Latte
Geliştirici
- Konular
- 68
Evet filtreledim ki biri girerse davet olarak görsün diye onaylayınca girmesi güzel oluyor. Elini kolunu sallayarak girilmez öyleWindows 11 kurulu geldi, sürücüler kuruluydu, asusun uygulamalarını sonradan yükledim. pubg ve csgo yükledim güzel çalışıyor. Sürücülerin güncelliği için link alabilirmiyim tam bulamadım sanki, ürün tam mondeli asus rog g16 G614JU-N3194W.
Birde oyuna girince nvidia bir şeyi seçemediğine dair hata veriyor, sanırım ekran kartı olabilir, ekran kartını seçerek devam ediyorum pyrix e ayır tikini de işaretliyom doğrumu yapıyom bilmiyorum![]()
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Bu olması gerekiyor. Yukarıdaki bağlantıyla tıklayın. Importance: Recommended ya da önemi: önerilen şeklinde Türkçe ibare varsa sürücü de mutlaka indirip kurun. Sürücü listeleri genişletilebilir şekilde ama en üstte belirli donanıma ait son versiyon sürücü bulunur. Tarihlerinden anlarsınız zaten.
Ayrıca kategori halinde hepsi. Networking, Audio, Chipset vb gibi başlıkları görürsünüz. Kategoriye ait en üstteki sürücü bilgisinin altında Show All yazıyor. Ona basınca geçen defa bahsettiğim farklı modellere yani atıyorum ethenet sürücüsü Realtek veya Inteldir, ikisi için ayrı ayrı sürücüleri listeler. Tarihleri de farklı olabilir. Ama eğer kategoriye göre Show All dediğinizde listede sadece aynı model için sürücüler varsa en güncel olanı indirip kurun. Chipset altında birbirinden farklı bir sürü sürücü görürsünüz hepsi farklı donanım veya işlev içindir. Muhtemelen ordakilerin hepsini indirip kurmanız gerekir. Ayrıca HotFix diye de kategori yapmışlar klavyelerin rgb sorunu olabiliyormuş onu düzeltmek için. Bir de software kategorisi var orada da işinizi kolaylaştıracak veya bilgisayarınız hakkında bilgi/yenilik/güncelleme/kontroller sağlayabileceğiniz uygulamalar var. Onları da kurmanızı öneririm.
Oyun oynarken aldığınız hatanın fotoğrafını ya da tam metni paylaşırsanız daha anlaşılır olur. Sürücü kaynaklı bir sorun yoksa bir özelliği aktif etmemiş olabilirsiniz Nvidia üzerinden, onu anlamış oluruz. Tüm sürücüleri, ekran kartı dahil, kurduktan sonra tekrar denerseniz oyuna girmeyi yine hata/uyarı alıp almadığınızı öğrenirsiniz.