Öneri (Güncellendi) Ulusal ve Diğer Yayınlar Otomatik Güncellemeli ve Artık EPG Destekli

Kanallar arası geçiş çok hızlı,görüntüler çok net,kesinti yok,demekki bu işin süperide oluyormuş.teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Fil
arkadaşlar merhaba naçizane bir repo yaptım ve kabloo kanallarının sürekli güncel şekilde olacak şekilde bir liste hazırladım bu repoyu yaparken yardım aldığım @kerimmkirac ve @patr0n arkadaşlar teşekkür ediyorum sıfırdan pyhton bilmeden sadece deneme yanılma şeklinde yaptım eğer hata olursa bildirirseniz düzeltmeye çalışırım
lütfen repoyu şikayet etmeyin ki hepimiz paylaşalım

buyrun güle güle kullanın

Çok iyi tebrikler

arkadaşlar merhaba naçizane bir repo yaptım ve kabloo kanallarının sürekli güncel şekilde olacak şekilde bir liste hazırladım bu repoyu yaparken yardım aldığım @kerimmkirac ve @patr0n arkadaşlar teşekkür ediyorum sıfırdan pyhton bilmeden sadece deneme yanılma şeklinde yaptım eğer hata olursa bildirirseniz düzeltmeye çalışırım
lütfen repoyu şikayet etmeyin ki hepimiz paylaşalım

buyrun güle güle kullanın

Mor kanallar olacakmı ilerde

epg ile çalışan bir m3u denemesi yaptım fakat

Bu adresteki yayınlar tam saatleri uymuyor televizo ve tivimate ile denedim -8 saat girdim ama tam yayın akışını göstermiyor kanalların bazılarında o yüzden düzgün bir kaynak bulursam onu ekleyeceğim eğer sizin bir öneriniz olursa sevinirim mesela kablooo nun orjinal epg verilerini çekebilirsem ekleyeceğim

Ünlü Merged Tv epg si buldum deneyemedim belki isinizi gorur diye yazdim,kolay gelsin

Sabahtan beri google'de liste arayıp durdum. Kendi beceriksizliğimden çalışan liste bulamadım. Dedim bizim dükkana bakayım. Tivimate'de umutsuz denedim ama şak diye açtı. Çok teşekkür ederim forum sahibine ve listeyi hazırlayan değerli arkadaşıma.👍🙏

eyvallah kardeş sıkıntı yok helal olsun taş atıpta kolum yorulmadı sadece 3 saat uğraştım klavyem yoruldu :D;)
Estağfurullah emek var sonucta istemesen almazdım çünkü sen emek vermişsin ben bunu izinsiz alamam emeğe ihanet etmiş olurum ellerine sağlık

Epg televizo ve m3u iptv de gelmiyor. Ayri linki var mi? Yoksa başka program mi kullanmalıyız?

Geri