4k ve HDR film izleme

Megaturk e gerek yok geliştirici eklentilerini yüklerim. Streamplay i de yüklücem sağolun hocam
Megaturk hepsini birden yüklüyor, geliştirici eklentilerini doğrudan yüklersenizde aynı şeyi yaparsınız. Doğrudan geliştiricilerinden yüklemeniz daha iyi tabiki.

"phisherrepo" yazarak, tek başına yüklemek bana daha makul geliyor.megarepo yazdığımızda çok içerik iniyor yuklemeyecegimiz.

"phisherrepo" yazarak, tek başına yüklemek bana daha makul geliyor.megarepo yazdığımızda çok içerik iniyor yuklemeyecegimiz.
Megareponun içindeki tek eklentiyi yükleyince içerisindeki repolar yükleniyor, yükledikten sonra megarepo eklentisini silerseniz diğer repolar kalmaya devam eder ancak sildiğinizde tekrar kurulmazlar.

O zaman size önerim Cloudstream kurmanız. Forumda anlatımları var. Sonrasında da EpicRepo adresini eklerseniz içeriğinde bir çok 4K eklentisi mevcut. Ben uzun yıllardır kullandığımı stremio dahil sildim. Bu şekilde devam ediyorum.
Merhaba EpicRepo VPN ile mi çalışıyor hocam kabul etmiyorda eklemiyor yani

Cloudstream , "phisherrepo" eklentisi altında FourkHDHub ,streamplay ve UHDmovies repolarini aktif edin.
Hesaplar ve güvenlik altından opensubtitles (önce sitesinden kayıt olup) seçin.kayit bilgileriniz girildiğinde artık 4k film Türkçe altyazı ile (altyazisi varsa) izleyebilirsiniz.kesintisiz izlemek için İnternet hızınız iyi olmalı (ben 100 ile akıcı izliyorum).
Hocam merhaba Cloudstream da open subtitles hesabımı girdiğimde giriş yapılamadı uyarısı alıyorum bir bilginiz var mı acaba teşekküler

Hocam merhaba Cloudstream da open subtitles hesabımı girdiğimde giriş yapılamadı uyarısı alıyorum bir bilginiz var mı acaba teşekküler
Stabil sürümü kullanıyorsanız o sürümde opensubtitles hatalıydı ve çalışmıyordu. Beta yani deneysel sürümleri kullanmalısınız.

Geri