sbg 68
Paylaşımcı
- Konular
- 0
ne güzel iyi seyirler. umarim bir süre sonra engel yemessin.Bu arada bu kadar uğraşmaya gerek yok şu an sizin için baktım sitesi vpn'siz türkiye'de çalışıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
ne güzel iyi seyirler. umarim bir süre sonra engel yemessin.Bu arada bu kadar uğraşmaya gerek yok şu an sizin için baktım sitesi vpn'siz türkiye'de çalışıyor.
insallah yemez turkiyede kullanan arkadaslar sansli.ne güzel iyi seyirler. umarim bir süre sonra engel yemessin.
Bu linkteki kanallar da çalışmıyor ve diğer Drevski ise onda da kanalların hepsi yok çok kısıtlı yani demem o ki bunlar ihtiyacımı karşılamadıbu da diğeri başka da proxy'li bulamadım ama vpn'li baya var
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Hocam ben kac sene once daddylive'in sahibiyle konustum adam sadece websitemden izlenecek kodi eklentisi m3u'lar benim degil kapatmak icin ugrasiyorum dedi. Belki kerim'le pigzilla'yi o adam sikayet etmis olabilir. Reklam geliri sagliyormus kendi serverini kullaniyormusBu linkteki kanallar da çalışmıyor ve diğer Drevski ise onda da kanalların hepsi yok çok kısıtlı yani demem o ki bunlar ihtiyacımı karşılamadı
Bilemiyorum artık hocamHocam ben kac sene once daddylive'in sahibiyle konustum adam sadece websitemden izlenecek kodi eklentisi m3u'lar benim degil kapatmak icin ugrasiyorum dedi. Belki kerim'le pigzilla'yi o adam sikayet etmis olabilir. Reklam geliri sagliyormus kendi serverini kullaniyormus
benim bildigim ve takip ettigim iki kisi var. biri ispanyol digeride bulgaristanli ben daddylive ve vavoo bu iki kisi üzerinden hallediyorum bu iki kisiye bir yerde bilgi paylasimi yaparlarken denk geldim verdikleri yayini bir yildir seyrediyorum hic bir sorun yasamadimHocam ben kac sene once daddylive'in sahibiyle konustum adam sadece websitemden izlenecek kodi eklentisi m3u'lar benim degil kapatmak icin ugrasiyorum dedi. Belki kerim'le pigzilla'yi o adam sikayet etmis olabilir. Reklam geliri sagliyormus kendi serverini kullaniyormus
Hocam ben vavoo ve daddylive kullanali 5 seneden fazla oluyor. Ozellikle vavoo'yu surekli farkli yontemlerle kullaniyorum. Vpn,byedpi ve proxysiz baska yayinlarda kullandigim icin sureklilik konusunda birsey diyemeyecegim. Fakat kodi'yi hic sevemedim gereksiz ugrastiriyor. Cloudstream bu konuda efsane. Yurtdisinda bir deneyin derimbenim bildigim ve takip ettigim iki kisi var. biri ispanyol digeride bulgaristanli ben daddylive ve vavoo bu iki kisi üzerinden hallediyorum bu iki kisiye bir yerde bilgi paylasimi yaparlarken denk geldim verdikleri yayini bir yildir seyrediyorum hic bir sorun yasamadim
5 sene öncesi ne kadar web site üzerine ugrasiyordum sürekli domain engellenmekten bikkinlik verdi tamen biraktim. ben kodi yi 5 yil önce kurdum onuda turkvod üyesiydim. sonralari biraz arastirma yapinca kodi icinde cok seylerin yapilabildigini fark etim. erisemeyecegim yerlere erisim sagladim. acik kunusmak gerekirse ben burda paylasilan m3u link bir iki denedim. ikinci gün patliyor baska yerden cekme m3u lar iki günlük ömrü var. en basidi cekme m3u cogu playerler de uyumsuzluk olmasindan dolayi calismama sorunu cok oluyor. bu sorunlari kodi icinde halletmesi cok daha kolay. bu arada ben öst de yasiyorum. vpn hic bir zaman gereksinim duymadim.Hocam ben vavoo ve daddylive kullanali 5 seneden fazla oluyor. Ozellikle vavoo'yu surekli farkli yontemlerle kullaniyorum. Vpn,byedpi ve proxysiz baska yayinlarda kullandigim icin sureklilik konusunda birsey diyemeyecegim. Fakat kodi'yi hic sevemedim gereksiz ugrastiriyor. Cloudstream bu konuda efsane. Yurtdisinda bir deneyin derim
