Öneri TR 10 Kategorili,Vavoo,Kool,Oha,Huhu,Rakuten tv,Pluto tv,Vavoo Tr refererli, Vavoo World Kategorili,Vavoo Germany,Calisan m3u listeleri

Arkadaslar öncelikle herkezin kurban bayramini en icten dileklerimle kutlar,hayirlara vesile olmasini dilerim
Vavoo listesini githubdan buldum listeler bana ait degildir iclerinde calismayan tek tuk kanallar olabilir.vavoo,oha.to,huhu.to,kool.to tr kanallari
Baslingic linklerini kendim degistirdim vavoo listesini kopyalayip oha,huhu,kool listelerini de calisir hale getirdim octohide vpn germany ve holland lokasyon ile 7 liste vpn ile sorunsuz calismaktadir not=1arkadasimizin talebi uzerine Vavoo Germany"de ekledim denemelerini de bizzat yaptim listelerde refferer olmadan calisiyor bazi arkadaslar calismiyor dediler refererli vavoo attim simdi onu denesinler bende referrrlide referersizde calisiyor octohide hollanda lokasyonda
Herkese iyi seyirler.not=ek olarak github"dan rakuten tv buldum,vpn"siz calisti bende rakuten tv"yi de ekledim.+pluto tv yide ekledim vpn"siz calisiyor.9 adet oldu liste hepsi de sorunsuz calisiyor.
Not=Listeye Vavoo World Kategorili Ekledim Listeler internet bulunabilen listelerdir siz ugrasmayin diye ben ugrastim herkes faydalansin istedim.iyi seyirler.
VPN ilemi çalışıyor bilmiyorum ama elinize sağlık

VPN ilemi çalışıyor bilmiyorum ama elinize sağlık
İyi Bayramlar Hocam Evet Vpn ile calisiyor İss niz turknetse Vpnsiz calisiyor yoksa Vpn uzerinden Almanya Veya Hollanda Lokasyon Secersiniz Tum Listeler Calisir Denemelerini Yapip Öyle Konuyu Actim Paylasima Sundum Takdir Sizlerin İyi Seyirler Degerli Yorumunuz İcinde Tesekkur Ederim.

ip le alakasi yok benim modem hem kabel hem sim kart hibrit internet baglantili calismakta ve vpn ye gerek yok ha almanya ha hollanda ha öst hattimda engelleme kisitlama yok ezbere yazmayalim.
Benim Modem de Asus RT BE92U wifi 7 Kısıtlama koyor olani soyledim hiç bir vpn gerektirmeden izliyordum sonra baska bir vidyo programı ile denedim ip ban yedim nekadar sifirladimsa da olmadı telefonun internetile kanallara baglaniyorum ama ev interneti açmıyor varsa bir bilgin yaz ezbere yazmayayım senin bildiğin yontemi denemiş olurum

Benim Modem de Asus RT BE92U wifi 7 Kısıtlama koyor olani soyledim hiç bir vpn gerektirmeden izliyordum sonra baska bir vidyo programı ile denedim ip ban yedim nekadar sifirladimsa da olmadı telefonun internetile kanallara baglaniyorum ama ev interneti açmıyor varsa bir bilgin yaz ezbere yazmayayım senin bildiğin yontemi denemiş olurum
Modemi kapatıp aç değilde modemi kapatıp 5 10 dk bekliyosunuz değil mi o zaman ip adresi sıfırlanır ve ban kalkmış olur bu şekilde yapmıyorsanız birde böyle deneyin.

Modemi kapatıp aç değilde modemi kapatıp 5 10 dk bekliyosunuz değil mi o zaman ip adresi sıfırlanır ve ban kalkmış olur bu şekilde yapmıyorsanız birde böyle deneyin.
Tesekkurler Degerli Yorumunuz Ve Desteginiz İcin İyi Bayramlar Hocam Bu Konu Tutarsa Komple Vavoo Turkiye yi Ulusal, Yerel,Sinema,Haber,Cocuk,Spor,Belgesel Halinde Yapmak İstiyorum Bunu da Android Box la Tek Tek Yapacam Herkes Faydalansin Birlik Beraberlik Olsun İstiyorum.Saygilarimla.

