Yardım Dreamstar nova android 14 güncellemesi aldı sorunlarda beraberinde geldi.

rushasa

Üye
Konular
4
Geliştirici seçeneklerine girilmiyor ana ekrana atıyor direk , cast yayın problemleri youtube mobilde yayın paylaşımı yapmıyor alttaki görseldeki uyarı mesajını veriyor , mause sağ tık çalışmıyor(geri çıkma), kullanırken karşılaştığınız problemleri alta yazabilirsiniz toplu şekilde dreamstar iletişime sorunları bildirelim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250618_084514_YouTube.jpg
    Screenshot_20250618_084514_YouTube.jpg
    655.6 KB · Görüntüleme: 112
Sağ tık sorunu için de usb hata ayıklamayı kapatıp öyle deneyin.

Oyla 0
İşte gelişirtirci seçenekleri girilmiyor 😂
O zaman sorun büyük .! cihazı ablama hediye ettim, yoksa bakar fazladan bir şeyler söylerdim. Yarın ona başka bir cihaz verip nova yı geri alırım. Güncelleyip hep beraber çırpınırız :)

Oyla 0
O zaman sorun büyük .! cihazı ablama hediye ettim, yoksa bakar fazladan bir şeyler söylerdim. Yarın ona başka bir cihaz verip nova yı geri alırım. Güncelleyip hep beraber çırpınırız :)
Benim internet 1000 lik açtım TV'yi 30 sn olmadı bi anda yeniden başladı güncelleme kapatma var mı diye bakacaktim yaptı hemen diğer cihazda yapmış önceden farkında değilim 2 cihazda çöp oldu elimde resmen

Oyla 0
Benim internet 1000 lik açtım TV'yi 30 sn olmadı bi anda yeniden başladı güncelleme kapatma var mı diye bakacaktim yaptı hemen diğer cihazda yapmış önceden farkında değilim 2 cihazda çöp oldu elimde resmen
Reis konu sahibi sabah BURADA geliştirici seçeneğini açtığını söylemişti , ilk sayfada da fabrika ayarlarına geldiğinde düzeldiği yazılmış. sen fabrika ayarlarına döndün mü ? Güncelleme uyarısı gelirse ok leme demiştim ablama, dediğin gibi oto yaptıysa bizim cihaz da güncellemiştir kendini.

Oyla 0
Reis konu sahibi sabah BURADA geliştirici seçeneğini açtığını söylemişti , ilk sayfada da fabrika ayarlarına geldiğinde düzeldiği yazılmış. sen fabrika ayarlarına döndün mü ? Güncelleme uyarısı gelirse ok leme demiştim ablama, dediğin gibi oto yaptıysa bizim cihaz da güncellemiştir kendini.
Bı tanesi yapmış haberim bile yok değişiklik yok ya diğeride sans eseri açtım dirket anladım iş işten geçmişti

Oyla 0
Format attım hocam ya bakacam şimdi

Oyla 0
Arkadaşlar Google tv cihazlarda da benzer sorunlar vardır. ( mouse sağ tık vs. ) bu cihazda da oluşan ''sorunlar'' Android 14 ile birlikte Google nin getirdiği engellemelerden olabilir. Zira bu tür engellemeler, Google tv cihazlarda yanlış hatırlamıyorsam Android 11 den beri vardır. Ama erişebilirlik sorunu, cihaza özel bir durum olabilir.
Geliştirici seçenekleri duzledi sebebi USB hata ayıklamasi açık olan cihazlar kapattıp yapsın diğerinde kapalı giriyor bunu sıfırladim düzeldi

Oyla 0
Geliştirici seçenekleri duzledi sebebi USB hata ayıklamasi açık olan cihazlar kapattıp yapsın diğerinde kapalı giriyor bunu sıfırladim düzeldi
Geliştirici seçenekleri açıldıysa, mouse sağ tık için usb hata ayıklama kapalı , erişebilirlikte uygulama izni için usb hata ayıklama açık olmalıdır. Hemen altında usb host açık-kapalı yapmayı unutmayın.( usb portları çalışmıyorsa ) Erişebilirlik sorunu halen devam ediyorsa , dediğim gibi cihaza özel bir durum olabilir.

Oyla 0
Geliştirici seçenekleri açıldıysa, mouse sağ tık için usb hata ayıklama kapalı , erişebilirlikte uygulama izni için usb hata ayıklama açık olmalıdır. Hemen altında usb host açık-kapalı yapmayı unutmayın.( usb portları çalışmıyorsa ) Erişebilirlik sorunu halen devam ediyorsa , dediğim gibi cihaza özel bir durum olabilir.
Ben çözdüm sorun yok mouse kullanmıyorum güncelleme yapacaklar USB hata ayıklama kapatırsa zaten sorunuz olur

Oyla 0
Fabrika ayarlarına geri dönülünce sorunlar düzeliyor ama bazı problemler kalıcı sağ tık , kopyala yapıştır ve modlanmış app ler erişilebilirlik aktif edilmiyor projectvy ,proquick vb gibi
Mail attin hocam bana numara attılar hemen arayın diye konuştum sıfırla filan dediler düzeldi

Oyla 0
Dün Sipariş verdim 1-2 güne gelir umarım yukarıda yaşanan sorunları umarım yaşamam. Tüm yorumları okudum kafamda karıştı Mİ BOX 2. NESİL-HİREMCO PRO-HOMATİCS PRO-NVİDİA SHEİLD kullanmış biri olarak.
Ayrıca bir şey sormak istiyorum görmüştüm ama yanlış mı okudum acaba Bu

Nova 4K Google Lisanslı Android Tv Box'ta TV kumandayı Box'ın kumandasına kopyalayabiliyormuyuz.​

(NOT): Bi yerde okumuştum ama özelliklerini inceledim böyle birşey göremedim.

Oyla 0

Geri