Yardım seyirtürk iptv m3u

lilmaz86

Üye
Konular
4
Seyirtürk'teki İPTV 3, İPTV 4 VE İPTV 8 'in m3u listelerini nasıl bulabilirim? belki çok kolay ama m3u listesi oluşturmayı bilmiyorum. m3u dosyası ya da text şeklinde paylaşan biri çıkarsa çok memnun olurum. İlginiz için teşekkür ederim.

Rica ederim, ne demek

Seyirtürk'teki İPTV 3, İPTV 4 VE İPTV 8 'in m3u listelerini nasıl bulabilirim? belki çok kolay ama m3u listesi oluşturmayı bilmiyorum. m3u dosyası ya da text şeklinde paylaşan biri çıkarsa çok memnun olurum. İlginiz için teşekkür ederim.
Teşekkürler

DM den paylaşılmış herhalde.

Biri link paylaşmıştır alan kişi linkten alıntı yapıp teşekkür etmiştir sonra admin kurala aykırı diye yorumu silmiştir o yüzden konudaki yorumlar böyle alakasız görünüyordur.

Bu arada uygulamayı inceledim, düşündüğünüz gibi m3u kullanmıyor, cloudstream gibi ayarlanmış sitelerden anlık çekiyor.

Dizi ve film linkleri için evet .
Arkadaşın sorusu ıptv bölümündeki listeler için.
Arkadaş ne sorduysa ona cevap verdim zaten.
Seyirtürk'teki İPTV 3, İPTV 4 VE İPTV 8 'in m3u listelerini nasıl bulabilirim?
Diye sormuş. Uygulamaya veriler m3u olarak gelmiyor içeriklere özel ayarlanmış api'den çekiliyor.
Cloudstream gibi, program kendisi ilgili siteye istek atarak yayını alıyor. Hepsine tek tek bakmadım. Çoğu sitede ve uygulamada kullanılan klasik sabit m3u8 linkleri de var, canlitv sitelerinden çekilen yayınlar da var, youtube'dan çekilen yayınlar da var vs. vs. Özet olarak m3u yok.

Arkadaş ne sorduysa ona cevap verdim zaten.

Diye sormuş. Uygulamaya veriler m3u olarak gelmiyor içeriklere özel ayarlanmış api'den çekiliyor.
Cloudstream gibi, program kendisi ilgili siteye istek atarak yayını alıyor. Hepsine tek tek bakmadım. Çoğu sitede ve uygulamada kullanılan klasik sabit m3u8 linkleri de var, canlitv sitelerinden çekilen yayınlar da var, youtube'dan çekilen yayınlar da var vs. vs. Özet olarak m3u yok.
Menüden iptv bölümüne girip baktınız oradaki listelerden bahsediyorsunuz o zaman. Öyle ise ben yanlış anlamışım 👍

Geri