Merhaba arkadaşlar Normalde LGS'ye kadar girmeyecektim ama bugünlük Tekrar gireyim dedim paylaşım yapayım dedim yani işte yeni uygulama görünce paylaşıyorum hemen büyüsün diye hem birçok kişiye yararlansın diye Çünkü çoğu kişi link alamıyor Bu arkadaşların da bunlardan yararlanmasını istedim Her neyse uygulamaya geçelim bu uygulamadan sonra inşallah bir tane daha şimdi uygulama paylaşacağım onun için de ayrı bir konu açacağım sıkıntı olmazsa yani Eğer istiyorsanız düzenleyip Burada da paylaşabilirim diğer uygulamayı burada paylaşabilir miyim bilmiyorum yani iki ayrı uygulamayı tek bir konuda paylaşabiliyor muyuz Bilmiyorum Ona Eğer biliyorsanız paylaşırım düzenleyip diğer uygulamayı Her neyse geçelim attığım dosyayı indirip kurun Herhangi bir sıkıntı çıkarsa Telegram adresi mevcut zaten buraya da zaten Telegram adres linkini atacağım daha henüz yeni çıktı Yani daha bir gün önce Dün çıktı uygulama O yüzden içine bir tane kanal var ama daha çok büyüyeceğini eminim isterseniz sahibine henüz bulamadım ama bu foruma katılabilirse çok iyi olur Hem sorularınızı sorarsınız sahibine henüz bulamadım çünkü telegramda gözükmüyor indirme sitesi linki:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.