Tesekkurler Degerli Yorumunuz Ve Desteginiz İcin İyi Bayramlar Hocam Bu Konu Tutarsa Komple Vavoo Turkiye yi Ulusal, Yerel,Sinema,Haber,Cocuk,Spor,Belgesel Halinde Yapmak İstiyorum Bunu da Android Box la Tek Tek Yapacam Herkes Faydalansin Birlik Beraberlik Olsun İstiyorum.Saygilarimla.
Onu daha önce yaptım ben @patr0n 'un deposunda Vavoo listesinden otomatik oluşturduğumuz kategorilere göre ayrılmış halde 5 liste bulunuyor. Bahsettiğiniz aşağıda eklediklerim gibiyse isterseniz bunları kullanabilirsiniz dosya olarak eklemek istiyorsanız tabi ki. Bir inceleyin isterseniz üzerinizdeki zahmeti azaltabilir.

Otomatik hazırlandığı için liste genel olarak kanal isimlerine göre oluşturuldular.

Siz de düz vavoo listesini verdiğiniz için aynı sonucu verecektir bağlantısı uygun olanda VPN gerektirmeden ve olmayanlarda VPN ile açılacak şekilde.

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Cok Saolun Hocam Ama Ben Tek 1 Listede olsun istiyorum Tek Tek Yapacam Manuel Olarak Cok Ugrastiracak Farkindayim Ama Bittigin de guzel Olacak Linkler Cok İyi Oldu İsteyen Liste indirip İzlesin İsteyen de link Ekleyip İzlesin Degerli Yorumunuz ve Desteginiz İcin cok Tesekkur Ederim Hocam İyi Bayramlar.Saygilarimla

Cok Saolun Hocam Ama Ben Tek 1 Listede olsun istiyorum Tek Tek Yapacam Manuel Olarak Cok Ugrastiracak Farkindayim Ama Bittigin de guzel Olacak Linkler Cok İyi Oldu İsteyen Liste indirip İzlesin İsteyen de link Ekleyip İzlesin Degerli Yorumunuz ve Desteginiz İcin cok Tesekkur Ederim Hocam İyi Bayramlar.Saygilarimla
Teşekkürler size de iyi bayramlar.

Bu arada listelerin ayrı olduklarına aldırmayın. Sadece kanalları ayırmıyor ayırdıklarına kategori de ekliyor. Her bir liste ona göre kategorize edilmiş ve kanal grupları liste adıyla ayrılıyor.

Yani örneğin çocuk, haber, film ve sadecespor listelerini kopyala/yapıştır ile tek bir listede toplarsanız her bir içerik kendi kategorisinde görünür Türkiye/Çocuk, Türkiye/Haber vb.

Elbette siz kendiniz tek tek yapmak istiyor gibisiniz. Kolaylıklar dilerim.

Teşekkürler size de iyi bayramlar.

Bu arada listelerin ayrı olduklarına aldırmayın. Sadece kanalları ayırmıyor ayırdıklarına kategori de ekliyor. Her bir liste ona göre kategorize edilmiş ve kanal grupları liste adıyla ayrılıyor.

Yani örneğin çocuk, haber, film ve sadecespor listelerini kopyala/yapıştır ile tek bir listede toplarsanız her bir içerik kendi kategorisinde görünür Türkiye/Çocuk, Türkiye/Haber vb.

Elbette siz kendiniz tek tek yapmak istiyor gibisiniz. Kolaylıklar dilerim.
Hocam Android Boxda Liste Uzun Oldumu El ile Oluyor Bilgisayar da Cok Basit Bilgisayar Arizali Mecbur Manuel Yapmam Gerekiyor Ayrica Foruma Cok Özel Liste Yapiyorum Bitmedi Daha Bitsin Konu Acip Paylasacam ULUSAL,YEREL,HABER,SPOR,MÜZİK,SİNEMA,SİNEVİZYON,BELGESEL,DİNİ,Logolarina Varincaya Kadar Full,% 80,85 Kaynak,Linkli Olacak,Saygilarimla

Kamera dediğin evimin dört tarafında kamera takili buna ne faydasi varki
Mesela uzkahan domain gibu erişim yapabiliyorsun benim akvaryum var ve elektrik gidince anında her şey gidiyor saatlik olduğu içinde açmam lazım telefona mail geliyor hemen girip aciyorum

Herkes teşekkür filan etmiş ama hiçbiri calismiyor

Geri