Öneri TR 10 Kategorili,Vavoo,Kool,Oha,Huhu,Rakuten tv,Pluto tv,Vavoo Tr refererli, Vavoo World Kategorili,Vavoo Germany,Calisan m3u listeleri

Yok hocam zaten uyarmıştım ben en başta herkes aynı kodu kullanırsa sorun çıkar diye gene çekecek şimdi çıkmazsa
Giren Cok Fazla Olursa Ayni Proxy Kodunu Cokuyor Proxy Sahibi Eger isterse Ayni Kodu Duzeltebiliyor bu proxyli bulink latte hocamizin verdigi proxy link hic degistirmedim 2 defa coktu duzeltiyor sonradan next my box huggin face alinmiyor link surekli takip bakim istiyor ayni linki calisir tutmak siz daha iyi bilirsiniz hocam cok ugraslar verdiniz.saygilar

Arkadaslar öncelikle herkezin kurban bayramini en icten dileklerimle kutlar,hayirlara vesile olmasini dilerim
Vavoo listesini githubdan buldum listeler bana ait degildir iclerinde calismayan tek tuk kanallar olabilir.vavoo,oha.to,huhu.to,kool.to tr kanallari
Baslingic linklerini kendim degistirdim vavoo listesini kopyalayip oha,huhu,kool listelerini de calisir hale getirdim octohide vpn germany ve holland lokasyon ile liste vpn ile sorunsuz calismaktadir not=1arkadasimizin talebi uzerine Vavoo Germany"de ekledim denemelerini de bizzat yaptim listelerde refferer olmadan calisiyor bazi arkadaslar calismiyor dediler refererli vavoo attim simdi onu denesinler bende referrrlide referersizde calisiyor octohide hollanda lokasyonda
Herkese iyi seyirler.not=ek olarak github"dan rakuten tv buldum,vpn"siz calisti bende rakuten tv"yi de ekledim.+pluto tv yide ekledim vpn"siz calisiyor.20 adet oldu liste hepsi de sorunsuz calisiyor.
Not=Listeye Vavoo World Kategorili Ekledim Listeler internet bulunabilen listelerdir siz ugrasmayin diye ben ugrastim herkes faydalansin istedim.iyi seyirler.Not=4 Adet Daha Vavoo,Kool,Oha,Huhu,10ar Kategorili 4 Listede Kanal Logosu Olarak Gokkusagi Kullandim Suan icin Vpn siz referersiz proxy siz Aciyor Televizio,IPTV PRO,Ott Navigator,Tivimate,M3U İptv, Wuffy Player Oneriyorum Bu Listeler icin İyi Seyirler.Not=4Tane Daha Ekledim Liste Proxy"li 10 Kategorili Vpn"sizCalisiyorlar Suan icin.Desteklerinden Dolayi Latte Hocaya,Tekkan Kardesimize, ve bjj Kardesimize Tesekkur Ederim Not=Arkadaslar Githubdan 2 yeni Liste Daha Bulup Ekledim Umarim Begenirsiz.Samsung Tv Plus,ve UDP TV İyi Seyirler.Not=Ek Olarak github dan Dady Live Ekledim İsteyen Listeyi indirip Bakabilir.iyi seyirler.Not=Arkadaslar Sizler Rokkr id"li Vavoo World Ekledim Liste Saka555 Hocamiza Aittir İzin Alip Öyle Ekledim Kanall Logolari bos rokkr kanal logolu yapcaktim bulamadim rokkr png linki yayinlar id li rokkr yayini rokkr php ile cekilmis vavoo linkine donusturulmus tamamen orjinal rokkr kanallaridir vpn siz proxy siz bende calisiyor iss ye gore turknet altyapisi sadenet benim test edip calistini gordum paylastim burdan Saka555 hocaya Tesekkur Ederim Not=Dady Live Listesi Calismadigi İcin Sildim.NOT=ROKKR idli 10 Kategorili Vpn ve Proxy İstemeyen Gokkusagi Logo lu Listeyi Ekledim İsteyen İndirip kullanabilir.iyi seyirler.Not=Toplam 16 adet rokkr idli 10 Kategorili ,proxy li ,logolu,world liste 8 tr liste 8 VAVOO,OHA,KOOL,HUHU,Listeler rokkr listeden donusturme acamayanlar icin proxy li 8 liste uzerinde yazdim proxy li indirip dosya olarak ekleyip izleyebilirsiniz iyi seyirler.
Not=Rokkr_Vavoo 4 adet url eklenmistir 2 Tr 2 World 2 Proxy li 2 si Proxy vpn istemeden acar issye gore Arkadaslar Proxy den Gerekli Randiman Alinamadigi icin calismadigi icin proxy url lnklerini sildim konu basligindaki proxy yazisini sildim

