Öneri TR 10 Kategorili,Vavoo,Kool,Oha,Huhu,Rakuten tv,Pluto tv,Vavoo Tr refererli, Vavoo World Kategorili,Vavoo Germany,Calisan m3u listeleri

çalışıyor ayrıca sorun da yok işi sadece siz yaptığınızı sanıp kendi çapınızda yorum yazarak işi büyütüyorsunuz.
Tabi ben padişahım bak büyütüyorum güzel kardeşim Vavoo blok atıyo sizde devam edin böyle

çalışıyor ayrıca sorun da yok işi sadece siz yaptığınızı sanıp kendi çapınızda yorum yazarak işi büyütüyorsunuz.
Benim demek istediğim şu bu sitede belli ip havuzu var resart space yapınca ip değişiyor bir çok kişi bu kodları kullanıldığı için ipler ban yiyebilir Vavoo ban atabilir demek istediğim şey bu büyütme filan yok sen kendi kafanda kurmuşsun bence

Arkadaslar öncelikle herkezin kurban bayramini en icten dileklerimle kutlar,hayirlara vesile olmasini dilerim
Vavoo listesini githubdan buldum listeler bana ait degildir iclerinde calismayan tek tuk kanallar olabilir.vavoo,oha.to,huhu.to,kool.to tr kanallari
Baslingic linklerini kendim degistirdim vavoo listesini kopyalayip oha,huhu,kool listelerini de calisir hale getirdim octohide vpn germany ve holland lokasyon ile liste vpn ile sorunsuz calismaktadir not=1arkadasimizin talebi uzerine Vavoo Germany"de ekledim denemelerini de bizzat yaptim listelerde refferer olmadan calisiyor bazi arkadaslar calismiyor dediler refererli vavoo attim simdi onu denesinler bende referrrlide referersizde calisiyor octohide hollanda lokasyonda
Herkese iyi seyirler.not=ek olarak github"dan rakuten tv buldum,vpn"siz calisti bende rakuten tv"yi de ekledim.+pluto tv yide ekledim vpn"siz calisiyor.20 adet oldu liste hepsi de sorunsuz calisiyor.
Not=Listeye Vavoo World Kategorili Ekledim Listeler internet bulunabilen listelerdir siz ugrasmayin diye ben ugrastim herkes faydalansin istedim.iyi seyirler.Not=4 Adet Daha Vavoo,Kool,Oha,Huhu,10ar Kategorili 4 Listede Kanal Logosu Olarak Gokkusagi Kullandim Suan icin Vpn siz referersiz proxy siz Aciyor Televizio,IPTV PRO,Ott Navigator,Tivimate,M3U İptv, Wuffy Player Oneriyorum Bu Listeler icin İyi Seyirler.Not=4Tane Daha Ekledim Liste Proxy"li 10 Kategorili Vpn"sizCalisiyorlar Suan icin.Desteklerinden Dolayi Latte Hocaya,Tekkan Kardesimize, ve bjj Kardesimize Tesekkur Ederim Not=Arkadaslar Githubdan 2 yeni Liste Daha Bulup Ekledim Umarim Begenirsiz.Samsung Tv Plus,ve UDP TV İyi Seyirler.Not=Ek Olarak github dan Dady Live Ekledim İsteyen Listeyi indirip Bakabilir.iyi seyirler.Not=Arkadaslar Sizler Rokkr id"li Vavoo World Ekledim Liste Saka555 Hocamiza Aittir İzin Alip Öyle Ekledim Kanall Logolari bos rokkr kanal logolu yapcaktim bulamadim rokkr png linki yayinlar id li rokkr yayini rokkr php ile cekilmis vavoo linkine donusturulmus tamamen orjinal rokkr kanallaridir vpn siz proxy siz bende calisiyor iss ye gore turknet altyapisi sadenet benim test edip calistini gordum paylastim burdan Saka555 hocaya Tesekkur Ederim Not=Dady Live Listesi Calismadigi İcin Sildim.NOT=ROKKR idli 10 Kategorili Vpn ve Proxy İstemeyen Gokkusagi Logo lu Listeyi Ekledim İsteyen İndirip kullanabilir.iyi seyirler.Not=Toplam 16 adet rokkr idli 10 Kategorili ,proxy li ,logolu,world liste 8 tr liste 8 VAVOO,OHA,KOOL,HUHU,Listeler rokkr listeden donusturme acamayanlar icin proxy li 8 liste uzerinde yazdim proxy li indirip dosya olarak ekleyip izleyebilirsiniz iyi seyirler.
Not=Rokkr_Vavoo 4 adet url eklenmistir 2 Tr 2 World 2 Proxy li 2 si Proxy vpn istemeden acar issye gore Arkadaslar Proxy den Gerekli Randiman Alinamadigi icin calismadigi icin proxy url lnklerini sildim konu basligindaki proxy yazisini sildim
Not=10 Kategorili Proxyli Logolu,1312 Kanalli Orijinal Vavoo Linki Aktif Olmustur Listede Ve proxy de degisiklik olmamistir.https://tinyurl.com/kargo1975

Herkese iyi Seyirler
Tesekkur ederim eline sağlık

Benim demek istediğim şu bu sitede belli ip havuzu var resart space yapınca ip değişiyor bir çok kişi bu kodları kullanıldığı için ipler ban yiyebilir Vavoo ban atabilir demek istediğim şey bu büyütme filan yok sen kendi kafanda kurmuşsun bence
Hocam Lutfen Tartisma Ortami Olmasin

Arkadaslar Vavo Proxyli listeleri Alta Eklyorum Vavoo.To,Oha.To,Kool.To,Huhu.To Kendi Orijinal Dns leridir Yayinlari Ayni Dns leri Ayri Yayinlarda Donma Kasma Yapan Varsa Deneyebilir.Saygilarimla
Not=url Vavoo ya cikarttik Huhu,Oha,Kool"a url cikartmadik İsteyen dosya olarak indirip dosya ekle deyip deneyebilir

Ekli dosyalar

• 1_VAVOO_TR_10_KATEGORİLİ_PROXYLİ_txt.m3u
    292.2 KB · Görüntüleme: 27
  • 2_OHA_TR_10_KATEGORİLİ_PROXYLİ_txt.m3u
    289.6 KB · Görüntüleme: 18
  • 3_HUHU_TR_10_KATEGORİLİ_PROXYLİ_txt.m3u
    290.9 KB · Görüntüleme: 14
  • 4_KOOL_TR_10_KATEGORİLİ_PROXYLİ_txt.m3u
    290.9 KB · Görüntüleme: 16
Gunaydin Arkadaslar Yayinlarda Donma Kopma Acmayan Varmi Sizlerde

Arkadaslar Vavo Proxyli listeleri Alta Eklyorum Vavoo.To,Oha.To,Kool.To,Huhu.To Kendi Orijinal Dns leridir Yayinlari Ayni Dns leri Ayri Yayinlarda Donma Kasma Yapan Varsa Deneyebilir.Saygilarimla
Not=url Vavoo ya cikarttik Huhu,Oha,Kool"a url cikartmadik İsteyen dosya olarak indirip dosya ekle deyip deneyebilir
Teşekkürler

Geri