İstek Vavoo ve daddylive kendi hugging face proxy'miz ile çalışan github bot'lu m3u

Konular
3
Başlıkta yazdığımı yapabilecek yazılımcı arkadaş aranıyor. Github botlumuydu bilgim yok ama pigzilla rahmetli olmadan daddylive için yapmıştı.

Son düzenleme:
Konu 'DaddyLive Türkiye - Vavoo Foruma Özel Listeler 10/05/2025' https://forum.sinetech.tr/konu/daddylive-turkiye-vavoo-foruma-ozel-listeler-10-05-2025.3537/

Yukarıdaki konuda o şekilde oluşturulan listeler aşağıda oluşturma yöntemleri var.

https://forum.sinetech.tr/konu/sade...allarini-izlemek-istemez-misiniz-yontem.5215/
Benim istediğim bu şekilde değil benim hf hesabımı görecek arkada kanalları github botla güncelleyecek.

İlk gönderdiğiniz içinde hazır proxy var, 2. gönderdiğinizde m3u içinde biz proxy giriyoruz diye anladım.

Pigzilla'nın yaptığında proxy adresinin yanına sadece playlist ismi yazıyordum.

Pekala. Kolay gelsin.

Tartışmacı konuşmalar yasaktır.
@tspec komik olan nedir kardeş? ben burada son kullanıcı olarak daha az tuşa basarak nasıl engelleri aşan m3u yapılır derdindeyim, hatta keşke cloudstream'in arayüzü televizo kadar güzel olsa m3u ile de uğraşmasak. bence böyle gereksiz güleceğine insanlara nasıl faydalı olurum diye kafa yor

@tspec komik olan nedir kardeş? ben burada son kullanıcı olarak daha az tuşa basarak nasıl engelleri aşan m3u yapılır derdindeyim, hatta keşke cloudstream'in arayüzü televizo kadar güzel olsa m3u ile de uğraşmasak. bence böyle gereksiz güleceğine insanlara nasıl faydalı olurum diye kafa yor
Dostum boşver sen hedefinin peşinde koş tartışmaya gerek yok keşke ben yardım edebilsem ama maalesef

İyide banane senin derdinden ben adamın yazdığına güldüm senin yazdığın yorumda gülücük yok :ROFLMAO: kendi kendine gelin güvey olmuşsun bide saçma sapan açıklama yapmışsın :ROFLMAO::ROFLMAO:

Geri