M3u listeleri ve uygulamalarda devamlılık

Legal kanallardan oluşan 15 . 20 kanal kadar ana kanallar haber ve spor kanalları olsa uzun süreli calışan iyi olabilirdi yani Türksat kanalları gibi ulusal haber spor yeterli olur her yere çanak anten gitmiyor ama bir tv box yada tablet iş görür bence

Konuya farkli acidan bakıyorsunuz çünkü, kisaca Joemiller ve kerimkirac a tesekkur ederim paylaşımı için cunku githuba bakinca koca okyanus ama balikta var yemde tutan tutar bu sekilde, aksini iddia edenler ise ego sahibi ve uygulama yapimcilaridir konuyu sikayet edip raporlayalim vs mantigiyla cekemeyenler bu forumda cok kisinin hesabi sildirip konu kaldırtmaya alismis , sonuc konu kapanir silinir herkes rahatlar :))

Legal kanallardan oluşan 15 . 20 kanal kadar ana kanallar haber ve spor kanalları olsa uzun süreli calışan iyi olabilirdi yani Türksat kanalları gibi ulusal haber spor yeterli olur her yere çanak anten gitmiyor ama bir tv box yada tablet iş görür bence

Bunun için m3u lara gerek yok.Forumda geliştirici arkadaşlar paylaştı TVX reklamsız ,hızlı,kaliteli ve sorunu bildirdiğinizde müdahale edip düzelten bir ekip.Konuya ait forum linki https://forum.sinetech.tr/konu/x-grup-tvx-mobil-surum-aktif.4565/

Öncelikle burada kişi savunması yapmıyorum sadece bu telif/domain engelleme mevzularını uydurma sananlar için yazmak istedim.
Başka bir ülkede mi yaşıyorsunuz ya da dalga geçmek için mi yazıyorsunuz bilemedim.
Bu ülkede Youtube bile 2 sene boyunca engelli kaldı.

Bak bakalım kardeşim telif/domain engelleme vs. hikaye miymiş.
Bu bilgilere ulaşmak, araştırmak bedava arkadaşlar.
Bu işlerin içinde olmayanlara kolay geliyor anladığım kadarıyla.

Ekli dosyayı görüntüle 8732
Ekli dosyayı görüntüle 8733

Ekli dosyayı görüntüle 8734
Ekli dosyayı görüntüle 8735

Ekli dosyayı görüntüle 8736
Ekli dosyayı görüntüle 8737

Ne kadar kolay söylemesi...
Sunucu kurmak bedava mı?
Sunucuya domain almak bedava mı?
Bunların korumak da bedava sanıyorsunuz herhalde. Verilen emeği söylemiyorum bile. Zaten zahmetsiz ve ücretsiz olsa herkes yapardı.
Derseniz ki "bu saydıklarını bedavaya bulurum", bunlar tabi ki bedava da olabilir fakat o zaman sizin istemediğiniz, devamlılığı olmayan projeler ortaya çıkıyor.
Bunları bedava hosting üzerine kurduğunuzda ve linkiniz çokça kullanılmaya başlandığında tff'den önce hosting firması hesabınızı kapatıyor. Bedava olan her şeyin bir adil kullanım sınırı oluyor. Sonra da istemediğiniz gibi proje çöpe gidiyor.
Şu an mesela github'a yüklenmiş olan şeyler de güvende sanılmasın.

Tekrar söylüyorum kimseyi savunmak için bunları yazmadım yanlış anlaşılmasın. Bazı şeyleri gözler önüne sermek istedim. Belli ki davulun sesi uzaktan hoş geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 8738
Şu an bana kalırsa en iyi ücretsiz hizmet olan vavoo da engelli, bu adamlar ülkemizde bu işi yapmaya kalksa bu kadar dayanır mıydı?
Ülkemizle alakaları olmadıkları için devam edebiliyorlar, ancak domain'lerini engelleyebiliyoruz.
Şu an vavoo'ya engel yediği için "beceremiyorsan yapma" diyen var mı?
Engellenmekten korunamadığı için vavoo'ya mı kızıyoruz, yoksa engelleyenlere mi kızıyoruz?
Saygılar.
Ağzına sağlık canım kardeşim o domainlerin fiyatlarında söyleyim bu arkadaşlara sakultah..org = 639 TL it1= 800 OMEGA= 800 ekstra 2 3 tane VDS bide ipv4 ip gitti yaklaşık 500 600 TL github hesabım filanda ban yedi 2 kere üstelik şuan telif davası bile açmış olabilirler

Öncelikle burada kişi savunması yapmıyorum sadece bu telif/domain engelleme mevzularını uydurma sananlar için yazmak istedim.
Başka bir ülkede mi yaşıyorsunuz ya da dalga geçmek için mi yazıyorsunuz bilemedim.
Bu ülkede Youtube bile 2 sene boyunca engelli kaldı.

