php yardım

atakan1983

Paylaşımcı
Konular
22
php dosyalarını çalıştırabileceğim ücretsiz bir server proxy vb adresi arıyorum bildiğiniz basit kullanımı olan bir web sayfası var mıdır önerileriniz istiyorum

php dosyalarını çalıştırabileceğim ücretsiz bir server proxy vb adresi arıyorum bildiğiniz basit kullanımı olan bir web sayfası var mıdır önerileriniz istiyorum

Buradan yapabilirsin tamamen ücretsiz keyifli kullanımlar

Son düzenleme:

2. ✅ “Sign Up” de, hesap oluştur (e-posta & şifre)

3. ➕ Yeni site oluştur (alt domain seç)

4. 📁 “File Manager”a gir

5. htdocs klasörüne index.php dosyanı yükle

İşin daha kolay olsun diye kullandım klavuzu

Eğer host etmeyeceksen sadece çalıştırmak istiyorsan eğer az biraz tecrüben varsa Apache server kur bilgisayarına

çalıştırma isteğim yaptığım kablo kanallarına id vererek tek tek link oluşturma onun denemesini yapıyorum gpt ile bir kod yazdım ama hep hata verip duruyor
m3u dosyasına ulaşamadı diyor

bir deneme host adresi buldum bir şekilde id ile yayın denedim fakat bir sıkın var linke tıklayınca chrome vb tarayıcıdaki m3u8 player çalışıyor ama vlc vb iptv programıyla deneyince link çalışmıyor bu linkli localhost yapınca vlc de çalışıyor acaba php dosyasında atladığım bir şey mi var kafam iyice karıştı anlayan biri varsa yardımcı olabilir mi örnek link bu

bir deneme host adresi buldum bir şekilde id ile yayın denedim fakat bir sıkın var linke tıklayınca chrome vb tarayıcıdaki m3u8 player çalışıyor ama vlc vb iptv programıyla deneyince link çalışmıyor bu linkli localhost yapınca vlc de çalışıyor acaba php dosyasında atladığım bir şey mi var kafam iyice karıştı anlayan biri varsa yardımcı olabilir mi örnek link bu
Sebebini söyleyeyim, InfınıtyFree ücretsiz hesaplarda sadece tarayıcı bağlantılarını kabul edecek bir koruma kullanıyor.

Geri