Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yabancı Kanallar gelirmi bilmem ama bakarızUSTA ELİNE SAĞLIK SİNEMA TR BİDE ALMAN KANALLARI EKLERSEN SEVİNİRİM
Bı eleştiri söyleyim iyi zamanda süper lig başladığı gün urler TFF tarafından telif yiyecekYabancı Kanallar gelirmi bilmem ama bakarız
Yayın Domainlerini maçtan maça oto güncellicez zaten benlik bi sıkıntı yokBı eleştiri söyleyim iyi zamanda süper lig başladığı gün urler TFF tarafından telif yiyecek
Söylediğin kanalları direkt ham raw kaynaktan vereceğim bi farkımız olsunSelamlar, yayinler cok iyi Hepsi Full HD 1080p ve cok cabuk aciliyor.
Gercekten muhtesem cok Tesekkürler ellerinize Saglik.
Tek bi ricam var mümkünse Almanya Kanalari Sky sport,Dazn,Alman Ulusal Kanalari ekelebilirimisiniz m3u a.
Gercekten Tesekkürler böyle güzel M3u yaptiniz ve paylastiniz icin.
Ben izliyorum tüm kanallar aktif şuandaBende hiç biri açmıyor
AcmadıÖncelikle Hayırlı Akşamlar dilerim.
İçeriği şuanlık yetersiz ama sizin isteklerinizle çoğalacaktır diye düşünüyorum.
Ayrıca kanal kaynaklarını çalmayın user agent ve token vs şifreleme eklemek zorunda kalmayayım…
@FORZA ES-ES arkadaşımızın paylaştığı EPG Listesiyle Uyumludur. Epgyi kuramadıysanız onun konusuna bakıp kurunuz.
EPG:https://epgshare01.online/epgshare01/epg_ripper_TR1.xml.gz
M3U:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Her Türlü Eleştiriye açığım.Ayrıca kanal isteği varsa sunucuya ekleriz,Keyifli Seyirler dilerim.
Hocam ellerine sağlık teşekkür ederim iki tane belgesel kanalı var ama o belgesel kanallarda ses yok onları bir kontrol etmeyiınız var mıÖncelikle Hayırlı Akşamlar dilerim.
İçeriği şuanlık yetersiz ama sizin isteklerinizle çoğalacaktır diye düşünüyorum.
Ayrıca kanal kaynaklarını çalmayın user agent ve token vs şifreleme eklemek zorunda kalmayayım…
@FORZA ES-ES arkadaşımızın paylaştığı EPG Listesiyle Uyumludur. Epgyi kuramadıysanız onun konusuna bakıp kurunuz.
EPG:https://epgshare01.online/epgshare01/epg_ripper_TR1.xml.gz
M3U:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Her Türlü Eleştiriye açığım.Ayrıca kanal isteği varsa sunucuya ekleriz,Keyifli Seyirler dilerim.
Hepsini ekleyeceğimUsta eline sağlık yayın kalitesi oldukça yi nedense açılmayan kanallar var bende (cnntürk tv8)
yurt dışından izliyorum bunla alakalı olabilirmi
birde haber kanallarında eksik olanlar var örnek haberglobal tv100 tv24
Tabii spor kanaları vs eklermisin
Hepsinde ses var reis bi sıkıntı yokHocam ellerine sağlık teşekkür ederim iki tane belgesel kanalı var ama o belgesel kanallarda ses yok onları bir kontrol etmeyiınız var mı
ip TV panel mi kullaniyon yoksa dirket ffmeg filan mıYayın Domainlerini maçtan maça oto güncellicez zaten benlik bi sıkıntı yok![]()
Ffmpeg ayrıca ben yayını rtmp sunucuyla çıkıyorumip TV panel mi kullaniyon yoksa dirket ffmeg filan mı
Hallederiz(Ayrıca Kanallar 15-20 sn güncelleme alabiliyor o aralıkta kapanıyo sonra açılıyor)Show TV çalışmıyor
Show Max Çalışmıyor
Euro 1 ve 2 de aynı şeyler var sanırım ikiside aynı Kanal
Tivi Spor ve Tivi 1 aynı Kanal
Tivi 2 ve 3 aynı Kanal
Tivi 4 açılmıyor