Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Evet bu linkte güncelleme vermişler yeni sanırım...Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Üstatlar gölge tv bir aydır güncellenemediğinden çalışmıyor güncelleme linki olan varsa paylaşırsa çok iyi olur peşinen teşekkürler
İyi seyirlereyvallah üstat teşekkürler
Yok usta 10 dk da bir reklam veriyor gölge bana yaReklamsız
Bazı versiyonlar bazı cihazlara bunu yapıyor anladığım kadarıyla. Döngüye girenler de oldu. Bir sonraki güncellemeyle denemek lazımYok usta 10 dk da bir reklam veriyor gölge bana ya
Yok usta 10 dk da bir reklam veriyor gölge bana ya
Anladım üzücüBazı versiyonlar bazı cihazlara bunu yapıyor anladığım kadarıyla. Döngüye girenler de oldu. Bir sonraki güncellemeyle denemek lazım
Bu ve benzer sebeplerden her zaman el altında 2,3 yedek program vb bulundurmak sağlıklı oluyorAnladım üzücübenim cihaz mi box s ilk başta ankada cihazdan dolayımı açmıyor acaba dedim ama sorunu yaşayan çokmuş.
Bildiğiniz başka kaliteli bir içerik var mı ?Bu ve benzer sebeplerden her zaman el altında 2,3 yedek program vb bulundurmak sağlıklı oluyor
NextStar 4k boxŞahsen ben çok beğendim.. güzel uygulama... Şimdilik sorunsuz.. emeğe saygı....