hocam ben ilk kodiyle başladım. kodide daddylive'ı hiç vpn'siz kullanamadım(websitesi vpn'siz olduğu halde). sporthd iyi onun da görüntü kalitesi 480p. madtitan, rising tides, the crew, asgard, the loop, bau bau... hep sorun çıkardı bende. sonra reddit ve github'dan bul patlayınca diğerine geç taktiğine geçtim. 1080p'den aşağı maç izlemedim. 4k da var internet hızımdan donuyor. türkiyedeyim. Bir ara mısır ve italyada yaşadım. oralarda sizin gibi internette sınırlama yok.5 sene öncesi ne kadar web site üzerine ugrasiyordum sürekli domain engellenmekten bikkinlik verdi tamen biraktim. ben kodi yi 5 yil önce kurdum onuda turkvod üyesiydim. sonralari biraz arastirma yapinca kodi icinde cok seylerin yapilabildigini fark etim. erisemeyecegim yerlere erisim sagladim. acik kunusmak gerekirse ben burda paylasilan m3u link bir iki denedim. ikinci gün patliyor baska yerden cekme m3u lar iki günlük ömrü var. en basidi cekme m3u cogu playerler de uyumsuzluk olmasindan dolayi calismama sorunu cok oluyor. bu sorunlari kodi icinde halletmesi cok daha kolay. bu arada ben öst de yasiyorum. vpn hic bir zaman gereksinim duymadim.
baubau biliyorum uzun süredirde kullaniyorum vermis oldugu uzantilar cok güzel calisiyor. vermis oldugu yayin kalitesi 1080 px en düsügü 720 kullandigin box cihazimi android tv mi. görüntü ayarlarini en üst limete cek ve world repository git 0.1.3 zip dosyasini kur eklentiler de dexe s michaz eklentileri kur. dosya icinde Aguia vavoo ve vavoo.to ve baubau vavoo ve bu eklentiler icinde daddyliveV2 de mevcut daha cok farkli world paketler mevcut ve diggz1.me bu uzanti da icerigi cok zengindir. ve slyGuy repository mevcut ne arasan var. ben ne burdan nede baska yerlerden asla m3u ugrasmiyorum lazimda olmuyor.hocam ben ilk kodiyle başladım. kodide daddylive'ı hiç vpn'siz kullanamadım(websitesi vpn'siz olduğu halde). sporthd iyi onun da görüntü kalitesi 480p. madtitan, rising tides, the crew, asgard, the loop, bau bau... hep sorun çıkardı bende. sonra reddit ve github'dan bul patlayınca diğerine geç taktiğine geçtim. 1080p'den aşağı maç izlemedim. 4k da var internet hızımdan donuyor. türkiyedeyim. Bir ara mısır ve italyada yaşadım. oralarda sizin gibi internette sınırlama yok.
Slyguy ve diggz'i kurmadim onlari deneyecegim simdi michaz ve aguia kurmustum onlarin vavoo'su da vpn istiyor turkiyede. Ben hem macbook hem tv box'ta kullaniyorum. bende de vpnsiz acsa cloudstream'de dogior, phisher, nikstream, latte repoda vavoo ve daddylive var kodi yerine onlari kullanirim direk.baubau biliyorum uzun süredirde kullaniyorum vermis oldugu uzantilar cok güzel calisiyor. vermis oldugu yayin kalitesi 1080 px en düsügü 720 kullandigin box cihazimi android tv mi. görüntü ayarlarini en üst limete cek ve world repository git 0.1.3 zip dosyasini kur eklentiler de dexe s michaz eklentileri kur. dosya icinde Aguia vavoo ve vavoo.to ve baubau vavoo ve bu eklentiler icinde daddyliveV2 de mevcut daha cok farkli world paketler mevcut ve diggz1.me bu uzanti da icerigi cok zengindir. ve slyGuy repository mevcut ne arasan var. ben ne burdan nede baska yerlerden asla m3u ugrasmiyorum lazimda olmuyor.
