Seyirtürk'teki İPTV 3, İPTV 4 VE İPTV 8 'in m3u listelerini nasıl bulabilirim? belki çok kolay ama m3u listesi oluşturmayı bilmiyorum. m3u dosyası ya da text şeklinde paylaşan biri çıkarsa çok memnun olurum. İlginiz için teşekkür ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
TeşekkürlerSeyirtürk'teki İPTV 3, İPTV 4 VE İPTV 8 'in m3u listelerini nasıl bulabilirim? belki çok kolay ama m3u listesi oluşturmayı bilmiyorum. m3u dosyası ya da text şeklinde paylaşan biri çıkarsa çok memnun olurum. İlginiz için teşekkür ederim.
Niye rica edilmiş niye teşekkür edilmiş ben de anlamadımBurada bi paylaşım olmuş ama kaldırılmış mı acaba![]()
Belki de o bir soruydu ve biz anlamadık.Yok bee kendini bilmezin biri rica ederim yazdı kaçtı.Dm'den paylaşılan bir şey yok.
Bu arada uygulamayı inceledim, düşündüğünüz gibi m3u kullanmıyor, cloudstream gibi ayarlanmış sitelerden anlık çekiyor.Seyirtürk'teki İPTV 3, İPTV 4 VE İPTV 8 'in m3u listelerini nasıl bulabilirim? belki çok kolay ama m3u listesi oluşturmayı bilmiyorum. m3u dosyası ya da text şeklinde paylaşan biri çıkarsa çok memnun olurum. İlginiz için teşekkür ederim.
Dizi ve film linkleri için evet .Bu arada uygulamayı inceledim, düşündüğünüz gibi m3u kullanmıyor, cloudstream gibi ayarlanmış sitelerden anlık çekiyor.
Arkadaş ne sorduysa ona cevap verdim zaten.Dizi ve film linkleri için evet .
Arkadaşın sorusu ıptv bölümündeki listeler için.
Diye sormuş. Uygulamaya veriler m3u olarak gelmiyor içeriklere özel ayarlanmış api'den çekiliyor.Seyirtürk'teki İPTV 3, İPTV 4 VE İPTV 8 'in m3u listelerini nasıl bulabilirim?
Menüden iptv bölümüne girip baktınız oradaki listelerden bahsediyorsunuz o zaman. Öyle ise ben yanlış anlamışımArkadaş ne sorduysa ona cevap verdim zaten.
Diye sormuş. Uygulamaya veriler m3u olarak gelmiyor içeriklere özel ayarlanmış api'den çekiliyor.
Cloudstream gibi, program kendisi ilgili siteye istek atarak yayını alıyor. Hepsine tek tek bakmadım. Çoğu sitede ve uygulamada kullanılan klasik sabit m3u8 linkleri de var, canlitv sitelerinden çekilen yayınlar da var, youtube'dan çekilen yayınlar da var vs. vs. Özet olarak m3u yok.
Bu arada uygulamayı inceledim, düşündüğünüz gibi m3u kullanmıyor, cloudstream gibi ayarlanmış sitelerden