Öneri UYDU ALICI Özelliği olan Dahili Tunerli Android TV Box Arıyorum

Konular
3
UYDU ALICI Özelliği olan Dahili Tunerli Android TV Box Arıyorum

1- En büyük aradığım özellik (Harici) USB'den APK yükleyebilmek. Normal TV BOX'lardeki gibi
2- Harici TUNER olmamalı cihaza tümleşik olmalı.

Değerli tavsiyelerinizi bekleyeceğim.

Son düzenleme:
Bu fiyata alınır mı alınmaz mı tartışılır.

Üstteki cihazın aynısı sadece depolama düşük bir de lisans sorunu var. Ben 1.800 liraya almıştım şu an yükselmiş.

Para derdin yoksa kaliteli olsun istiyorsan NİVİDİA SHİEALD.........Diger cihazlar bundan sonra sıralanır

Para derdin yoksa kaliteli olsun istiyorsan NİVİDİA SHİEALD.........Diger cihazlar bundan sonra sıralanır
Dostum ben 8 ay önce NİVİDİA SHİEALD almıştım 2 hafta önce sattım bu sadece TV BOX
Yazmıştım benim istediğim ise Uydu alıcılı bir tümleşik Android/TV Box
Cevabın için çok teşekkür ederim.

TV box yani android ve uydu stabil çalışmıyor.
Bence sorun uyducularda değil
Androidciler buna pek kafa yormuyor

TV box yani android ve uydu stabil çalışmıyor.
Bence sorun uyducularda değil
Androidciler buna pek kafa yormuyor
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.
bende her iki sistemin sorunsuz çalıştığı bir sistem ararıyorum ama sizin dediğiniz gibi UYDU kısmında fazla bir sorun olmuyor ama android sistemleri çoğu zaman yeterli değil.
Yaptığım araştırmalarda daha çok bu cihaz tavsiye edildi Hiremco Matrix Pro Max 4K 128GB Android 12 Uydu Alıcısı
Hiremco'yu aradım bazı sorularım olacaktı ama Hiremco Hafta sonu çalışmıyormuş.

homatics 4k blac type c tunnerli al veya nova bunlar uydu alıcılı keyfine bak
Cevabınız için teşekkür ederim

Homatics Box R 4K Plus 32 GB Android TV Box Bu cihazın Tunerli sürümünü almıştım 8 ay kadar önce Android kısmında sorun yaşamamıştım. hızlı şık bir cihaz ama UYDU Tuner kısmında yazılım olarak çok eksiklik vardı 2 günlük testten sonra iade etmiştim.​

Geri