En iyi Tv box hangisi

play storunu felan otomatik guncelliyor normal lisanssiz cihazlar playstoru guncellemez orjinal netflix felan varda hesab olmadigindan girip bakakmadim ama amazon a girip baktim onda sikinti yok yayin kalitesi ne i ise oynatiyor 4k ise 4k olarak aynatiyor
Burada izninle küçük bir ekleme yapayım reis. Lisanssız cihazlar play store güncellemesi yapar ( root varsa yapmayabilir ). lisans gerektiren uygulamalar da sorun çıkarabilir.

Hayırlı bayramlar.

Burada izninle küçük bir ekleme yapayım reis. Lisanssız cihazlar play store güncellemesi yapar ( root varsa yapmayabilir ). lisans gerektiren uygulamalar da sorun çıkarabilir.

Hayırlı bayramlar.
dogrudur reis bende x96 max vardi önceden o playstorunu guncellemiyordu fabrika cikisi ile kaliyordu ondada cok ugrasmistim playstoru guncellemek icin onun icin dedim bulursam bi ara netflix hesabi bakarim onda belli olur

dogrudur reis bende x96 max vardi önceden o playstorunu guncellemiyordu fabrika cikisi ile kaliyordu ondada cok ugrasmistim playstoru guncellemek icin onun icin dedim bulursam bi ara netflix hesabi bakarim onda belli olur
Bende geçenlerde lisanssız alpsmart cihaz almıştım ''root' olduğu için benzer sorunlar vardı . root'suz başka yazılım yükledim , şu an google bağımlı herşey güncelleme alıyor. Sadece netflix vs .. sorunlu.

Geri