AdGuard TV Premium v4.7.179Lite_armeabi_v7a_Mod

Ekli dosyayı görüntüle 1512Telefon üzerinde çalışmaz, Mibox üzerinde kontrol edilmiştir.

Şifre: forumsinetech
Konu biraz eskimiş ama Bu Adguard Premium apk TV Box'larda Orjinal Youtube reklamlarını engelliyor mu acaba? (Tarayıcı üzerinden değil TV Box'sa gömülü gelen youtube)
Tamamen Youtube reklamlarını engelliyorsa Ücretli Üyelik alacağım.

Son düzenleme:
Konu biraz eskimiş ama Bu Adguard Premium apk TV Box'larda Orjinal Youtube reklamlarını engelliyor mu acaba? (Tarayıcı üzerinden değil TV Box'sa gömülü gelen youtube)
Tamamen Youtube reklamlarını engelliyorsa Ücretli Üyelik alacağım.
Youtube için işe yaramaz onun yerine Youtube için reklamsız hali mevcut forumdan aratarak bulabilirsiniz.

hocam modeme girilen dns de hızı %50 düşüyor diyorlar hiç kontrol ettiniz mi
Hocam dns genelde hız düşürmesi yapmaz tabi yoğunluğa göre bu değişim gösteriyor fakat kullandığımız dns adresleri büyük firmaların olduğu için bir sorun teşkil etmiyor. Ben cloudflare dns kullanıyorum hız konusunda eksiklik söz konusu değil.

Boxta Tivibu uygulaması var. Modemden ya da cihazdan dns ayarladığımda veya adguard tipi uygulamaları açtığımda Tivibu açılış ekranında kalıyor. Aynı şekilde İnat boxta açılmıyor. O yüzden Adguardı sadece webte gezerken açıyorum.

Hocam kullanıp kullanmamanız beni ilgilendirmiyo bende kullanmıyorum ama siz kullanıyor gibisiniz böyle yorum yapınca bende onun için bu kadar kasmaya gerek olmadığını dile getirdim 😅
Bir uygulamanın başka bir uygulamamayı etkileyip etkilemediğini kontrol etmek için etkilenen o programı indirip üzerinde test etmem o programı kullanan biri olduğumu göstermez sayın @patr0n bey... Kapiş? ;)

Bir uygulamanın başka bir uygulamamayı etkileyip etkilemediğini kontrol etmek için etkilenen o programı indirip üzerinde test etmem o programı kullanan biri olduğumu göstermez sayın @patr0n bey... Kapiş? ;)
Ne diyosun abi ? Utanmadan milattan önce ki mesaja cevap veriyosun birde kapiş diyosun... :D

Ne diyosun abi ? Utanmadan milattan önce ki mesaja cevap veriyosun birde kapiş diyosun... :D
Görmemiş olabilirim ama bu senin kızılcık sopasından kaçabileceğin anlamına gelmez! :p

Senin için yeni combo taraması uygulaması geliştirdim senin bana dediğine bak...
Detayları bir ara dm atarım çok uzak kaldım bu ara foruma, paylaştın mı uygulamayı=? link?

Geri