CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Bence daha kalabalıklar. Eğer her repo için cs altında ayrı bir başlık olsaydı, zaten kabak gibi ortaya çıkarlardı

Arkadaşlar...

Bu doğru bir şekilde kullanan bizlerin konuşarak çözebileceği şeylerden birisi değil.

Forumda sıkça değişik uygulama veya listeler paylaşılıyor. Kendi uygulamanızı paylaşmış olsaydınız ve sonra birisi kendi adını verip paylaşsa az ya da çok tepki gösterirsiniz.

Eklentileri geliştirenler öncelikle kendi izlemek istediği içerikleri eklemeye çalışır, en azından ben öyle yapıyorum. Sonra istenen ve yapılabilir durumda olan varsa onları ekliyoruz. İki tane harf eklenmiyor ki yaparken. Belki kısa sürede halledenler vardır ama en azından ben her biri için saatlerimi hatta bazen günlerimi harcadım. Çünkü diğerine benzemesin, biraz farkı olsun ve kullanışlı hale gelsin dedim.

Ben ve diğer arkadaşlar bu kadar uğraşırken birilerinin sadece kopyala ve yapıştır ile bunları alıp kendilerini de katkıları olmuş ya da direkt sahip çıkar gibi bu eklentilere dahil etmeleri akıl alır gibi değil. Yüzsüzlük diyebiliriz, hırsızlık diyebiliriz bir çok şeyle tanımlayabiliriz ama bu onları durduramıyor ilginç bir şekilde.

Mutlaka en az bir kere foruma gelip olan biteni görmelerine rağmen devam etmekte ısrarcı olan bir kaç kişi var ve olacak gibi de duruyor.

En anlayamadığım kısım bunu yapmak için neden bu kadar hevesliler. Bu onlara ne kazandırıyor. Resmen sabotaj ediyorlar binlerce kullanan kişiyi.

Geliştirip yapanlar olarak riskleri biz alıyoruz ama başkaları sadece işin kaynağını düşünüyor gibi görünüyor. Ne telegram ne discord ne de başka bir yere gelin demem kimseye ben mesela. Adından da belli Sinetech'e özel bir şey yapmak istedim hak sahiplerinin tek bir isteği veya ricası olmamasına rağmen.

Yarın öbür gün en ufak bir sorunda alıp taşıyan, sahip çıkanlar herhangi bir kötü sonuca ortak olacaklar mı? Elbette hayır. O zaman sadece kendisi için kullanmak için kullananlar dışında farklı niyeti olanların canı cehenneme 😅
Kötü sonuca zaten ortak olmazlar da, böylesi tipler dengesiz olur, iki gün sonra gider bir de şikayet eder, önceden yaşadık forumda. Neyse, susayım biraz

O da kendi takdiridir. Doğrular takdir edilir, yanlışlar eleştirilir ama bunu bir nevi savaş gibi değerlendirmemek gerekir diye düşünüyorum.
Aynen kardeşim katılıyorum netciye bakmak gerek iyi veya kötü sonucunda herşey temize çıkacak gibi görünüyor bu tarz konulara forumu meşgul etmeyelim hiç yaşanmamış gibi yolumuza bakalım

Eğer geliştiricilere de uyarsa bence sadece depo eklenti sahiplerinin bilgi vereceği başka bir konu açılıp orada ör. şu eklenti eklendi güncellendi kapandı vs. gibi bilgilendirme konusu olmalı bu konu yine açık kalsın ama çok çorba oldu 😀
Birde CS konuları başa sabitlenirse tadından yenmez

Eğer geliştiricilere de uyarsa bence sadece depo eklenti sahiplerinin bilgi vereceği başka bir konu açılıp orada ör. şu eklenti eklendi güncellendi kapandı vs. gibi bilgilendirme konusu olmalı bu konu yine açık kalsın ama çok çorba oldu 😀
Birde CS konuları başa sabitlenirse tadından
Bence en iyisi, depoları kullanan arkadaşlar depoları olduğu gibi kabul etmeli. Rapor edecekse depo içerisindeki çalışmayan eklentileri üslubuna uygun rapor etsinler. Öyle tabiri caizse, çocukların çikolata ister gibi "hocam, şunu da isterim, bunu da isterim. Yok kırmızı olmaz mor isterim" 😁 diyerek, geliştirici arkadaşların ensesinde boza pişirmeyi bırakması lazım.
Naçizane çözüm olarak geliştirici arkadaşlar bunu imza şeklinde, yada her nasıl olacaksa açıkça belirtirler ve bir sınır koyanlarsa, büyük ölçüde bu sorunu çözeriz diye düşünüyorum.😁

Patron, selamlar.
acaba ilk payklaşımınızda ki kapatılan eklenenler için bir güncelleme yapabilir misiniz?
Teşekkürler

şuna baktım da altyazı olayı ile uğraşılmaz şu hintliler bizle birlik olsa da güzel işler çıksa :) şunları forklayıp altyazı ile bizim depolara atılsa güzel işler olur olmasada önemi yok
Dimi. Ben de onun için yazdım. Olmazsa da sağlık olsun

şuna baktım da altyazı olayı ile uğraşılmaz şu hintliler bizle birlik olsa da güzel işler çıksa :) şunları forklayıp altyazı ile bizim depolara atılsa güzel işler olur olmasada önemi yok
Hintliler sana bu saatten sonra yağmurlu havada su vermez zira bir çok hintli artık Türkiye'den nefret eder durumda.

Latte reposunu deneyen oldu mu ? Ben eklediğimde yüklenme çok geç oluyor ve donuyor CS de.Başka sürüm ve cihazda denedim onda da aynı.Nerde yanlış yapıyorum ?

Geri