sinan31
Paylaşımcı
- Konular
- 3
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
bunun yanı lazım ustalar bu çalışmıyorSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
sinan usta aktif gösteriyor ban yemiş olabilirsinZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bunun yanı lazım ustalar bu çalışmıyor
bir çok yanı var bir kaçını vereyimZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.merhaba arkadaşlar. bunun yans dns adresi rica edebilir miyim
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Yanı var mı ustamZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
teşekkürler ustat demek Bender user ve password patlamış. dns de problem var diye düşünüyordum. yanılmışımbir çok yanı var bir kaçını vereyim
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Yanı var mı ustam
Dns Aktif simdi baktimZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bunun yanı lazım ustalar bu çalışmıyor
evet hocam bi arkadas yan sormus relax eski cikmiyor sanirim ben verdim o dns yi Calisiyor
Geldi kendiliğinden galiba bakım vardıdenemedim hangi ülke olarak yanına da bakmadım bir bakayım
Bulursan bana da yolla mesut kardeş
daha fazlayı yeni user pass var mı güzel paylaşımyeni dns user pass hediye
Bunca sene yan bulmayı neden öğrenemedinşunu unutmayın ustalaar ben ban yiyip yemediğimi anlayacak kadar bu işe yıllarımı verdim ustalar