Giren Cok Fazla Olursa Ayni Proxy Kodunu Cokuyor Proxy Sahibi Eger isterse Ayni Kodu Duzeltebiliyor bu proxyli bulink latte hocamizin verdigi proxy link hic degistirmedim 2 defa coktu duzeltiyor sonradan next my box huggin face alinmiyor link surekli takip bakim istiyor ayni linki calisir tutmak siz daha iyi bilirsiniz hocam cok ugraslar verdiniz.saygilar
Suan resart space çekerse o proxy sahibi onunkide patlyacak vavvoo engelledi büyük ihtimalle

h ttps://tinyurl.com/kargo1975 açık kanallar şuan

Burdan Latte Hocamiza Cok Tesekkur Ediyorum Bu Listeyi proxy li yapmam icin destek oldu hatta tinyurl linkini bile aliverdi Tekkan kardesimizde Rokkr url leri tinyurldan o Aldi oda destek oldu Saka555 Hocamizda Rokkr id li Yayinlar icin izin verdi oda destek oldu bjj kardesimizde rokkr idli yayinlarin proxy yapiverdi cöktu ama oluyor bozulunca duzelmiyorsa degistirmek gerekiyor yedek proxy si bile verdi ama suan gerek yok ayni yayinlar sonucta tekrar bozulursa degistiririm oda olmadi vpn ile izleriz Emegi Gecen Arkadaslara Cok Tesekkur Ederim Kusurumuz Varsa Affola İyi Seyirler.

Herkese iyi seyirler
Rokkr id"li yayinlar vpn ve prox gerekmez turknet ve vodafone fiber kullanicilarinda diger iss lerde acamayan lar olursa Rokkr yayinlarini vpn ile acabilirler.

Son düzenleme:
Yok hocam zaten uyarmıştım ben en başta herkes aynı kodu kullanırsa sorun çıkar diye gene çekecek şimdi çıkmazsa
çalışıyor ayrıca sorun da yok işi sadece siz yaptığınızı sanıp kendi çapınızda yorum yazarak işi büyütüyorsunuz.

çalışıyor ayrıca sorun da yok işi sadece siz yaptığınızı sanıp kendi çapınızda yorum yazarak işi büyütüyorsunuz.
Bu proxy linki vavoo 10 Kategorili liste cikarmistim Latte Hocam Bu proxylinkini tinyurl dan kisaltip listene ekle konuda paylas proxy li liste olarak ekle diye verdi hatta bu kullanmis oldugunuz linkini bile Latte Hocamiz Aliverdi 2 kere coktu gene degistirmedim baska calisan proxyler vardi ama izin almadan ekleyemezdim hem izin alip eklesem bile calisan proxy Latte Hocaya Ayip Etmis Olurdum 2 kere coktu 2 3 gun sonra duzeldi proxy calissada calismasa da degistirmeyecigimi en kotu durumda vpn ile izleriz dedim,proxy linkinin kisaltilmasindaki amac proxy linkinin korunmasi icindi hatta rokkr proxy url linklerini kaldirdim ve konu basligindaki proxy yazisini rokkr olarak degistirdim hic birsey kalici degildir verdiginiz destekler benim icin cok onemliydi Hayirli Cumalar

Son düzenleme:
Bilgilendirme
An itibariyle url linki proxy leri yine cokmustur ne zaman duzelir bilmiyorum duzelene kadar Diger Secenekleri Kullabilirsiniz Anlayisiniz icin cok tesekkur ederim

Rokkr id"li yayinlar vpn proxy gerekmez turknet ve vodafone fiberde diger isslerde vpn gerekebilir
Denersiniz acmiyorsa vpn ile acilcaktir almanya veya hollanda lokasyonda asagiyada 4 tane vavo,huhu,oha,kool.to 10 Kategorili vpn ile acabilecginiz liste birakiyorum bu listelerde turknet ve vodafone fiberde vpn siz direk acar acamayan diger issler vpn ile acabilir Anlayisiniz icin cok tesekkur ederim Saygilar

Ekli dosyalar

• 4_VAVOO_TR_10_KATEGORİLİ_txt.m3u
    244.7 KB · Görüntüleme: 8
  • 3_KOOL_TR_10_KATEGORİLİ_txt.m3u
    243.4 KB · Görüntüleme: 6
  • 2_OHA_TR_10_KATEGORİLİ_txt.m3u
    242.2 KB · Görüntüleme: 6
  • 1_HUHU_TR_10_KATEGORİLİ_txt.m3u
    243.4 KB · Görüntüleme: 7

Geri