Öneri TR 10 Kategorili,ROKKR,Vavoo,Kool,Oha,Huhu,Rakuten tv,Pluto tv,Vavoo Tr refererli, Vavoo World Kategorili,Vavoo Germany,Calisan m3u listeleri

Türk Telekomdan olsa gerek ben boxta Televizioda VPN ile açabildim. Yine de çok emek vermişsin, çok güzel bir liste olmuş ellerine sağlık.
Hocam Proxy li Yapacam acamayan arkadaslar onu indirip kullanabilcek liste olarak konuya eklerim vpn siz izlersiniz tek link denedim Proxy ekleyip tek linke wuffyde acti Proxy siz wuffy de acmiyordu Proxy ile calisacakmi diye denedim calisiyor

Bilgilendirme
Arkadaslar Sizler İcin Rokkr İdli Vavoo yu 10 Kategorili Gokkusagi Logolu Olarak Hazirladim Paylasima Sundum Turkiye Listesi Tek Kategorili ydi 8 Saat Tek Tek Özenerek Kategorilendirdim Daha Kullanimi Kolay Hale Getirdim Kategoriler
1-ULUSAL
2-HABER
3-YEREL
4-SPOR
5-SİNEMA
6-BELGESEL
7-COCUK
8-DİNİ
9-MUZİK
10-RADYO
Olmak Uzere Her Kanal Kendi Kategorisindedir.Logo Olarak Rokkr Eklicektim Rokkrdan phpden cekilip id alinip Vavoo ya Donusturulen Liste bu Proxy ve Vpn İstemez Liste Sahibi Saka555 Hoca ya Tesekkur Ederim Ben Sadece Kategorilendirmesini Yaptim 8 Saat Emek Harcadim Logolari Yoktu Gokkusagi Ekledim Daha Guzel Gorunsun Kanal Menuleri Diye Denemelerini Yaptim Vpn proxy istemeden acildi idli yayin harbi rokkr Yayinlari bilen bilir listeye Bakinca Acamayan Arkadaslar Olursa Birsey Kaybetmezler bir tesekkur eder eline saglik der Proxy li listtelerde Bozulabiliyor Arada Bu Liste İstemiyor Proxy ve vpn.Konu İlk Sayfa ya liste olarak ekledim isteyen indirip kullanabilir.Herkese İyi Seyirler Dilerim
Eline emegine sağlık yaptığın uğraş emek ve çabaların için teşekkürler sağol Varol.

Toplamda 16 Adet Liste 2 Tanesini Dun Attim Paylasima 14 Tane Daha Yapcam Paylasacam
Bu Listeler Rokkr php ile cekilip idli listeye donusturulmus halidir liste saka555 hocamiza ait olup izin alip uzerinde saatlerce kafa yorup calistigim tam 1 projedir dunyada 10 kategorili vavoo ve rokkr idli turkiye 10 kategorili liste yoktur bu proje bana aittir tamamen ben sadece daha kolay kullanilmasi icin bu sekilde bir proje Yaptim hepinizin destegini bekliyorum kanal logolarini bile dusundum daha guzel nasil olur diye listeler asagida ornekteki gibi olacaktir
1-ROKKR_İDLİ_10_Kategorili_Vavoo_TR. m3u
2-ROKKR_İDLİ_10_Kategorili_Oha_TR.m3u
3-ROKKR_İDLİ_10_Kategorili_Kool_Tr.m3u
4-ROKKR_İDLİ_10_Kategorili_Huhu_TR. m3u
Bu listeler proxy siz vpnsiz calismaktadir acamayan Arkadaslar icin Ayni 4 listenin proxylisi 8 oldu

9-ROKKR_İDLİ_VAVOO_WORLD.m3u
10-ROKKR_İDLİ_OHA_WORLD.m3u
11-ROKKR_İDLİ_KOOL_WORLD. m3u
12-ROKKR_İDLİ_HUHU_WORLD. m3u
Bu listeler proxy siz vpnsiz calismaktadir.acamayan Arkadaslar icin Ayni 4 Listenin proxylisini yapcam toplamda 16 liste ediyor bu listelere inanin cok emek harcadim sizlerden biraz saygi bekliyorum bana destek olan herkese cok tesekkur ederim mesajlara cevap veremeyebilirim listeleri yetistirmeye caliscam bu listeleri daha sorunsuzkullanmaniz icin televizio ve m3uiptv oneriyorum.
Saygilarimla.

