Öneri Play Box (Test)

yavuz21

Üye
Konular
7
Selamın aleyküm herkese amatör olarak hazırlamış olduğum bir TV uygulamasını sizinle paylaşmak isterim.

TV box uyumlu olup olmadığını ve nelerde sorun yaşadığınızı ve neler istediğinizi benimle paylaşırsanız daha güzel ve kullanışlı hale getirilecektir uygulama

AKTİF OLAN ÖZELLİKLER:
  • Tam ekran Modu
  • Player İçinde Kanal ve Kategori Seçimi
  • Favori Bölümü
  • Yayınları Geri Sarma
  • Yayın Kalitesi Seçme
GELECEK OLAN İÇERİK VE ÖZELLİKLER:
  • Çoklu Ekran (Şimdilik 4 Ekran Olacak)
  • Sinema , Çocuk , Haber, Müzik vb.Kanallar & Kategoriler
  • Yayın Geri Sarma Daha kullanışlı Hale Getirilecek
Şimdiden İndiren Herkese Teşekkür ederim ve İlk Başta da Söylediğim Gibi Daha Amatör Bir Uygulamadır

Drive İndirme Linki (APK)

Bana ait olan diğer içerikler

IPTV Linki :

Github İptv Linki :

Play TV Canlı Yayın Linki :

Erişim izni olmadan indirmeye izin vermiyor maalesef. Herkese açık yapar mısınız acaba denemeyi isterim uygulamayı.

Canlı televizyon yayınları gayet güzel açılıyorlar fakat Film ve Çoklu Ekran panellerine girişte hata veriyor bende.

1749585623442

Gayet güzel, player videoları sığdır yada doldurma yapıyor hangisini yapıyor emin değilim.1749585629160

Canlı televizyon yayınları gayet güzel açılıyorlar fakat Film ve Çoklu Ekran panellerine girişte hata veriyor bende.

Ekli dosyayı görüntüle 8896
Şuan onlar akif değil maalesef , zamanla ekleyeceğim, çoklu ekran yakında gelecek şimdi tvbox benzeri sistemlerde nasıl çalıştığını ve insanların düşüncelerini merak ettiğim için paylaşım çünkü bu uygulamayı telefondan yaptım deneyecek bir sistemim yok tvbox veya bilgisayar gibi sadece telefon var , bu arada teşekkür ederim:)

Genel renk, tasarım, canlıtv kategorisin de ki renkler özellikle bir anımsatmadı değil bizim uygulamayı :) gelişir elinize sağlık.

Şuanda tek tip var o da tam ekrana tıklayınca oluyor sadece ama player özellikleri üzerinde çalışıyorum 18:9 , uzatma ve doldurma gibi
player olarak ne kullanıyon hocam güzelmiş eline sağlık

Genel renk, tasarım, canlıtv kategorisin de ki renkler özellikle bir anımsatmadı değil bizim uygulamayı :) gelişir elinize sağlık.
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar dün çok yorgun olduğum için uyuyakalmışım cevap vermemişim size sabah da işin yoğunluğundan aynı şekilde cevap veremedim asıl referans olarak algıladığım ve benzetmeye çalıştığım uygulama buydu reqable uygulaması ve rootlu olduğu için kullandığım telefon sizin uygulamanızı kullanamıyorum maalesef çok güzel koruma yapıyorsun 😁

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-11-00-17-05-468_nsofts.streambox.jpg
    Screenshot_2025-06-11-00-17-05-468_nsofts.streambox.jpg
    802.2 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_2025-06-11-00-12-43-119_com.dxprotv0.dxprotviptvbox.jpg
    Screenshot_2025-06-11-00-12-43-119_com.dxprotv0.dxprotviptvbox.jpg
    784.5 KB · Görüntüleme: 55
Herkes sıfırdan bir şeyler üretmiyor bence @Xbyte da buna pek karşı değildir. İlla ki örnek alanlar olacaktır mevcutta olanı. Kaldı ki siz özgün bir şey yapsanız ve çok ilgi çekici bir sonuç çıksa bu sefer de sizin yaptığınıza benzeterek yola çıkanlar olacaktır.

