İstek http://noxcon.cfd gibi sınırsız veya 2030 2027 2028 gibi uzun süreli iptv varmı atarsanız çok sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hıdırellezde kağıda yazıp gül ağacının altına gömdüm , sabah daha karga şey yapmadan gidip gömdüğüm yerden çıkarıp denize attım.12 sene önceki hıdırellezdi ,

Net bir tarih yazarsanız yardımcı oluruz. 2027 ile 2030 arasında 3 sene var, o süreçte mağdur olmayın diye söylüyorum. Ayrıca buradan mı dm'den mi atalım belirtirseniz iyi olur. Sizi yormayalım o açıdan.

Ustam bundan paylaşırsan bizde faydanmiş oluruz teşekkürler

Dm lütfen. Tarihi size bırakıyorum. Teşekkürler.
Ne demek efendim . Bakın bunun gibi binlerce hesap forum da paylaşılmış durum da zaten.

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Bakın forum da ne buldum . 🤭🤫

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Azcik Kendileri Arastirsinlar
O iş çok zor be üstad. Şimdi buradan kallkıp '' m3u listeleri '' bölümüne gideceksin, birkaç sayfa okuyacaksın, içinden seçip bulacaksın, ohoooo uzun işler bunlar. Ben olsam ben de konu açar istekte bulunur geçerim. İlla ki bu zahmete girecek birileri çıkar.

Azcik Arastirin Kardesim Bir Suru M3u Listesi Paylasan var

Ben hıdırellezde kağıda yazıp gül ağacının altına gömdüm , sabah daha karga şey yapmadan gidip gömdüğüm yerden çıkarıp denize attım.12 sene önceki hıdırellezdi ,
Adam makul bir istekte bulunmuş olur yada olmaz dalgaya gerek yok ki😡 lütfen biraz ciddi olalım

Adam makul bir istekte bulunmuş olur yada olmaz dalgaya gerek yok ki😡 lütfen biraz ciddi olalım

MahmutHudai forum kurallarını oku , tartışma ortamı yaratacak söylemde bulunma beni tartışmaya çekme .Şahsına söylenen söz yapılan davranış yok.Lütfen biraz haddimizi bilelim :mad:

MahmutHudai forum kurallarını oku , tartışma ortamı yaratacak söylemde bulunma beni tartışmaya çekme .Şahsına söylenen söz yapılan davranış yok.Lütfen biraz haddimizi bilelim :mad:
Bunu senmi diyasun? KENDİ yazdıklarını hiç okudunmu ve üzerinde hiç düşündün mü Ben Forum kurallarını çok iyi bilirim edebi, adabı ve adab-ı Muaşeretide çok iyi bilirim insanların masum istekleri ile DALGA GEÇMEK forum kurallarında müsbet bir yaklaşım olarak mı tanımlanıyor malesef senin gibilerinden çok var her yerde

Arkadaşlar ortada dalga geçilecek bir şey de yok, çok ciddiye alınacak bir şey de. Bence uzatmamak gerekir.

Bunu senmi diyasun? KENDİ yazdıklarını hiç okudunmu ve üzerinde hiç düşündün mü Ben Forum kurallarını çok iyi bilirim edebi, adabı ve adab-ı Muaşeretide çok iyi bilirim insanların masum istekleri ile DALGA GEÇMEK forum kurallarında müsbet bir yaklaşım olarak mı tanımlanıyor malesef senin gibilerinden çok var her yerde

MahmutHudai güzel ülkemde tartışarak yoğurdun beyaz olduğuna kimseyi ikna edemedim.Bu yorumun yanında DeGrEeZeRo nickimin üstüne gel açılan pencerede '' Yok say '' butonu var , ona bas.Ben bunu sana bildirdikten sonra senin nickin için yazdığım gibi yapacağım.Böylece beni rahatsız edemeyeceksin senin paylaşımlarını görmeyeceğim.Sen de benden rahatsızlık duymamak için bunu yap.Teknoloji herşeydir 🥰

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri