Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ne demek efendim . Bakın bunun gibi binlerce hesap forum da paylaşılmış durum da zaten.Dm lütfen. Tarihi size bırakıyorum. Teşekkürler.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Azcik Kendileri ArastirsinlarBakın forum da ne buldum .
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
O iş çok zor be üstad. Şimdi buradan kallkıp '' m3u listeleri '' bölümüne gideceksin, birkaç sayfa okuyacaksın, içinden seçip bulacaksın, ohoooo uzun işler bunlar. Ben olsam ben de konu açar istekte bulunur geçerim. İlla ki bu zahmete girecek birileri çıkar.Azcik Kendileri Arastirsinlar
Adam makul bir istekte bulunmuş olur yada olmaz dalgaya gerek yok kiBen hıdırellezde kağıda yazıp gül ağacının altına gömdüm , sabah daha karga şey yapmadan gidip gömdüğüm yerden çıkarıp denize attım.12 sene önceki hıdırellezdi ,
Adam makul bir istekte bulunmuş olur yada olmaz dalgaya gerek yok kilütfen biraz ciddi olalım
Foxconn ile bitişik, kime sorsan gösterirNoxcon neresi yav![]()
Bunu senmi diyasun? KENDİ yazdıklarını hiç okudunmu ve üzerinde hiç düşündün mü Ben Forum kurallarını çok iyi bilirim edebi, adabı ve adab-ı Muaşeretide çok iyi bilirim insanların masum istekleri ile DALGA GEÇMEK forum kurallarında müsbet bir yaklaşım olarak mı tanımlanıyor malesef senin gibilerinden çok var her yerdeMahmutHudai forum kurallarını oku , tartışma ortamı yaratacak söylemde bulunma beni tartışmaya çekme .Şahsına söylenen söz yapılan davranış yok.Lütfen biraz haddimizi bilelim![]()
Bunu senmi diyasun? KENDİ yazdıklarını hiç okudunmu ve üzerinde hiç düşündün mü Ben Forum kurallarını çok iyi bilirim edebi, adabı ve adab-ı Muaşeretide çok iyi bilirim insanların masum istekleri ile DALGA GEÇMEK forum kurallarında müsbet bir yaklaşım olarak mı tanımlanıyor malesef senin gibilerinden çok var her yerde