İzlenebilecek kalitede bilim kurgu film ve dizileri

dralp

Üye
Konular
1
Bir bilim kurgu hayranı olarak son günlerde izlenebilecek film ve dizi sayısının azaldığını görüyorum. Benim gibi bilim kurgu hayranı olanlar için kaliteli yapım önerisi olanlar lütfen önerilerinizi burada spoiler vermeden yazın. Konuda kalabalık, tartışma ve kargaşa oluşturacak yanitlardan lütfen kaçınalım. Şimdiden teşekkürler..

Severance, Manifest, Dark Matter, The Expanse, Dark, Black Mirror, Silo, Halo, Lost, Fringe, Westworld, Person of İnterest, Legion, The Mandalorian, Altered Carbon, Timeless, The OA, Sense8, Travelers, Orphan Black, Alice in Borderland, Enigma, İnterstellar, Serenity, Martian, Arrival, Star Trek, 2001: Bir Uzay Destanı, Alien, Star Wars, Guardians of the Galaxy, Solaris

Bir bilim kurgu hayranı olarak son günlerde izlenebilecek film ve dizi sayısının azaldığını görüyorum. Benim gibi bilim kurgu hayranı olanlar için kaliteli yapım önerisi olanlar lütfen önerilerinizi burada spoiler vermeden yazın. Konuda kalabalık, tartışma ve kargaşa oluşturacak yanitlardan lütfen kaçınalım. Şimdiden teşekkürler..
Fringe. Setfilm 20 bölüm

Bilim-kurgu korku mu macera mı post apokaliptik mı bunuda söylesen daha iyi yardımcı oluru

uap ler ve dünya dışı yaşam ile ilgili bu tarz diziler varsa siz de söyleyebilirsiniz

The hundred dizisi gerek konusu gerekse de surukleyiciligi ile güzel bir dizi idi. Çoğunuz duymuş ve izlemissinizdir. Bilim kurgu sever birinin izlemekten haz alacağı bir dizi..

Bu yıl içinde oynayan en iyi bilim kurgu bana göre Silo. From var birde. Ama o bilim kurgudan çok korku.

Bulamamazlıktan fringe i bir daha izledim .Bende arayış içerisindeyim.Konuyu takibe aldım.
Severance, Manifest, Dark Matter, The Expanse, Dark, Black Mirror, Silo, Halo, Lost, Fringe, Westworld, Person of İnterest, Legion, The Mandalorian, Altered Carbon, Timeless, The OA, Sense8, Travelers, Orphan Black, Alice in Borderland, Enigma, İnterstellar, Serenity, Martian, Arrival, Star Trek, 2001: Bir Uzay Destanı, Alien, Star Wars, Guardians of the Galaxy, Solaris
Hocam benim kafamdakilerin çoğunu önermişsiniz :)

Bu yıl içinde oynayan en iyi bilim kurgu bana göre Silo. From var birde. Ama o bilim kurgudan çok korku.
Siloyu izleyen arkadaşım beğenmişti.. From güzel dizi yavaş ilerlese de merak uyandırmayi başarıyor. Eski dizilerden Manifest var gerek konusu gerekse de kadrosu iyi bir dizi idi..

Bu fringe nasıl bir dizi güzel mi çok yerde ismini duydum ama izlemek kısmet olmadı film izleyim diyodum tavsiye ederseniz fringe dizisine başlayım.

Bu fringe nasıl bir dizi güzel mi çok yerde ismini duydum ama izlemek kısmet olmadı film izleyim diyodum tavsiye ederseniz fringe dizisine başlayım.
Patron Fringe benim dizi merakımı artırmış bir dizidir. Zamanına göre çok ileride düşünülmüş ve kurgulanmış bir dizi. Öyle uçup kaçan bilim kurgusu yok, ama zaten bilim kurgu severler öyle dizilere seviyeli olurlar..

Patron Fringe benim dizi merakımı artırmış bir dizidir. Zamanına göre çok ileride düşünülmüş ve kurgulanmış bir dizi. Öyle uçup kaçan bilim kurgusu yok, ama zaten bilim kurgu severler öyle dizilere seviyeli olurlar..
Peki tam olarak konusu ne instagramda ki sahnede gördüğüm kadarıyla bi bomba mevzusu vardı anladığım kadarıyla adam her şeyi ince hesaplayıp bir şekilde suikast ile öldürme yapıyor galiba sonra kaçmadan uzaklaşıyor bu da ince hesaplamaları sayesinde doğal ölüm gibi gözüküyor diye yorumladım yani anladığım bu.

Andor dizisi var. Tür
Aksiyon Dram Macera Bilim kurgu
2. Sezon 2025 Nisan ayında yayınlanmıştı. Ben daha izleyip bitiremedim. Konusuna internetten bakarsın.

Bu aralar izleyecek birşey bulmak çok zor

Geri