Öneri Vpnsiz Proxsiz vavoo izle

Saka555

Üye
Konular
9
Selam bazi cimri arkadaşlar bu kodu bana eskiden 7 -8 bin tl satiyordu şimdi kendim cozdum dilerseniz proxy ekleye bilir kendi isminize cevire bilirsiniz m3u8leri yada direk orjinal haliyle izleye bilirsiniz aşağıda php kodunu vericem isteyen oyle istemeyen direk m3u ala bilir. Php sonunda ki txt yazisini silin.. her kes kullana bilir uygulamasinda da. insAllah kimse kimsenin m3ularin çalmaz artik . Php yuzerinden su sekilde calistira bilirsiniz . siteniz/Rokkr.php?id=22330664333ebb4acbb6ab m3u dosyasindada tum dunya id seklinde m3ular var bunlar vpn istemez ama yinede turkiyede kacak yayin engeli var deneyin. Bazi kanallar calişmaya bilir oda vavoonun sorunu. Her kese helal etdim emeğimi.

Ekli dosyalar

• Rokkr.php.txt
    2.2 KB · Görüntüleme: 353
  • vavoo.m3u.txt
    1.2 MB · Görüntüleme: 335
Selam bazi cimri arkadaşlar bu kodu bana eskiden 7 -8 bin tl satiyordu şimdi kendim cozdum dilerseniz proxy ekleye bilir kendi isminize cevire bilirsiniz m3u8leri yada direk orjinal haliyle izleye bilirsiniz aşağıda php kodunu vericem isteyen oyle istemeyen direk m3u ala bilir. Php sonunda ki txt yazisini silin.. her kes kullana bilir uygulamasinda da. insAllah kimse kimsenin m3ularin çalmaz artik . Php yuzerinden su sekilde calistira bilirsiniz . siteniz/Rokkr.php?id=22330664333ebb4acbb6ab m3u dosyasindada tum dunya id seklinde m3ular var bunlar vpn istemez ama yinede turkiyede kacak yayin engeli var deneyin. Bazi kanallar calişmaya bilir oda vavoonun sorunu. Her kese helal etdim emeğimi.
Eline Saglik Saka555 Hocam Turkiye Varmi Liste Bir Deniyelim. Olcakmi vpn siz proxy siz

Bu Rokkr id li listeyi Banlanan Asperyus Kardesimiz Calistirmisti gene proxy uzerinden rokkr php li olcak sanirim denedim olmadi ben yapamadim sanirim

Hocam android Boxda yim secip kopyala yapistir olmuyor tek tek elle eklemeyim diye dedim paylasim icin cok saolun tekrar elinize saglik hocam
Rica ederim eyer istersen m3uin diye site var m3u oraya ekle kendi play listini olustur calismayan kanali sile bilirsin mesele veya istedigin gibi kanalalri siralaya bilirsin.

eline sağlık fakat ben sunucuma attım rokkr.ph dosyasını ve içinde düzenleme yaptım kanalları oynatamadım acaba nerde hata yaptım

bu php botunu nasili calistira biliriz neyeye eklersem bana m3u liste okarak verir

Merhaba VLC'de nasıl çalıştırabilirim

Direk txt yazisini silmeden televizio ekledim calisti yayinlar aninda acildi bunun tr si lazim hocam paylasirsaniz sevinirim10 kategori liye cevircem bunuda tr 10 kategorili

Laptop emulatörde Televizo ya vavoo.m3u.txt dosyasını direk ekledim vpn li vpn siz çalıştıramadım kanal listesi geliyor ama yayın yok.Bu sefer dosya uzantısı txt yi silerek vavoo.m3u olarak ekledim vpn li vpn siz çalıştıramadım kanal listesi geliyor ama yine yayın yok.Tek seçenek ISS olabilir diye düşünüyorum.ISS TTnet sizin servis sağlayıcı nedir ?

Laptop emulatörde Televizo ya vavoo.m3u.txt dosyasını direk ekledim vpn li vpn siz çalıştıramadım kanal listesi geliyor ama yayın yok.Bu sefer dosya uzantısı txt yi silerek vavoo.m3u olarak ekledim vpn li vpn siz çalıştıramadım kanal listesi geliyor ama yine yayın yok.Tek seçenek ISS olabilir diye düşünüyorum.ISS TTnet sizin servis sağlayıcı nedir ?
Turknet Alt Yapisi Sadenet ISS den Kaynakli Olabilir Hocam Bende Jet Hiziyla vpn proxy olmadan calisti

Geri