Televizo full türkçe 1.9.7.44-g apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.)

Televizo, versiyon 1.9.9.0-d versiyonu çıkmış

Minimum Android sürümü 6.0'a çıkarıldı;
Grup ve video engelleme mantığı değiştirildi;
Bazı cihazlarda videoların birkaç saniye oynatıldıktan sonra duraklamasına neden olan hata düzeltildi;
Tam arama hızı iyileştirildi;
Uygulama performansı iyileştirildi;
Birçok düzeltme ve iyileştirme yapıldı.

Televizo, versiyon 1.9.9.0-d versiyonu çıkmış

Minimum Android sürümü 6.0'a çıkarıldı;
Grup ve video engelleme mantığı değiştirildi;
Bazı cihazlarda videoların birkaç saniye oynatıldıktan sonra duraklamasına neden olan hata düzeltildi;
Tam arama hızı iyileştirildi;
Uygulama performansı iyileştirildi;
Birçok düzeltme ve iyileştirme yapıldı.
Henüz markete sürülmemiş. geliştiricisi testler bittikten sonra vereceğini yazmış.
Kurup denemek isteyenler için link bırakıyorum ( Premium değildir )

Televizo 1.9.7.44-g full Türkçe (Yedekleme ve geri yükleme çalışmıyor.) (Bu listeyi indirmede sıkıntı verdi),
televizo 1.9.6.50 Full Türkçe (bunu deneyince sıkıntısız çalıştı) teşekkürler. Play store'dan bağımsız oluyor bu apklar değil mi? Çünkü otomatik güncelleyip bozmasını istemeyiz. Ayrıca uygulamada EPG listeleri listede tanımlıysa bazen yüklemeyebiliyor, EPG 'leri manuel yüklemek gerekebiliyor ayarlardan.

Televizo 1.9.7.44-g full Türkçe (Yedekleme ve geri yükleme çalışmıyor.) (Bu listeyi indirmede sıkıntı verdi),
televizo 1.9.6.50 Full Türkçe (bunu deneyince sıkıntısız çalıştı) teşekkürler. Play store'dan bağımsız oluyor bu apklar değil mi? Çünkü otomatik güncelleyip bozmasını istemeyiz. Ayrıca uygulamada EPG listeleri listede tanımlıysa bazen yüklemeyebiliyor, EPG 'leri manuel yüklemek gerekebiliyor ayarlardan.
Evet play store' den hepsi bağımsız dır.

Sağlayıcı içinden bir sürü favori ekliyorum.Ama aynı sağlayıcının linki değiştiğinde o linki televizodaki önceki adres ile değiştiriyorum.ama tüm favoriler gidiyor bunun bir çözümü var mı?

Box için Tvmate alternatifi ararken buna rastladım arkadaşlar.(büyük listelerde aşırı kasıyor)
Hem telde hem tv de (mi stick 4k)denedim sorun yok.
En güzel tarafı istemediğiniz yayınları yada katagorileri kapatabiliyorsunuz.
Misal ben telefonda listeleri düzenledim programın içinden yedek aldım onu da tv ye attım yedeği tekrar geri yükledim.sorunsuz çalıştı.
Kanal geçişleri arayüz hızı gerçekten iyi.
ihtiyacı olanlar deneyebilir.
(Yedekleme ve geri yükleme çalışmıyor.)
Eski versiyonlar

1.9.4.0 valla temiz çalışıyor ilk paylaştığın zamanlarda indrimiştim kullanıyorum net paylaşımdı ötekilere bulaşsam mı ne dersin? var mı farklı bişeler yeni versiyonlarda?

Box için Tvmate alternatifi ararken buna rastladım arkadaşlar.(büyük listelerde aşırı kasıyor)
Hem telde hem tv de (mi stick 4k)denedim sorun yok.
En güzel tarafı istemediğiniz yayınları yada katagorileri kapatabiliyorsunuz.
Misal ben telefonda listeleri düzenledim programın içinden yedek aldım onu da tv ye attım yedeği tekrar geri yükledim.sorunsuz çalıştı.
Kanal geçişleri arayüz hızı gerçekten iyi.
ihtiyacı olanlar deneyebilir.
(Yedekleme ve geri yükleme çalışmıyor.)
Eski versiyonlar

gruplar dizi film canlı dıye ayrılmıyor nedenını bılen var mı

Geri