UmitM0d
Paylaşımcı
- Konular
- 25
Yaptım fakat inattan reklam açıldı yine208.67.222.222
208.67.220.220
İnattv ve gölge engelsiz açılıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yaptım fakat inattan reklam açıldı yine208.67.222.222
208.67.220.220
İnattv ve gölge engelsiz açılıyor.
Bu reklam engelleme dNS değil, bu yasaklı sitelere girme DNS'i. Sen VPN'siz Vavoo'ya girmek istediğini söylemedin mi?Yaptım fakat inattan reklam açıldı yine
Vavoyu listesinide açmadı kiBu reklam engelleme dNS değil, bu yasaklı sitelere girme DNS'i. Sen VPN'siz Vavoo'ya girmek istediğini söylemedin mi?
Yanlış yapmışsındır. Modemden değiştireceksin. Modemin marka ve modeline göre bak değiştir.Vavoyu listesinide açmadı ki
Bende şuan liste vpn ile de açılmıyor listemi patladı bende mi sorun oldu. Daha demin vpn ile açılıyordu. Sizde şuan açıyor mu liste dener misinizYanlış yapmışsındır. Modemden değiştireceksin. Modemin marka ve modeline göre bak değiştir.
Şimdi baktım bende açılıyor.
Açılıyor.Bende şuan liste vpn ile de açılmıyor listemi patladı bende mi sorun oldu. Daha demin vpn ile açılıyordu. Sizde şuan açıyor mu liste dener misiniz
Dostum ben vpn olmadan çalıştırabiliyorum farklı programlarda benim sorum TiviMate de deneyen yapan var mıDeğil ki VPN olmadan açılmış, sen Bir kere VPN ile açtığında site dosya bırakıyor cihazına; geçmişi silmediğin sürece uzun bir süre VPNsiz izlersin zaten.
Sen dosyayı (TXT) olarak mı ekledin TinviMate'ye?Dostum ben vpn olmadan çalıştırabiliyorum farklı programlarda benim sorum TiviMate de deneyen yapan var mı
M3U olarak zaten vpn siz de ara sıra çalışıyor kodiporp başlığını kaldırdım bende ki liste buraya atmadan önce düzenlemiştim TiviMate user agent desteği nasıl işliyor uygulamada bilmiyorum çünkü uygulama modluSen dosyayı (TXT) olarak mı ekledin TinviMate'ye?
Bende de artık çalışmıyor. patlamış olabilir.M3U olarak zaten vpn siz de ara sıra çalışıyor kodiporp başlığını kaldırdım bende ki liste buraya atmadan önce düzenlemiştim TiviMate user agent desteği nasıl işliyor uygulamada bilmiyorum çünkü uygulama modlu