Arkadaslar öncelikle herkezin kurban bayramini en icten dileklerimle kutlar,hayirlara vesile olmasini dilerim
Vavoo listesini githubdan buldum listeler bana ait degildir iclerinde calismayan tek tuk kanallar olabilir.vavoo,oha.to,huhu.to,kool.to tr kanallari
Baslingic linklerini kendim degistirdim vavoo listesini kopyalayip oha,huhu,kool listelerini de calisir hale getirdim octohide vpn germany ve holland lokasyon ile liste vpn ile sorunsuz calismaktadir not=1arkadasimizin talebi uzerine Vavoo Germany"de ekledim denemelerini de bizzat yaptim listelerde refferer olmadan calisiyor bazi arkadaslar calismiyor dediler refererli vavoo attim simdi onu denesinler bende referrrlide referersizde calisiyor octohide hollanda lokasyonda
Herkese iyi seyirler.not=ek olarak github"dan rakuten tv buldum,vpn"siz calisti bende rakuten tv"yi de ekledim.+pluto tv yide ekledim vpn"siz calisiyor.20 adet oldu liste hepsi de sorunsuz calisiyor.
Not=Listeye Vavoo World Kategorili Ekledim Listeler internet bulunabilen listelerdir siz ugrasmayin diye ben ugrastim herkes faydalansin istedim.iyi seyirler.Not=4 Adet Daha Vavoo,Kool,Oha,Huhu,10ar Kategorili 4 Listede Kanal Logosu Olarak Gokkusagi Kullandim Suan icin Vpn siz referersiz proxy siz Aciyor Televizio,IPTV PRO,Ott Navigator,Tivimate,M3U İptv, Wuffy Player Oneriyorum Bu Listeler icin İyi Seyirler.Not=4Tane Daha Ekledim Liste Proxy"li 10 Kategorili Vpn"sizCalisiyorlar Suan icin.Desteklerinden Dolayi Latte Hocaya,Tekkan Kardesimize, ve bjj Kardesimize Cok Tesekkur Ederim İyi Seyirler.VAVOO_TR_10_KATEGORİLİ_PROXY"Lİ Olan Dosyayi Kisa Link Olarak Eklemek İsterseniz Buyrun. not=proxy adresi kapandigi icin url adresi link olarak eklesenizde kanallar acilmaz proxy adresi bulununca proxy li kanallar guncellenip cailisir hale gelcektir.Not=Tekkan Kardesimizin aldigi link her 2 Linkde Calisiyor Not=Arkadaslar Githubdan 2 yeni Liste Daha Bulup Ekledim Umarim Begenirsiz.Samsung Tv Plus,ve UDP TV İyi Seyirler.Not=Ek Olarak github dan Dady Live Ekledim İsteyen Listeyi indirip Bakabilir.iyi seyirler.Not=Arkadaslar Sizler Rokkr id"li Vavoo World Ekledim Liste Saka555 Hocamiza Aittir İzin Alip Öyle Ekledim Kanall Logolari bos rokkr kanal logolu yapcaktim bulamadim rokkr png linki yayinlar id li rokkr yayini rokkr php ile cekilmis vavoo linkine donusturulmus tamamen orjinal rokkr kanallaridir vpn siz proxy siz bende calisiyor iss ye gore turknet altyapisi sadenet benim test edip calistini gordum paylastim burdan Saka555 hocaya Tesekkur Ederim Not=Dady Live Listesi Calismadigi İcin Sildim.NOT=ROKKR idli 10 Kategorili Vpn ve Proxy İstemeyen Gokkusagi Logo lu Listeyi Ekledim İsteyen İndirip kullanabilir.iyi seyirler

