📺 Kalitenin adresi Puluto TV!

Herkese selamlar dostlar. Sizlere daha öncelerden Sinetech ustamızında paylaşmış olduğu Puluto TV uygulamamızdan bahsetmek istiyorum. Uygulamamız sayesinde piyasada ki bir çok ücretli platformlarda sunulan kanalları bedava ve reklamsız şekilde izleyebilirsiniz. Uygulamamız hem Android Telefonlar hem de Android TV'ler için uyumludur. Bizim tavsiyemiz tüm kanalların sorunsuz açılması için uygulamamızı Android TV'niz'de kullanmanız. Çoğu kanal geç açılabilir lütfen bekleyiniz elbet açılacaktır. İşte uygulamamızda ki içerikler;
– Ulusal kanallar,
– Haber kanalları,
– Belgesel kanalları,
– Çocuk kanalları,
– Spor kanalları,
– be!N SPORTS kanalları,
– Sinema kanalları ve
– VİP Sinema Kanalları!

ℹ️ Çok yakın bir zaman içerisinde uygulamamıza seç-izle şeklinde Dizi ve Film izleme bölümüde eklenecektir. Bu konu hakkında çalışmalarımız sürmektedir.

🖼️ Uygulamamız içerisinden bir kaç fotoğraf sizlerle;
Ekli dosyayı görüntüle 9370
Ekli dosyayı görüntüle 9371
Ekli dosyayı görüntüle 9372
Ekli dosyayı görüntüle 9373
Ekli dosyayı görüntüle 9374
Ekli dosyayı görüntüle 9375
Ekli dosyayı görüntüle 9376
• İndirmek için:
• Telegram kanalı:
• Telegram sohbet grubu:
• Telegram yetkili iletişim:

🔤 Uygulama hakkında yorumlarınızı ve önerilerinizi dikkate aldığımızı bildirmek istiyoruz. Keyifli seyirler dileriz... 🌟
Bi inceliyelim eline sağlık

Herkese selamlar dostlar. Sizlere daha öncelerden Sinetech ustamızında paylaşmış olduğu Puluto TV uygulamamızdan bahsetmek istiyorum. Uygulamamız sayesinde piyasada ki bir çok ücretli platformlarda sunulan kanalları bedava ve reklamsız şekilde izleyebilirsiniz. Uygulamamız hem Android Telefonlar hem de Android TV'ler için uyumludur. Bizim tavsiyemiz tüm kanalların sorunsuz açılması için uygulamamızı Android TV'niz'de kullanmanız. Çoğu kanal geç açılabilir lütfen bekleyiniz elbet açılacaktır. İşte uygulamamızda ki içerikler;
– Ulusal kanallar,
– Haber kanalları,
– Belgesel kanalları,
– Çocuk kanalları,
– Spor kanalları,
– be!N SPORTS kanalları,
– Sinema kanalları ve
– VİP Sinema Kanalları!

ℹ️ Çok yakın bir zaman içerisinde uygulamamıza seç-izle şeklinde Dizi ve Film izleme bölümüde eklenecektir. Bu konu hakkında çalışmalarımız sürmektedir.

• İndirmek için:
• Telegram kanalı:
• Telegram sohbet grubu:

🔤 Uygulama hakkında yorumlarınızı ve önerilerinizi dikkate aldığımızı bildirmek istiyoruz. Keyifli seyirler dileriz... 🌟
Ellerine sağlık hocam mutlaka deneyecem eyv.

– Ulusal kanallar,
– Haber kanalları,
– Belgesel kanalları,
– Çocuk kanalları,
– Spor kanalları,
– be!N SPORTS kanalları,
– Sinema kanalları ve
– VİP Sinema Kanalları!

• İndirmek için:
• Telegram kanalı:
• Telegram sohbet grubu:

🔤 Uygulama hakkında yorumlarınızı ve önerilerinizi dikkate aldığımızı bildirmek istiyoruz. Keyifli seyirler dileriz..Teşekkürler emeğine sağlık.

