📺 Kalitenin adresi Puluto TV!

pulutotv

Üye
Konular
2
Herkese selamlar dostlar. Sizlere daha öncelerden Sinetech ustamızında paylaşmış olduğu Puluto TV uygulamamızdan bahsetmek istiyorum. Uygulamamız sayesinde piyasada ki bir çok ücretli platformlarda sunulan kanalları bedava ve reklamsız şekilde izleyebilirsiniz. Uygulamamız hem Android Telefonlar hem de Android TV'ler için uyumludur. Bizim tavsiyemiz tüm kanalların sorunsuz açılması için uygulamamızı Android TV'niz'de kullanmanız. Çoğu kanal geç açılabilir lütfen bekleyiniz elbet açılacaktır. İşte uygulamamızda ki içerikler;
– Ulusal kanallar,
– Haber kanalları,
– Belgesel kanalları,
– Çocuk kanalları,
– Spor kanalları,
– be!N SPORTS kanalları,
– Sinema kanalları ve
– VİP Sinema Kanalları!

ℹ️ Çok yakın bir zaman içerisinde uygulamamıza seç-izle şeklinde Dizi ve Film izleme bölümüde eklenecektir. Bu konu hakkında çalışmalarımız sürmektedir.

🖼️ Uygulamamız içerisinden bir kaç fotoğraf sizlerle;

1000072068
1000072069
1000072070
1000072071
1000072072

• İndirmek için:
• Reklamsız versiyon:
• Telegram kanalı:
• Telegram sohbet grubu:
• Telegram yetkili iletişim:

📣 ÖNEMLİ NOT! Reklamsız versiyonda ilk uygulamayı kurup açışınızda girişte bir adet reklam çıkar ve Ayarlar'dan uygulamanın 'Verilerini' silmediğiniz sürece bir daha reklam karşınıza çıkmaz, çıkmayacaktır.

🦠 DİKKAT! Eğer uygulamayı kurarken cihazınız virüs uyarısı verirse aldırış etmeyiniz. Dosyada herhangi bir virüs yoktur sadece reklam engelleyici yazılım kodlandığı içindir. Güvenerek ve tereddütsüz kurabilirsiniz.

🔤 Uygulama hakkında yorumlarınızı ve önerilerinizi dikkate aldığımızı bildirmek istiyoruz. Keyifli seyirler dileriz... 🌟

Son düzenleme:
Emeğine sağlık

Kumanda desteği. Varmıdır

ben yukledım ama reklamdan dolayı acamadım

Reklamları kapatmak için sağ üst köşede daire içinde X işareti belirir tıkla kapanır.
orayıda tıkladım kapanmadı tekrar yukleyım bakalım gene yukledım bır reklamı gecıyorum ama ıkıncı reklandan bi turlu cıkamıyorum

Son düzenleme:
eline sağlık.ama kanalların çoğu geç açılıyor sizinde dediğiniz gibi keşke düzeltip verseydiniz bu şekilde pek kullanan olmaz galiba.

eline sağlık.ama kanalların çoğu geç açılıyor sizinde dediğiniz gibi keşke düzeltip verseydiniz bu şekilde pek kullanan olmaz galiba.
Ona yapacak bir şeyimiz yok efendim. Sunucu geç yanıt veriyor. Önemli olan bence geç veya erken açılması değil, düzgünce donmadan yayını izletmesi daha önemli bence.

Uygulama güzel ama can sıkan şey reklam ellerinize sağlık

Geri