygula deyin, cihaz kendini yeniden başlatır %100 sağlıklı çalışmasa da, reklamlar çıkmayacaktır.

Kablo

Bende kablonet kullanıyorum Dns değiştirmek için modeme girdiğinde araştırarak çünkü modele göre sayfa dizilimi değişebilir lakin (Ev Ağı) sayfasını bulmanız gerekiyor Dns yi DHCP yerine Statik ip olarak değiştirip aklına yatan dns numaralarını 1. ve 2 dns olarak yazıp kaydet deyip çıkacaksın.
Benimki 1.1.1.1-1.0.0.1 cloudfare kayıtlı.

Son düzenleme:
Yarın bilgisayarda modeme girip yapmaya çalışayım benim çocuğun telefon yine virus kapmış tekrar sıfırlamam gerekiyor en cok youtube da problem oluyor reklam

Yarın bilgisayarda modeme girip yapmaya çalışayım benim çocuğun telefon yine virus kapmış tekrar sıfırlamam gerekiyor en cok youtube da problem oluyor reklam
Üstad modem de dns değiştirmenin youtube reklamlarına etkisi olmaz.

Son düzenleme:
Android tv de sıkıntı yok smartube kullanıyorum ama telefondan izlerken cleartube yükledim ama bu sefer uygulama ücretsiz olunca arada bir garip reklam çıkıyor shorts videoları hızlı gecerken reklama tıklıyor sonra da birde virüs ile uğraşıyorum allahtan eski bir telefon sıfırla devam et😂😂😂😀😀

Android tv de sıkıntı yok smartube kullanıyorum ama telefondan izlerken cleartube yükledim ama bu sefer uygulama ücretsiz olunca arada bir garip reklam çıkıyor shorts videoları hızlı gecerken reklama tıklıyor sonra da birde virüs ile uğraşıyorum allahtan eski bir telefon sıfırla devam et😂😂😂😀😀
Siz isterseniz çocuğun telefonuna newpipe kurabilirsiniz. Giriş yapamaz ama reklama denk gelmez. Diğer alternatifler'de var ancak onlar'da bazen sorun çıkabiliyor.

Bende kablonet kullanıyorum Dns değiştirmek için modeme girdiğinde araştırarak çünkü modele göre sayfa dizilimi değişebilir lakin (Ev Ağı) sayfasını bulmanız gerekiyor Dns yi DHCP yerine Statik ip olarak değiştirip aklına yatan dns numaralarını 1. ve 2 dns olarak yazıp kaydet deyip çıkacaksın.
Benimki 1.1.1.1-1.0.0.1 cloudfare kayıtlı.
Cloudfare randımanlı çalişıyor mu yani engel aşma noktasında istediğiniz siteye giriyor musunuz engelli discord gibi ve ya vavoo gibi yerlerden vpnsiz yararlana biliyor musunuz

Cloudfare randımanlı çalişıyor mu yani engel aşma noktasında istediğiniz siteye giriyor musunuz engelli discord gibi ve ya vavoo gibi yerlerden vpnsiz yararlana biliyor musunuz
Neredeyse her dns sağlayıcısının farklı profilleri var. Cloudflarein ana profili 1.1.1.1 ve bunun üzerinden her siteye girebilirsiniz bir yasak yok.

Neredeyse her dns sağlayıcısının farklı profilleri var. Cloudflarein ana profili 1.1.1.1 ve bunun üzerinden her siteye girebilirsiniz bir yasak yok.
Hocam kablonet gibi sağlayıcılar dpi engelleme fln yapıyorlar mesela vavooya vpn harici giremiyorsun ve ya discord a gibi diye biliyorum yanlış değilsem

Hocam kablonet gibi sağlayıcılar dpi engelleme fln yapıyorlar mesela vavooya vpn harici giremiyorsun ve ya discord a gibi diye biliyorum yanlış değilsem
Evet yapıyorlar bu yüzden size byedpi önerdim, onun sayesinde bypass yöntemi kullanabilirsiniz. Biraz uygulama ayarları - ui editor üzerinden kurcalamanız gerekiyor ancak bir kez doğru düzgün ayarlarsanız bir daha hiç uğraşmazsınız.

Evet yapıyorlar bu yüzden size byedpi önerdim, onun sayesinde bypass yöntemi kullanabilirsiniz. Biraz uygulama ayarları - ui editor üzerinden kurcalamanız gerekiyor ancak bir kez doğru düzgün ayarlarsanız bir daha hiç uğraşmazsınız.
Hocam peki bu byedpi tvbolara yapma şansımız var mı yani PC telefonda her türlü halledilir vpn vs.

Geri