Galatasaray’ın Yıldızı İngiltere Radarında

Akyol 

Geliştirici
Admin
Konular
203
1750883910842
Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Galatasaray için dikkat çeken bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı takımın Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara, Premier Lig ekiplerinin radarında.

Fransız basınından Foot Mercato’nun haberine göre, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, Gabriel Sara’yı kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Haberde, Aston Villa yönetiminin oyuncu için resmi temasa geçtiği belirtilirken, Galatasaray’ın bu ilgiye nasıl bir yanıt vereceği ise henüz netlik kazanmadı.

Bu adam için kulübün bonservis beklentisi fazla olacaktır o yüzden ismi anılan takımlar Galatasaray'ı ve oyuncuyu tatmin edecek teklifler hazırlamaları gerekecektir bence

Ekli dosyayı görüntüle 9584
Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Galatasaray için dikkat çeken bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı takımın Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara, Premier Lig ekiplerinin radarında.

Fransız basınından Foot Mercato’nun haberine göre, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, Gabriel Sara’yı kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Haberde, Aston Villa yönetiminin oyuncu için resmi temasa geçtiği belirtilirken, Galatasaray’ın bu ilgiye nasıl bir yanıt vereceği ise henüz netlik kazanmadı.
Sen her takıma yazıyorsun bro..Biz sadece okuyoruz diğerlerini..Saçma geldi sistem bana.Oku ama cevap yazama..Spor konusunda ne okurum,ne cevap yazarım,bitti..

Sen her takıma yazıyorsun bro..Biz sadece okuyoruz diğerlerini..Saçma geldi sistem bana.Oku ama cevap yazama..Spor konusunda ne okurum,ne cevap yazarım,bitti..
Kategorinin içeriğini doldurduğum için haber paylaşıyoruz. Burada ben şahsi düşüncemi yazmıyorum ve paylaşmıyorum.

Aşağıdaki linkten spor kategorisi ile alakalı bilgiyi okuyabilirsiniz.
Spor kategorisi açılmıştır.

Kategori kuralları

Spor kategorisinde ilgili takımınıza ait paylaşımlar yapabilirsiniz. Diğer takımlara açıkça hakaret, tartışmacı paylaşımlar yasaktır.

Kullanım bilgileri için tıklayınız...

Geri