– Ulusal kanallar,
– Haber kanalları,
– Belgesel kanalları,
– Çocuk kanalları,
– Spor kanalları,
– be!N SPORTS kanalları,
– Sinema kanalları ve
– VİP Sinema Kanalları!

• İndirmek için:
• Telegram kanalı:
• Telegram sohbet grubu:

Kullandığım en iyi uygulamaların ilk sırasına yazabilirim. Gerçekten harika bir uygulama. Görüntü kalitesi ve ses kalitesi çok güzel. Özellikle kumanda ile kontrolü de çok iyi. Teşekkürler emeğinize sağlık.

Kullandığım en iyi uygulamaların ilk sırasına yazabilirim. Gerçekten harika bir uygulama. Görüntü kalitesi ve ses kalitesi çok güzel. Özellikle kumanda ile kontrolü de çok iyi. Teşekkürler emeğinize sağlık.
Rica ederiz efendim. Ayrıca bu güzel yorumunuz içinde teşekkür eder, keyifli seyirler dileriz...

orayıda tıkladım kapanmadı tekrar yukleyım bakalım gene yukledım bır reklamı gecıyorum ama ıkıncı reklandan bi turlu cıkamıyorum
X harfi bu programların reklamlarının tümünde çıkar lakin hemen tıklamak yanlış çünkü etrafındaki halkanın rengini değiştirmesini beklemek gerekiyor.

X harfi bu programların reklamlarının tümünde çıkar lakin hemen tıklamak yanlış çünkü etrafındaki halkanın rengini değiştirmesini beklemek gerekiyor.
Çok yakında çalışmalarını yapıyoruz reklamsız halini paylaşacağım. Bizim elimizde olan bir şey değil uygulamanın altyapısı koyuyor fakat bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.

her emegin bir karsiligi olmali gecis reklamlari yerine banner reklamlari kullana bilirsin ekranin alt kisminda gorunur hemde kullanicida sıkılmaz reklam görmekten

her emegin bir karsiligi olmali gecis reklamlari yerine banner reklamlari kullana bilirsin ekranin alt kisminda gorunur hemde kullanicida sıkılmaz reklam görmekten
Fakat banner reklam koyulduğunda App24 girişte reklam çıkarma olayını kaldırır mı böylelikle?

Reklamsız versiyon paylaşılmıştır. Lütfen ilk mesaja gidip bir göz atınız.

Xiaomi Mi Box kurulurmu veya calisirmi

Reklamlı sürüm sadece açılıştamı reklam veriyor? eğer öyleyse uygulamayı yapanlara destek için 1-2 reklama her zaman varım ama daha fazlası keyif kaçırıyor bu yüzden sadece açılışta bir kaç reklam varsa ben bir nebze destek için reklamlı sürümü indirmeyi tercih ederim.

Reklamlı sürüm sadece açılıştamı reklam veriyor? eğer öyleyse uygulamayı yapanlara destek için 1-2 reklama her zaman varım ama daha fazlası keyif kaçırıyor bu yüzden sadece açılışta bir kaç reklam varsa ben bir nebze destek için reklamlı sürümü indirmeyi tercih ederim.
Evet her girişte, açılışta reklam çıkıyor. Fakat reklamsız versiyonda açılışta sadece bir kez reklam çıkıyor bir daha uygulamaya on kerede çık-gir yapsanız çıkmıyor fakat orijinal versiyonda tam tersi.

Evet her girişte, açılışta reklam çıkıyor. Fakat reklamsız versiyonda açılışta sadece bir kez reklam çıkıyor bir daha uygulamaya on kerede çık-gir yapsanız çıkmıyor fakat orijinal versiyonda tam tersi.
Anladım en iyisi önce reklamlıyı indirip bir denemek olmazsa diğerine bakarım. Tekrar emeğinize sağlık.

📣 Uygulamamızda ki tema ve arayüz değişmiştir. İlk sayfada ki resimlerden görebilirsiniz. Teşekkür eder, keyifli seyirler dileriz... 🌟

Geri