Arkadaslar öncelikle herkezin kurban bayramini en icten dileklerimle kutlar,hayirlara vesile olmasini dilerim
Vavoo listesini githubdan buldum listeler bana ait degildir iclerinde calismayan tek tuk kanallar olabilir.vavoo,oha.to,huhu.to,kool.to tr kanallari
Baslingic linklerini kendim degistirdim vavoo listesini kopyalayip oha,huhu,kool listelerini de calisir hale getirdim octohide vpn germany ve holland lokasyon ile liste vpn ile sorunsuz calismaktadir not=1arkadasimizin talebi uzerine Vavoo Germany"de ekledim denemelerini de bizzat yaptim listelerde refferer olmadan calisiyor bazi arkadaslar calismiyor dediler refererli vavoo attim simdi onu denesinler bende referrrlide referersizde calisiyor octohide hollanda lokasyonda
Herkese iyi seyirler.not=ek olarak github"dan rakuten tv buldum,vpn"siz calisti bende rakuten tv"yi de ekledim.+pluto tv yide ekledim vpn"siz calisiyor.20 adet oldu liste hepsi de sorunsuz calisiyor.
Not=Listeye Vavoo World Kategorili Ekledim Listeler internet bulunabilen listelerdir siz ugrasmayin diye ben ugrastim herkes faydalansin istedim.iyi seyirler.Not=4 Adet Daha Vavoo,Kool,Oha,Huhu,10ar Kategorili 4 Listede Kanal Logosu Olarak Gokkusagi Kullandim Suan icin Vpn siz referersiz proxy siz Aciyor Televizio,IPTV PRO,Ott Navigator,Tivimate,M3U İptv, Wuffy Player Oneriyorum Bu Listeler icin İyi Seyirler.Not=4Tane Daha Ekledim Liste Proxy"li 10 Kategorili Vpn"sizCalisiyorlar Suan icin.Desteklerinden Dolayi Latte Hocaya,Tekkan Kardesimize, ve bjj Kardesimize Cok Tesekkur Ederim İyi Seyirler.VAVOO_TR_10_KATEGORİLİ_PROXY"Lİ Olan Dosyayi Kisa Link Olarak Eklemek İsterseniz Buyrun. not=proxy adresi kapandigi icin url adresi link olarak eklesenizde kanallar acilmaz proxy adresi bulununca proxy li kanallar guncellenip cailisir hale gelcektir.Not=Tekkan Kardesimizin aldigi link her 2 Linkde Calisiyor Not=Arkadaslar Githubdan 2 yeni Liste Daha Bulup Ekledim Umarim Begenirsiz.Samsung Tv Plus,ve UDP TV İyi Seyirler.Not=Ek Olarak github dan Dady Live Ekledim İsteyen Listeyi indirip Bakabilir.iyi seyirler.Not=Arkadaslar Sizler Rokkr id"li Vavoo World Ekledim Liste Saka555 Hocamiza Aittir İzin Alip Öyle Ekledim Kanall Logolari bos rokkr kanal logolu yapcaktim bulamadim rokkr png linki yayinlar id li rokkr yayini rokkr php ile cekilmis vavoo linkine donusturulmus tamamen orjinal rokkr kanallaridir vpn siz proxy siz bende calisiyor iss ye gore turknet altyapisi sadenet benim test edip calistini gordum paylastim burdan Saka555 hocaya Tesekkur Ederim Not=Dady Live Listesi Calismadigi İcin Sildim.NOT=ROKKR idli 10 Kategorili Vpn ve Proxy İstemeyen Gokkusagi Logo lu Listeyi Ekledim İsteyen İndirip kullanabilir.iyi seyirler.
Hocam @Kargo1975
Yayınlar patladı mı yayın yok artık