slyguy ve diggz'i kurdum fakat sky sports, tnt sports, premier sports, now sports, optus sports ve muadillerini bulamadım.baubau biliyorum uzun süredirde kullaniyorum vermis oldugu uzantilar cok güzel calisiyor. vermis oldugu yayin kalitesi 1080 px en düsügü 720 kullandigin box cihazimi android tv mi. görüntü ayarlarini en üst limete cek ve world repository git 0.1.3 zip dosyasini kur eklentiler de dexe s michaz eklentileri kur. dosya icinde Aguia vavoo ve vavoo.to ve baubau vavoo ve bu eklentiler icinde daddyliveV2 de mevcut daha cok farkli world paketler mevcut ve diggz1.me bu uzanti da icerigi cok zengindir. ve slyGuy repository mevcut ne arasan var. ben ne burdan nede baska yerlerden asla m3u ugrasmiyorum lazimda olmuyor.
bu sorun kullandigin cihazla alakali android tv ile box cihazlarda da bazi eklentilerin icerikleri tam göstermeyebiliyor. mi box birinci generasyon modelinde hic sorun yokken android tv ve ya baska marka box cihazlarda bu gibi sorunlar mevcut cihaz ayarlarindan gelistirilmis ayarlari aktif et güvenlik ayarlarina tam yetki ver. göremedigin eklentileri görebilmen icin (depodan yükle ayarlari) (tüm depoalar) ve (eklenti deposuna) git cikan listede asagilara dogru in göremediklerini bulman gerekslyguy ve diggz'i kurdum fakat sky sports, tnt sports, premier sports, now sports, optus sports ve muadillerini bulamadım.
valla hocam benim tarzım şu basit olacak uğraştırmayacak. örnek vereyim bu ara piyasada çok popüler hugging face proxy meraktan denedim çalışıyor çok güzel ama uğraştırıcı sildim kullanmıyorum gerek yok çünkü.bu sorun kullandigin cihazla alakali android tv ile box cihazlarda da bazi eklentilerin icerikleri tam göstermeyebiliyor. mi box birinci generasyon modelinde hic sorun yokken android tv ve ya baska marka box cihazlarda bu gibi sorunlar mevcut cihaz ayarlarindan gelistirilmis ayarlari aktif et güvenlik ayarlarina tam yetki ver. göremedigin eklentileri görebilmen icin (depodan yükle ayarlari) (tüm depoalar) ve (eklenti deposuna) git cikan listede asagilara dogru in göremediklerini bulman gerek
dedigim gibi bana proxy ve vpn gibi eklentiler gereksinimim olmuyor hic de denemedim. ugrasmak istemiyorsan caninin sikilmasini istemiyorsan benim gibi kodi icinden uzantilari kullan ve bu tür isleri yabancilar cok iyi yapiyorlar bir eklentiyi bir yildir kullaniyorum ne donma ne cökme ne de calimama gibi bir sorun olmuyor ben buraya sadece can sikintisindan arada bir dolasmaya girer bakinir cikar giderim. fazlada konusmam karismam insanlar cok cabuk gerilme yapiyor. bilmedigin ve ya sormak istedigin birseyler olursa özelden de yazabilirsin. bilgim varsa her zaman yardimci olurum.))valla hocam benim tarzım şu basit olacak uğraştırmayacak. örnek vereyim bu ara piyasada çok popüler hugging face proxy meraktan denedim çalışıyor çok güzel ama uğraştırıcı sildim kullanmıyorum gerek yok çünkü.
benim de buradan aldığım hiçbir fayda yok ama bir ümit belki ekmek çıkar diye can sıkıntısından takılıyorum. Türkiye'de bir numara potansiyeli çok yüksek. Birsürü paylaşım yapıyorum ki insanlar motive olsun belki gözümden kaçan birşey vardır onlar paylaşır diye. Türk insanı heryerde sorunlu ister forum olsun ister iş hayatı olsun. fırsatım olsa 5 dakika durmam Türkiye'de fakat ingilizce konuşulan yere giderim başka dil öğrenmekle uğraşamam.dedigim gibi bana proxy ve vpn gibi eklentiler gereksinimim olmuyor hic de denemedim. ugrasmak istemiyorsan caninin sikilmasini istemiyorsan benim gibi kodi icinden uzantilari kullan ve bu tür isleri yabancilar cok iyi yapiyorlar bir eklentiyi bir yildir kullaniyorum ne donma ne cökme ne de calimama gibi bir sorun olmuyor ben buraya sadece can sikintisindan arada bir dolasmaya girer bakinir cikar giderim. fazlada konusmam karismam insanlar cok cabuk gerilme yapiyor. bilmedigin ve ya sormak istedigin birseyler olursa özelden de yazabilirsin. bilgim varsa her zaman yardimci olurum.))