Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kablo tv yayını bu listenin içeriği o nedenle gelmez sanırım.Buna bir de mor eklemesi gelse tadından yenmez
Çok iyi tebriklerarkadaşlar merhaba naçizane bir repo yaptım ve kabloo kanallarının sürekli güncel şekilde olacak şekilde bir liste hazırladım bu repoyu yaparken yardım aldığım @kerimmkirac ve @patr0n arkadaşlar teşekkür ediyorum sıfırdan pyhton bilmeden sadece deneme yanılma şeklinde yaptım eğer hata olursa bildirirseniz düzeltmeye çalışırım
lütfen repoyu şikayet etmeyin ki hepimiz paylaşalım
buyrun güle güle kullanın
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Mor kanallar olacakmı ilerdearkadaşlar merhaba naçizane bir repo yaptım ve kabloo kanallarının sürekli güncel şekilde olacak şekilde bir liste hazırladım bu repoyu yaparken yardım aldığım @kerimmkirac ve @patr0n arkadaşlar teşekkür ediyorum sıfırdan pyhton bilmeden sadece deneme yanılma şeklinde yaptım eğer hata olursa bildirirseniz düzeltmeye çalışırım
lütfen repoyu şikayet etmeyin ki hepimiz paylaşalım
buyrun güle güle kullanın
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
epg ile çalışan bir m3u denemesi yaptım fakat
Bu adresteki yayınlar tam saatleri uymuyor televizo ve tivimate ile denedim -8 saat girdim ama tam yayın akışını göstermiyor kanalların bazılarında o yüzden düzgün bir kaynak bulursam onu ekleyeceğim eğer sizin bir öneriniz olursa sevinirim mesela kablooo nun orjinal epg verilerini çekebilirsem ekleyeceğim
Yarın iş yerinde denerim inşallah tam uyumlu olurZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ünlü Merged Tv epg si buldum deneyemedim belki isinizi gorur diye yazdim,kolay gelsin
Bende Epg Ariyorum Vavoo Listelerine Yerlesik epg Yapmak istiyorum Uyum Sorunu Var Sanirim Vavoo Linkleri Epg Tanimiyor.Yarın iş yerinde denerim inşallah tam uyumlu olur
Senin Epgyi Kendi Listeme de entegre ettim helal etKonu Güncellenmiştir ilk sayfaya bakın
eyvallah kardeş sıkıntı yok helal olsun taş atıpta kolum yorulmadı sadece 3 saat uğraştım klavyem yorulduSenin Epgyi Kendi Listeme de entegre ettim helal et
Estağfurullah emek var sonucta istemesen almazdım çünkü sen emek vermişsin ben bunu izinsiz alamam emeğe ihanet etmiş olurum ellerine sağlıkeyvallah kardeş sıkıntı yok helal olsun taş atıpta kolum yorulmadı sadece 3 saat uğraştım klavyem yoruldu![]()
sıkıntı yok keyfine bak allah kolaylık versinEstağfurullah emek var sonucta istemesen almazdım çünkü sen emek vermişsin ben bunu izinsiz alamam emeğe ihanet etmiş olurum ellerine sağlık
Harika olmuş ellerine sağlıkKonu Güncellenmiştir ilk sayfaya bakın
Hangi epg?Senin Epgyi Kendi Listeme de entegre ettim helal et![]()
Teşekkürler elinize sağlıkKonu Güncellenmiştir ilk sayfaya bakın
m3u içine gömülü olan epg.xml adresini soruyorHangi epg?