Sesli Bildirim Alabilirsiniz (Push Bildirim Sistemi)

Akyol 

Geliştirici
Admin
Konular
212
Herkese selamlar,
Forumdaki bildirimleri sesli olarak alabilmeniz için Bildirim Sistemini (Push) aktif ettik. Tarayıcınızdan bildirim sistemini aktif ettiğiniz zaman, bilgisayarınızdan sesli bildirim alabilirsiniz.

Bildirim Sistemi Nasıl Aktif Edilir?​

1. YOL

1- Foruma girdiğinizde aşağıdaki gibi bir ekran sizi karşılayacaktır. En altta yazan "push bildirimlerini aktifleştirmek" linkine tıklayınız.
Push1

2- Tarayıcınızda bildirimleri göstermek için istenen izine "İzin ver" şeklinde tıklayınız.
Push2

2. YOL

Kullanıcı adınızın üstüne tıklayıp "Tercihler" sayfasına gidiniz. Buradaki Push Bildirimleri bölümünden aktif/pasif yapabilirsiniz.

Push5

Artık bildirimler aktiftir. Herhangi bir bildirim aldığınız zaman aşağıdaki gibi gözükecektir. Bu aynı şekilde mobil için de geçerlidir.

Push4
Push3

Herkese iyi forumlar...

Son düzenleme:
Şu IPTV/m3u mesajları bir sakinlesin de aktifleştririz😉

Kullanıp kullanmamak isteğe bağlıdır. Sonradan pasif ve tekrar aktif yapılabilmektedir.

Herkese tekrardan iyi forumlar :)

Next My Box Kullaniyorum push bildirimlerinide kabul ettim bildirim gelince zil sesi calismasi gerekmiyormu yoksa bu ozellik pc ler icinmi gecerli

Next My Box Kullaniyorum push bildirimlerinide kabul ettim bildirim gelince zil sesi calismasi gerekmiyormu
Bu sistem bilgisayar ve mobil cihazlar için geçerlidir. Google Tv 'de veya Box'ta yazılım bildirimi sesli olarak göndermeyebilir. Android'de bildirimler "Bildirim" bölümüne gelir. Ve cihazınızın ses veya bildirim ayarlarına göre bildirim sesi alabilirsiniz.

Bu sistem bilgisayar ve mobil cihazlar için geçerlidir. Google Tv 'de veya Box'ta yazılım bildirimi sesli olarak göndermeyebilir. Android'de bildirimler "Bildirim" bölümüne gelir. Ve cihazınızın ses veya bildirim ayarlarına göre bildirim sesi alabilirsiniz.
Tesekkur Ederim Bilgilendirmeniz icin Hocam

Geri