CloudStream kaynak indirme sorunu 📥

Quantum

Üye
Konular
1
Cloudstreamde herhangi bir video indirdiğimde dublaj altyazı vesaire seçeneklerle indiremiyorum sadece indir butonu var bastığımızda indirmeye başlıyor o an eklentide yani daha doğrusu sitede hangi dil tanımlıysa ön tanımlı değil o şekilde indiriyor mesela defalarca kez Türkçe dublajlı indirmeye çalıştım sürekli ingilizceyle sırf bu yüzden indirdiğim filmleri izleyemediğim için sildim konu hakkında bilgisi olan var mı

İndirme butonuna basılı tutarsanız karşınıza bir çok seçenek çıkacaktır, o kısımdan altyazı veya seçili kaynağı indirebilirsiniz.
Cloudstreamde herhangi bir video indirdiğimde dublaj altyazı vesaire seçeneklerle indiremiyorum sadece indir butonu var bastığımızda indirmeye başlıyor o an eklentide yani daha doğrusu sitede hangi dil tanımlıysa ön tanımlı değil o şekilde indiriyor mesela defalarca kez Türkçe dublajlı indirmeye çalıştım sürekli ingilizceyle sırf bu yüzden indirdiğim filmleri izleyemediğim için sildim konu hakkında bilgisi olan var mı

Sadece indirme tuşu değil, oynat tuşuna basılı tuttuğunuzdada bu şekil seçenekler çıkmalı. İndirmeleri doğrudan indir tuşuna basarak yaparsanız çok hatalı indirme yaparsınız.

Sadece indirme tuşu değil, oynat tuşuna basılı tuttuğunuzdada bu şekil seçenekler çıkmalı. İndirmeleri doğrudan indir tuşuna basarak yaparsanız çok hatalı indirme yaparsınız.
Ek olarak görsel ekleyeyim bende

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250623_145623_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20250623_145623_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    479.6 KB · Görüntüleme: 26
Arkadaslar selam
Ben ufak bir soru soracağım
CS de opensubtitles den indirdigimiz altyazı larda Türkçe karakter sorunu var gibi görünüyor.
Altyazıları okuyamıyorum
Bununla ilgili çözüm önerisi olan varmı
Genelde 4k gibi dizi ve film izlemek istiyorum.
Stream de var ancak onda da altyazı sorunu mevcut
Çözüm önerisi olan

Arkadaslar selam
Ben ufak bir soru soracağım
CS de opensubtitles den indirdigimiz altyazı larda Türkçe karakter sorunu var gibi görünüyor.
Altyazıları okuyamıyorum
Bununla ilgili çözüm önerisi olan varmı
Genelde 4k gibi dizi ve film izlemek istiyorum.
Stream de var ancak onda da altyazı sorunu mevcut
Çözüm önerisi olan
İçeriği izlerken altta kaynak butonu var ona basın sağda alt yazılar ile ilgili kısım var orada muhtemelen utf 8 yazar normalde sorun olmaması lazım ama karakter sorunu yaşıyosunuz utf 8 üstüne basıp Turkish iso seçip deneyin çözülür.

Geri