Arkadaşlar hepinize selam. Önceden Skypeta bu özellik vardı ve ücretsizdi ama maalesef Skype kapandı. Yabancı birisiyle görüntülü sohbet ederken çeviri yapabilen bildiğiniz ücretsiz uygulama var mı? Biraz araştırdım ama hep ücretli buldum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Arkadaşlar hepinize selam. Önceden Skypeta bu özellik vardı ve ücretsizdi ama maalesef Skype kapandı. Yabancı birisiyle görüntülü sohbet ederken çeviri yapabilen bildiğiniz ücretsiz uygulama var mı? Biraz araştırdım ama hep ücretli buldum.
Cevabın için teşekkür ederim ama ne yazık ki hiç biri işe yaramıyor.Yabancı birisiyle görüntülü sohbet ederken çeviri yapabilen bazı **ücretsiz uygulamalar** mevcut :
### 1. **Google Çeviri**
- **Özellikler**: Metin, sesli ve görüntü ile çeviri yapabilir. Görüntülü sohbet sırasında sesli çeviri özelliğini kullanarak anlık çeviri alabilirsiniz.
- **Kullanım**: Uygulama, konuşmalarınızı gerçek zamanlı olarak çevirebilir.
### 2. **Microsoft Translator**
- **Özellikler**: Çoklu dil desteği ile sesli ve metin çevirisi yapar. Görüntülü sohbetlerde anlık çeviri için kullanılabilir.
- **Kullanım**: Uygulama, grup sohbetlerinde birden fazla dilde çeviri yapma imkanı sunar.
### 3. **Yandex Çeviri**
- **Özellikler**: Metin, ses ve görüntü ile çeviri yapabilen bir uygulamadır. Görüntülü sohbetlerde de kullanılabilir.
- **Kullanım**: Anlık çeviri özelliği ile sohbet sırasında dil engelini aşmanıza yardımcı olur.
### 4. **SayHi**
- **Özellikler**: Sesli çeviri yapabilen bir uygulama. Görüntülü sohbetlerde sesli çeviri ile iletişimi kolaylaştırır.
- **Kullanım**: Kullanıcı dostu arayüzü ile hızlı bir şekilde çeviri yapabilirsiniz.
### 5. **Crisp**
- **Özellikler**: Gerçek zamanlı çeviri yapabilen bir sohbet uygulaması. 50'den fazla dili destekler.
- **Kullanım**: Müşteri destek hizmetleri için geliştirilmiş olsa da, bireysel sohbetlerde de kullanılabilir.
Bu uygulamalar, yabancı birisiyle görüntülü sohbet ederken dil engelini aşmanıza yardımcı olabilir. Hangi uygulamanın sizin için en uygun olduğunu denemek için birkaçını kullanmayı düşünebilirsiniz.![]()