patr0n
Geliştirici
- Konular
- 39
Hocam helali hoş olsun ben bunca zaman bunları anlatmaya çalıştım anlayan anladı ama anlamayan yine bildiğini okudu gönül koyuyolar dediğimde de vızıldayanlar oldu bi o kadar hak verip destekleyen de oldu ama ben söyledim yarın bir gün repoları salarlarsa görürüz dedim önce @Latte şimdi de sen her şey için eline emeğine sağlık ben artık anlatmaktan yoruldum sende kendini yorma keyfinin istediği gibi kullan repoyu canın isterse soruna çare bul istemezse hiç uğraşıp başını ağrıtma. Artık yaz geldi ufaktan ara verip inzivaya çekilme vakti geldi ben zaten uzunca vakittir köşeme çekildim kafa dinliyorum sana da bunu tavsiye ediyorum.Evet hocam senin yazdığından anladığım sizin reponuz sorun çıkarıyor ki insanlar toplama depo tercih ediyor farklı gizli bir anlam mı var acaba içerisinde benim depom sorun çıkarıyor bu yüzden insanlar benim yerime toplama depo tercih ediyor
Hocam ben bir şeylere heves ettim uğraştım yaptım sadece kendim kullanıyordum ben hiç bir yerde reklam falan da yapmadım depomu duyurmadimda ama insanlar beğenmeye issues bırakmaya başlayınca talep olduğunu gördüm kaynak olarak forumu buldum baktım insanlar bir sürü siteler talep etmiş ben de zevk alıyorum öyleyse istekler yanıtsız kalmasın istedim ve forumda da aktif olup bir şeyler yapmaya çalıştım çalışıyorum benim kendimle alakalı bir sorunum yok benim için önemsiz ben kendime çalışırken siz faydalaniyorsunuz ben haz aldığım için yapıyorum hobi gibi sadece istek olduğu için bir sürü site yapmaya karar verip aşırı emek harcadım bu yüzden harcadigim zamanı ve emeği kendime değil forumda ki taleplere de harcadım latte hocamızın tepkisini görmesem zaten umrumda olmazdı ama yaşananlara rağmen hala aynı muhabbetler dönüp duruyor kimse kimsenin hakkını yemesin insanlara geri dönüş verin çok zor değil kendime eklenti yaparken sorun değildi ama foruma katılim sağlayıp sizlere de hizmet sunmak için çabalamaya başladığımdan beri yapılanın saygısızlık olduğunu görüyorum o yüzden Forum ile kafayı bozmak yerine kendi inime çekilip oradan devam edeceğim herkese de teşekkürler. Son mesajım olsun çok uzattım vaktinizi de çaldım kusura kalmayın herkese iyi yazlar diliyorum
Her şey için herkes adına teşekkür ederim, hayırlı geceler.