Ben projenizi beğendim. Umarım pek çok kişinin kullanmak isteyebileceği ve kullanırken de keyif alacağı şekilde devam eder.

Bol şans ve kolay gelsin 🖐️

Selamünaleyküm hayırlı akşamlar dün çok yorgun olduğum için uyuyakalmışım cevap vermemişim size sabah da işin yoğunluğundan aynı şekilde cevap veremedim asıl referans olarak algıladığım ve benzetmeye çalıştığım uygulama buydu reqable uygulaması ve rootlu olduğu için kullandığım telefon sizin uygulamanızı kullanamıyorum maalesef çok güzel koruma yapıyorsun 😁
Güvenlik konusunda ki geri dönüşünüz mutlu etti :) Onun harıcınde ıllakı bır seylerden esınlenılır bız de İPTVSTREAMERS ı baz almıstık. Elınıze saglık ufak bır tavsıye de bulunmak ıstıyorum. Her butona analytic eklemışsınız, muhtemel kuvvet GTP hatası onu logın seklınde yaparsanız daha stabıl calısacagını dusunuyorum.

Selamın aleyküm herkese amatör olarak hazırlamış olduğum bir TV uygulamasını sizinle paylaşmak isterim.

TV box uyumlu olup olmadığını ve nelerde sorun yaşadığınızı ve neler istediğinizi benimle paylaşırsanız daha güzel ve kullanışlı hale getirilecektir uygulama

AKTİF OLAN ÖZELLİKLER:
  • Tam ekran Modu
  • Favori Bölümü
  • Yayınları Geri Sarma
  • Yayın Kalitesi Seçme
Şimdiden İndiren Herkese Teşekkür ederim ve İlk Başta da Söylediğim Gibi Daha Amatör Bir Uygulamadır

IPTV Linki :

Github İptv Linki :

maşallah heryere analytic koymussun buton kalmamış koymadığın günlük giren kullanıcıların bilgilerini görsen yeterdi bence bu kadar analytic fazla değilmi

AKTİF OLAN ÖZELLİKLER:
  • Tam ekran Modu
  • Favori Bölümü
  • Yayınları Geri Sarma
  • Yayın Kalitesi Seçme

IPTV Linki :

Github İptv Linki :

Spor kanalları çalışmıyor s spor s spor 2

Güvenlik konusunda ki geri dönüşünüz mutlu etti :) Onun harıcınde ıllakı bır seylerden esınlenılır bız de İPTVSTREAMERS ı baz almıstık. Elınıze saglık ufak bır tavsıye de bulunmak ıstıyorum. Her butona analytic eklemışsınız, muhtemel kuvvet GTP hatası onu logın seklınde yaparsanız daha stabıl calısacagını dusunuyorum.
Freeze app diye bir şey var root gizliyor ekstra olarak ona plugin eklersen VPN proxy veya DNS algılıyor cihazın özel DNS adresi veriyor mesela 12.1.1.1 gibi gölge TV öyle çekmiştim zamanında onuda blokla 😀

indexe koysun meşala değilde event listenerların hepsine koymuş gereksiz bence :D
Kendisi bilir bir şey diyemem forum baya gelişiyor baya kişi uygulama site yapıyo güzel oluyor bazıları diyebilir cekemiyorsun filan ama baya güzel işler yapanlar var helal olsun hepsine

Kendisi bilir bir şey diyemem forum baya gelişiyor baya kişi uygulama site yapıyo güzel oluyor bazıları diyebilir cekemiyorsun filan ama baya güzel işler yapanlar var helal olsun hepsine
senin fikrin ama gelişen yok bence çoğu ai ile geliştiren kişiler bunlardada zaten hep zafiyetler oluyor güvenlik açısından sonra en fazla 1 ay sonra yok oluyolar AI'yı öğrenmek için değilde herşeyi ona yaptırayım ben bişey bilmiyim kafasında insan çok appcreatoru saymıyorum zaten :D adam 5-10 kanal koyuyor bide her butona reklam felan koyanlar var appcreatordan aklım almıyor unityden para kazancaklarını düşünüyolar reklamlarla milyon kişiye hizmet etsin o zaman kazanır tabi :)

Geri