Bak bakalım kardeşim telif/domain engelleme vs. hikaye miymiş.
Bu bilgilere ulaşmak, araştırmak bedava arkadaşlar.
Bu işlerin içinde olmayanlara kolay geliyor anladığım kadarıyla.

Ekli dosyayı görüntüle 8732
Ekli dosyayı görüntüle 8733

Ekli dosyayı görüntüle 8734
Ekli dosyayı görüntüle 8735

Ekli dosyayı görüntüle 8736
Ekli dosyayı görüntüle 8737

Ne kadar kolay söylemesi...
Sunucu kurmak bedava mı?
Sunucuya domain almak bedava mı?
Bunların korumak da bedava sanıyorsunuz herhalde. Verilen emeği söylemiyorum bile. Zaten zahmetsiz ve ücretsiz olsa herkes yapardı.
Derseniz ki "bu saydıklarını bedavaya bulurum", bunlar tabi ki bedava da olabilir fakat o zaman sizin istemediğiniz, devamlılığı olmayan projeler ortaya çıkıyor.
Bunları bedava hosting üzerine kurduğunuzda ve linkiniz çokça kullanılmaya başlandığında tff'den önce hosting firması hesabınızı kapatıyor. Bedava olan her şeyin bir adil kullanım sınırı oluyor. Sonra da istemediğiniz gibi proje çöpe gidiyor.
Şu an mesela github'a yüklenmiş olan şeyler de güvende sanılmasın.

Tekrar söylüyorum kimseyi savunmak için bunları yazmadım yanlış anlaşılmasın. Bazı şeyleri gözler önüne sermek istedim. Belli ki davulun sesi uzaktan hoş geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 8738
Şu an bana kalırsa en iyi ücretsiz hizmet olan vavoo da engelli, bu adamlar ülkemizde bu işi yapmaya kalksa bu kadar dayanır mıydı?
Ülkemizle alakaları olmadıkları için devam edebiliyorlar, ancak domain'lerini engelleyebiliyoruz.
Şu an vavoo'ya engel yediği için "beceremiyorsan yapma" diyen var mı?
Engellenmekten korunamadığı için vavoo'ya mı kızıyoruz, yoksa engelleyenlere mi kızıyoruz?
Saygılar.
3 yıl sonra trde 5 katı olcak vpslerim gitti sırf telif yüzünden neler neler gitti Türkiye hesabında %48 ek vergi ekliyor 30 bin lira şunu almak şuan

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-07-14-42-28-623_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-06-07-14-42-28-623_com.android.chrome.jpg
    333.1 KB · Görüntüleme: 28
Ağzına sağlık canım kardeşim o domainlerin fiyatlarında söyleyim bu arkadaşlara sakultah..org = 639 TL it1= 800 OMEGA= 800 ekstra 2 3 tane VDS bide ipv4 ip gitti yaklaşık 500 600 TL github hesabım filanda ban yedi 2 kere üstelik şuan telif davası bile açmış olabilirler
bizimle dosyaları paylaşman mümkün mü peki bizde kendimiz alıp kuralım boşa iptv ye para vermeyelim yarın bir gün kapanacak şeylere hem bakıp kendimizi geliştirmiş oluruz?

bizimle dosyaları paylaşman mümkün mü peki bizde kendimiz alıp kuralım boşa iptv ye para vermeyelim yarın bir gün kapanacak şeylere hem bakıp kendimizi geliştirmiş oluruz?
Kardesim ne gerek var bir suru kaynak var. Tsl ligini izlemesen hicbirsey kaybetmezsin. Dizilere turkce altyazi koyabiliyorsun diye biliyorum parana yazik. Maclari turkce sesi acik izlesen kafa utuluyor. Tavsiyedir.

