Apk lara ve İptv listelerine konacak Kaliteli Yayinlar

parstv

Paylaşımcı
Konular
35
ilk olarak bir dostumuzun kanali ile baslayalim bu yayinlari isteyen Apk sina ekleye bilir ayrica her hangi bir degisim olursa bilginiz olsun diye kaynagin iletisiminide eklicem
Önemi not :Yayinlar tek akiş yani tek kanal burda bir cok apk sahibi var onlar icinde altarnatif olusturuyorum farkli icerikler eklenmesi konusunda fileyen tum linkleri toplar iptv listesi yapip iptv listesi olarak ekler

Esma Tv

Flux tv

iletisim adresi

Son düzenleme:
Televisio uygulamasına ekleniyor mu bu uzantı.ben ekledim çalışmıyor.apk nerden yuklenecek

TV boxa nasıl yuklenecek
bunlar tek kanal linki genellik le mx player veya vlc turu tek akis isteyen kendi iptv listesi yapip atar isteyen linketikla burda crom dan dahi izlersin

ilk olarak bir dostumuzun kanali ile baslayalim bu yayinlari isteyen Apk sina ekleye bilir ayrica her hangi bir degisim olursa bilginiz olsun diye kaynagin iletisiminide eklicem
Önemi not :Yayinlar tek akiş yani tek kanal burda bir cok apk sahibi var onlar icinde altarnatif olusturuyorum farkli icerikler eklenmesi konusunda fileyen tum linkleri toplar iptv listesi yapip iptv listesi olarak ekler

Esma Tv

Flux tv

iletisim adresi
Tebrikler Hocam Bence Cok Faydasi Olacak Bir Konu Olmus Eline Saglik.

Geri