İndirim🔥 ✅HP Victus Gaming 15 Intel Core i5 12500H 16GB 512GB SSD RTX4060 Freedos 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 🔥43000₺ yerine 29498₺ ►

dehakan7

Müdavim
Konular
415
VISA Kart ödemelerde
HP500 indirim kodu kullanın
Her türlü amaç için uygun bir notebook link :

1732730861064

hp cihaz alınmaz hem sıradan cihazlar hem pahalı hemde değişmediğse tr servisi çok pahalı adamlar sadece arıza tesbitine elli mi yüz mü hatırlamıyorum dolar alıyordular bir kez yedim o kazığı birdaha yemem
Her cihazı fiyatına göre değerlendirmek lazım :) 3060 ekran kartı bir Victus kullanmıştım (1 seneden uzun süre), evet ekranı sallanıyordu, evet bir tık ısınıyordu ama piyasadaki en uygun fiyatlı 3060 makineydi ve benim işimi çok iyi görmüştü.

hp cihaz alınmaz hem sıradan cihazlar hem pahalı hemde değişmediğse tr servisi çok pahalı adamlar sadece arıza tesbitine elli mi yüz mü hatırlamıyorum dolar alıyordular bir kez yedim o kazığı birdaha yemem
13/14 sene önce almıştım HP 17.3" ve harici ekran kartlı. Tabi o zamanın döviz kuruna göre çok da uygundu fiyatı.
Servis ihtiyacını garanti bitimine 1/2 hafta kala hissetmiştim ve ücretsiz olarak klavyesini vs değiştirip telefon açarak servis onarımının bittiğini ve teslim alabileceğimi söylemişlerdi. Yani kendi hatamdan üzerine su dökmeme rağmen kullanıcı hatası demeden ücretsiz ve direkt değişim yapmışlardı.

Herkesin kullanıcı tecrübesi farklı olabiliyor.
Ben markasından çok kullanan kişilerin tecrübelerini daha çok dikkate alma taraftarıyım.

Arkadaşa HP Omen 17 almıştık çok geliştirmişler ısınma olayını çok iyi çözmüşler tavsiye ederim ;)

VISA Kart ödemelerde
HP500 indirim kodu kullanın
Her türlü amaç için uygun bir notebook link :

Ekli dosyayı görüntüle 985
fiyat çok yüksek işlemci düşük model hdd ssd düşük ekran kartı modeli demiş kapasitesini dememiş kesin o da düşük işletim sistemi yok ram idare eder şimdiye kadar elimden onlarca farklı marka laptop geçti hp de kullandım ısınma sorunu sürücü sorunu vs hadi onları geçelim kullandıklarımın içinde şuanda 6-7 yıldır kullandığım casper marka laptop ne ısınma ne birkez donma ne ses sorunu üstelik solidworks gibi bir programda hiçbir şey yok fiyatlarda bunların yarısı

fiyat çok yüksek işlemci düşük model hdd ssd düşük ekran kartı modeli demiş kapasitesini dememiş kesin o da düşük işletim sistemi yok ram idare eder şimdiye kadar elimden onlarca farklı marka laptop geçti hp de kullandım ısınma sorunu sürücü sorunu vs hadi onları geçelim kullandıklarımın içinde şuanda 6-7 yıldır kullandığım casper marka laptop ne ısınma ne birkez donma ne ses sorunu üstelik solidworks gibi bir programda hiçbir şey yok fiyatlarda bunların yarısı
HP yi marka olarak bende çok sevmem bir kaç model elime geçmişti ram yada ssd takmak için kasanın türlü yerlerini açıyorsun vs...

HP yi marka olarak bende çok sevmem bir kaç model elime geçmişti ram yada ssd takmak için kasanın türlü yerlerini açıyorsun vs...
sorun sadece açmakla kalsa iyidir hp anakartları kendi üretimi üzerindeki donanımı maximum seviyede destekler üretiyor yükseltmede yapamıyorsun anakart desteği olmuyor

Geri