Joe cok dogru birşeyden bahsetmis ben artik insanlarin iyi niyetinden supheliyim, telif vs hikaye gunubirlik reklaM yapip bahane bulup gidiyorlar, kerimkirac duzgun birsey yapmis en azindan istemesede paylasmis bence bir yoldur bunada sukur, lakin bu github yakin zamanda silinir cunku ego bi yere kadar baktiki cok goze batti silecektir. Kimse ogreteyim ogrensin niyetinde degil, cok sagol joemiller Allah razi olsun, ışık her zaman güzeldir.
Emin ol şuan birisi bir şey öğretsin sen satmazsan başkası gider satar veya bir çok kişi o kodları kullanıldığı için eninde sonunda çok kısa sürede fixlenir sadece kimsede bahane bulmuyor kolay kolay benjm için filan diyorsanız benden iyi yaptıklarıni düşünenler var güzel insanlar var onlardan kullanın diyelim 😀

Emin ol şuan birisi bir şey öğretsin sen satmazsan başkası gider satar veya bir çok kişi o kodları kullanıldığı için eninde sonunda çok kısa sürede fixlenir sadece kimsede bahane bulmuyor kolay kolay benjm için filan diyorsanız benden iyi yaptıklarıni düşünenler var güzel insanlar var onlardan kullanın diyelim 😀
Tamamda neyi satılacak allah aşkına tutturmuşsunuz yok o çalıyor yok o şuna ekliyor yok şu satıyor ee sen naptın 2 gün durdun sonra konuyu sildin böyle işmi olur ya tam yapın ya hiç yapmayın milleti peşinizden koşturuyorsunuz fixlense bile insanlar fixlenene kadar kullanır sonra birisi gelir düzeltir ne kadar meraklısınız dosyalarınızı paylaşmamaya biz niye size muhtacız onuda anlamış değilim .

Tamamda neyi satılacak allah aşkına tutturmuşsunuz yok o çalıyor yok o şuna ekliyor yok şu satıyor ee sen naptın 2 gün durdun sonra konuyu sildin böyle işmi olur ya tam yapın ya hiç yapmayın milleti peşinizden koşturuyorsunuz fixlense bile insanlar fixlenene kadar kullanır sonra birisi gelir düzeltir ne kadar meraklısınız dosyalarınızı paylaşmamaya biz niye size muhtacız onuda anlamış değilim .
Benim silmemim nedeni çok farklı ekstra olarak size muhtacız derken gidip her ay sunucu almaz kimse su forumda bile alan kişiler belli başlı kimseyi peşimden kosturmuyorum ekstra olarak açılmamı yaptım kablo net yayinlari şuan her yerde var nerdeyse ha bu kadar peşinden koşmam diyorsan canım kardeşim paralı platformlara gecemeni öneririm sen Aylik 50 100 TL vermek yerine paralı bı abonelik alsan dsha iyi açıksasi

Muhtaç olmak istemiyorsanız gidip öğrenecek araştıracak yazılıma merak saradaksınız hocam. Armut piş ağzıma düş olmuyor o işler. Adam o sistemi çözmek için js ya da PHP kodunu yazmak için günlerini harcıyor kendi adı üzerinden paylaşıyor. Sen bu içeriklere ücretsiz eriştiğin için kolaylık gelmiş size, bu botlar içerikler ne kadar değerli farkında değilsin. Kekik denen herif Vavo botunun py kodu için 7bin dolar istiyordu zamanında :D

Muhtaç olmak istemiyorsanız gidip öğrenecek araştıracak yazılıma merak saradaksınız hocam. Armut piş ağzıma düş olmuyor o işler. Adam o sistemi çözmek için js ya da PHP kodunu yazmak için günlerini harcıyor kendi adı üzerinden paylaşıyor. Sen bu içeriklere ücretsiz eriştiğin için kolaylık gelmiş size, bu botlar içerikler ne kadar değerli farkında değilsin. Kekik denen herif Vavo botunun py kodu için 7bin dolar istiyordu zamanında :D
Gpt kullaniyormusum öyle diyorlar gpt hostingde alıyor bana herhalde VDS de domainde 😁

Maşallah demek istediğim bizlerde kendimiz yapalım dosyaları alıp yoksa ticari amacı güdenler mutlaka olur ama bir kere free paylaşılsaydı her yerde olurdu ondan

m3u lar hiçbir zaman kalıcı olmaz
devamlılık istiorsanız inat box , rec tv tarzlı ugulamları kullanmak mantıklısı olan
sizin istediğiniz gibi kalıcı m3u dünya da yok.er geç patlar.

Ki gpt kullanabilirsin herkes kullanabilir ona göre paylaşım da yapar önemli olan yapabilmek bende kullandım noldu yapamadım

Ki gpt kullanabilirsin herkes kullanabilir ona göre paylaşım da yapar önemli olan yapabilmek bende kullandım noldu yapamadım
Belli ediyorlar zaten kendilerini örnek veriyorum o kadar bilgisiz ki
// Silemiyolar renkler hintilerin uygulaması gibi kırmızı mavi ekleyip insanı kör edecek şekilde yanıp sönen yazılar filan

Geri