Toplamda 16 Adet Liste 2 Tanesini Dun Attim Paylasima 14 Tane Daha Yapcam Paylasacam
Bu Listeler Rokkr php ile cekilip idli listeye donusturulmus halidir liste saka555 hocamiza ait olup izin alip uzerinde saatlerce kafa yorup calistigim tam 1 projedir dunyada 10 kategorili vavoo ve rokkr idli turkiye 10 kategorili liste yoktur bu proje bana aittir tamamen ben sadece daha kolay kullanilmasi icin bu sekilde bir proje Yaptim hepinizin destegini bekliyorum kanal logolarini bile dusundum daha guzel nasil olur diye listeler asagida ornekteki gibi olacaktir
Bu listeler proxy siz vpnsiz calismaktadir acamayan Arkadaslar icin Ayni 4 listenin proxylisi 8 oldu

Bu listeler proxy siz vpnsiz calismaktadir.acamayan Arkadaslar icin Ayni 4 Listenin proxylisini yapcam toplamda 16 liste ediyor bu listelere inanin cok emek harcadim sizlerden biraz saygi bekliyorum bana destek olan herkese cok tesekkur ederim mesajlara cevap veremeyebilirim listeleri yetistirmeye caliscam bu listeleri daha sorunsuzkullanmaniz icin televizio ve m3uiptv oneriyorum.
Saygilarimla.
Bilgilendirme + Mesaj ve Konulara Editledim guncelledim Tekrardan Burdan. Spam yada Flod yapti demeyin amacim burda herkese yardimci olmak
Arkadaslar 16 liste 8 tanesi proxy li 8 tanesi proxy vpn istemeden aciyor konu ilk sayfaya ekledim izlemek isteyen arkadaslar indirip izleyebilirler 1 den 16 ya kadar indirip televizio ya m3u dosya olarak ekleyebilirsiniz ROKKR PHP idli VAVOO,OHA,KOOL,HUHU Linkleri Ayri denedim acamayanlar icin proxy lide yaptim benden bu kadar pestilim cikti 16 listeyi de ekledim televizyoya Hepside calisti tum listelerin logolarini gokkusagi yaptim
Emegi Gecenler
Latte Hoca Bu Liste ve Proxy icin nasil eklenecegini anlatip ogretti ilk proxy linki onun kisaltma linkini de o alivermisti en bastan beri hep destek oldu
Tekkan Arkadasimiz linkini alivermisti saolsun surekli destek oldu herzaman
bjj kardesimiz ayri proxy linki yapip yolladi rokkr idli yayinlarin proxy onun oda destek olanlardan saolsun
saka555 hoca rokkr idli ham listenin sahibi kendisinden izin aldim konu acip paylasacam dedim izin verdi saolsun listeleri kategorize yaptim logo ful gokkusagi 8 ayri proxy li liste yaptim sirf vpn siz izlesin arkadaslar diye cou iss lerde acmayabiliyor vpn ile aciyor onlar icin proxy li yaptim Destek Olan Herkese Cok Tesekkur Ederim.
Tekrar Bu Arkadaslara Tesekkur Ederim.Saygilarimla.Kargo1975

Son düzenleme:

Saygilarimla.
Proxyli listeler sorunsuz çalışıyor kardeşim. Ellerine sağlık.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    1.2 MB · Görüntüleme: 9
Arkadaslar 1den 4 e kadar olanlar vpn proxy istemez VAVOO, OHA, KOOL, HUHU Tr 10 Kategorili
5 den 8 e kadar olan Vavoo,Huhu,Oha,Kool 10 Kategorili Proxy li Tr
9 dan 12 ye Kadar Olanlar Vavoo, Oha,Kool,Huhu Dunya Listeleri vpn proxy gerekmez.
13 den 16 ya kadar Olanlar Vavoo, KOOL, Oha, Huhu Dunya Listeleri proxy li
İndirip m3u dosya olarak televizio ya ekleyip izleyebilirsiniz
Normal Proxy yazmayan listeleri acamayanlar Proxy yazanlari denesinler.

