Fobem Vision S Hibrit Ses Komutlu Uydu Alıcılı Android 12 TV Box 4GB Ram 32GB Hafıza 1.5Ghz (Tunerli)

25 yıl gosat dediğiniz iptv mi ? Fobemde de 10 yıl gibi sanırım .

25 yıl gosat dediğiniz iptv mi ? Fobemde de 10 yıl gibi sanırım .
Yok uydu serveri fobemde tshare var ama aktif olmuyor onun haricinde bunda değişik apklar ile farklı iptvlerde var dediğim cihazı Türkiye de sırf bu gosat var diye 12bin civarı talep ediliyor.YouTube da Arapların tanıtımı var

Yok uydu serveri fobemde tshare var ama aktif olmuyor onun haricinde bunda değişik apklar ile farklı iptvlerde var
Yazılımı açıp apk ları alabiliriz içinden. iptv leri mac adresine mi bağladılar acaba .

Bilmiyorum o kadarını anlamamda zaten 🤭 ben ham olarak usbye atıp denedim
Bu yolladığın Ota dosyasıymış zaten . Yazılımı bulduğun yeri yollarsan img. dosyası var mı bakayım.

Tamam üstad yerini buldum sadece OTA var.

Üstad bu marketi bir yüklesen benim fobem elimin altında değil.

Bu uygulama fobemde ki popcorn benzeri bir şey.

Ayrıca bu OTA dosyası fobemde ki yazılımla hiçbir farkı yok . sadece üstteki verdiğim market uygulaması farklıysa, içindeki uygulamalar işe yarayabilir.

Son düzenleme:
yazilanlari okuyunca kararsiz kaldim bende arcelik tv var o kadar kotuki kanal liste duzeni yatay olarak cikiyo kanal listesi aradigin kanali bulmak icin hafizan cok guclu olmasi lazim bu aralar kentsel donusumden dolayi internete sık sık kesilmeler yasaniyor karrasiz kaldim 2100 tl olmus ptt avm de cihaz

yazilanlari okuyunca kararsiz kaldim bende arcelik tv var o kadar kotuki kanal liste duzeni yatay olarak cikiyo kanal listesi aradigin kanali bulmak icin hafizan cok guclu olmasi lazim bu aralar kentsel donusumden dolayi internete sık sık kesilmeler yasaniyor karrasiz kaldim 2100 tl olmus ptt avm de cihaz
Fobem mi ?

Bu cihaza o paralar verilmez üstad. Ben çok sevmedim kardeşime verdim.
eyvallah usta isin gercegi yazilanlari okuyunca benimde hevesim kacti babamlar burda bim den android tv almislar tv de yok yok ama isin ilginc yani burasi dag başı burdada internet yok🤣🤣🤣

eyvallah usta isin gercegi yazilanlari okuyunca benimde hevesim kacti babamlar burda bim den android tv almislar tv de yok yok ama isin ilginc yani burasi dag başı burdada internet yok🤣🤣🤣
Ben cihazın tunerinden vazgeçip başka düz bir yazılım atıp kullanacaktım, hiç uğraşmak gelmedi içimden. Gittim başka cihaz aldım.2.100 liraya miss gibi lisanslı cihazlar var , alır sorunsuz kullanırsın.

Ben cihazın tunerinden vazgeçip başka düz bir yazılım atıp kullanacaktım, hiç uğraşmak gelmedi içimden. Gittim başka cihaz aldım.2.100 liraya miss gibi lisanslı cihazlar var , alır sorunsuz kullanırsın.
sadece tv boxum var usta magcubic yukarda yazdimya bizim bolge kentsel donusume girde ayda 4/5 bina yikikiyor yikilarken intenet hatlari zarar goruyo en az 1/2 yil surer uydu alicisida olsa fena olmaz reis biz neysede 30 yasinda engelli oglum var ona zor oluyo tv karadimmi rahat durmuyo

sadece tv boxum var usta magcubic yukarda yazdimya bizim bolge kentsel donusume girde ayda 4/5 bina yikikiyor yikilarken intenet hatlari zarar goruyo en az 1/2 yil surer uydu alicisida olsa fena olmaz reis biz neysede 30 yasinda engelli oglum var ona zor oluyo tv karadimmi rahat durmuyo
O zaman yeni çıkan tunerli linux cihazlar var , onlar yeğenimizin işini görür bence üstad.

Üstad bu marketi bir yüklesen benim fobem elimin altında değil.

Bu uygulama fobemde ki popcorn benzeri bir şey.

Ayrıca bu OTA dosyası fobemde ki yazılımla hiçbir farkı yok . sadece üstteki verdiğim market uygulaması farklıysa, içindeki uygulamalar işe yarayabilir.
Bunu yarın denerim

Geri