Ekli dosyalar

• 1_ROKKR_İD_Lİ_10_KATEGORİLİ_VAVOO_txt.m3u
    239.8 KB · Görüntüleme: 31
  • 2_ROKKR_İD_Lİ_10_KATEGORİLİ_HUHU_txt.m3u
    238.6 KB · Görüntüleme: 11
  • 3_ROKKR_İD_Lİ_10_KATEGORİLİ_KOOL_txt.m3u
    238.6 KB · Görüntüleme: 9
  • 4_ROKKR_İD_Lİ_10_KATEGORİLİ_OHA_txt.m3u
    237.3 KB · Görüntüleme: 8
  • 5_ROKKR_İD_Lİ_10_KATEGORİLİ_PROXYLİ_HUHU_txt.m3u
    299.6 KB · Görüntüleme: 13
  • 6_ROKKR_İD_Lİ_10_KATEGORİLİ_PROXYLİ_KOOL_txt.m3u
    299.6 KB · Görüntüleme: 9
  • 7_ROKKR_İD_Lİ_10_KATEGORİLİ_PROXYLİ_OHA_txt.m3u
    298.4 KB · Görüntüleme: 12
  • 8_ROKKR_İD_Lİ_10_KATEGORİLİ_PROXYLİ_VAVOO_txt.m3u
    300.9 KB · Görüntüleme: 11
  • 9_ROKKR_İD_Lİ_VAVOO_WORLD_txt.m3u
    1.5 MB · Görüntüleme: 10
  • 10_ROKKR_İD_Lİ_HUHU_WORLD_txt.m3u
    1.5 MB · Görüntüleme: 9
  • 11_ROKKR_İD_Lİ_KOOL_WORLD_txt.m3u
    1.5 MB · Görüntüleme: 10
  • 12_ROKKR_İD_Lİ_OHA_WORLD_txt.m3u
    1.5 MB · Görüntüleme: 9
  • 13_ROKKR_İD_Lİ_PROXYLİ_HUHU_WORLD_txt.m3u
    2 MB · Görüntüleme: 8
  • 14_ROKKR_İD_Lİ_PROXYLİ_KOOL_WORLD_txt.m3u
    2 MB · Görüntüleme: 5
  • 15_ROKKR_İD_Lİ_PROXYLİ_OHA_WORLD_txt.m3u
    1.9 MB · Görüntüleme: 7
  • 16_ROKKR_İD_Lİ_PROXYLİ_VAVOO_WORLD_txt.m3u
    2 MB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
bize PROXY üretme kaynağını atararsanız daha sağlıklı olacak sizin verdiklerinizin ömrü az oluyor

bize PROXY üretme kaynağını atararsanız daha sağlıklı olacak sizin verdiklerinizin ömrü az oluyor
Toplam 16 Liste Var 8 Tanesi Proxy siz Ne Soylemek İstiyorsun Anlamadim 8 Listede Proxy ve vpn istemiyor proxy ler kapansa bile vpn ile izleyebilirsiniz 8 listede proxy li amaciniz ne bilmiyorum Tesekkur Edecegine Arkadas Hem Uzum Yiyecek Hem Bagciyi Dovecek Tam 2 Gun Bu 16 Listeyi Hazirlayip Paylastim Adam Kalkmis Boyle olursa Soyle olcak Sen bakma bakan baksin

Son düzenleme:
Arkadaslar tinyurl url linkim proxy li arada boyle bozuluyor duzeliyor hic birsey kalici degildir
Ne desem bos Adam kalkmis sizin verdiklerinizin omru az oluyor diyor bu kadarina pes diyorum boyle kisiler icerik ureticilerini soutuyor icerik uretmekten hayir kimseye bir saygisizlimiz yok burda herkese yardimci olmaya calisiyorum karar sizlerin

Son düzenleme:
Arkadaslar tinyurl url linkim proxy li arada boyle bozuluyor duzeliyor hic birsey kalici degildir
Ne desem bos Adam kalkmis sizin verdiklerinizin omru az oluyor diyor bu kadarina pes diyorum boyle kisiler icerik ureticilerini soutuyor icerik uretmekten hayir kimseye bir saygisizlimiz yok burda herkese yardimci olmaya calisiyorum karar sizlerin
Vermis oldugun caba ve emeklerin için çok çok teşekkürler ALLAH razi olsun minnettarim sagol varol.

Geri