Kargo1975
Paylaşımcı
- Konular
- 2
Gule gule kullanin iyi bayramlar.Bir tek rakuten'i denedim televizo'da çalışıyor. Emeğine sağlık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Gule gule kullanin iyi bayramlar.Bir tek rakuten'i denedim televizo'da çalışıyor. Emeğine sağlık.
merhaba televizoda çalışan liste hangisi acaba ? stabil çalışan ve keyifle izleyeceğimiz listen varsa paylaşırsan sevinirimWuffy player,IPTV Pro,Televizio,İptv Smareters player,hepsinde, denedim.m3u dosya ekle diyerek indirdiginiz dosyayi, kullanabilirsiniz geri donuslerinizi bekliyorum.tesekkurler.
m3u listeleri konu en basta listelerin hepsi calisiyor istediginiz listeyi indirebilirsiniz.iyi seyirler.merhaba televizoda çalışan liste hangisi acaba ? stabil çalışan ve keyifle izleyeceğimiz listen varsa paylaşırsan sevinirim
tşklerGule gule kullanin iyi bayramlar.
m3u listeleri konu en basta listelerin hepsi calisiyor istediginiz listeyi indirebilirsiniz.iyi seyirler.
ICalismiyor diyen arkadaslar modemi kapatin 5 dakika sonra acin octohide vpn hollanda lokasyonunda tümü calisiyor
İlla ki Octohide mı olması lazım. Bende Birdefender var onu kullanıyorum ve bununla çalışmıyor. Sadece Rakuten ve Pluto çalışıyor maalesef..Tekrar tum paylastigim listeleri denedim bende octohide vpn hollanda lokasyonda zerre kadar donma kopma yok konuyu paylasmadan once denemelerini yaptim referer yok sadece germay vavoo referer li refererli vavo turk atayim simdi onu deneyin
İp adresine ban yemisindir sanırım aynı sorun bendede vartivimate hepsini kurdum kanal listeleri mevcut lakin hic bir kanal aktif degil. ben türkiyede yasamiyorum bana vpn gerekmiyorda ama yinde de vpn ilede deneme yaptim malesef hic bir kanal calismiyor. normalinde ben vavoo yu kodi icinden sorunsuz izliyorum hic bir sikinti yok. alternatif olaraktan tivimate ye ekleyim dedim.
Eyvallah Kardesim İyi Bayramlar.İp adresine ban yemisindir sanırım aynı sorun bendede var
Tşkler sanadaEyvallah Kardesim İyi Bayramlar.
Fakatsız-Lakinsiz- Amasız, bir hizmet sunulmuş eline emeğine sağlık.Arkadaslar öncelikle herkezin kurban bayramini en icten dileklerimle kutlar,hayirlara vesile olmasini dilerim
Vavoo listesini githubdan buldum listeler bana ait degildir iclerinde calismayan tek tuk kanallar olabilir.vavoo,oha.to,huhu.to,kool.to tr kanallari
Baslingic linklerini kendim degistirdim vavoo listesini kopyalayip oha,huhu,kool listelerini de calisir hale getirdim octohide vpn germany ve holland lokasyon ile 7 liste vpn ile sorunsuz calismaktadir not=1arkadasimizin talebi uzerine Vavoo Germany"de ekledim denemelerini de bizzat yaptim listelerde refferer olmadan calisiyor bazi arkadaslar calismiyor dediler refererli vavoo attim simdi onu denesinler bende referrrlide referersizde calisiyor octohide hollanda lokasyonda
Herkese iyi seyirler.not=ek olarak github"dan rakuten tv buldum,vpn"siz calisti bende rakuten tv"yi de ekledim.+pluto tv yide ekledim vpn"siz calisiyor.9 adet oldu liste hepsi de sorunsuz calisiyor.
Not=Listeye Vavoo World Kategorili Ekledim Listeler internet bulunabilen listelerdir siz ugrasmayin diye ben ugrastim herkes faydalansin istedim.iyi seyirler.
Destegin İcin Saol Usta İyi Bayramlar, İyi Seyirler.Fakatsız-Lakinsiz- Amasız, bir hizmet sunulmuş eline emeğine sağlık.
Yalnız tv box üzerinden nasıl yükleyeceğiz verdiğin indirme linklerini. Dün send files uygulaması ile göndereyim dedim tv box'a olmadı. Bir yolunu öğretir misiniz?Gule gule kullanin iyi bayramlar.
Bazi vpnlerde bu ayari gordum vardi vpn ile acilacak uygulamayi seciyorsun o uygulamayi vpn ile aciyor ben denemedim vpn manuel kapat ac yapiyorum bilen arkadaslar varsa biz de ogrenmis oluruz. iyi bayramlar.discord türkiye'de yasaklandığı için vpn ile girmek gerekiyor,iphone'da shortcut programı ile bu sorunu çözdüm,discordu açtığım zaman vpn shortcut sayesinde aktif oluyor ve sorunsuz kullanıyorum,discord'tan çıktığım zaman ise shortcut vpn'i kapatıyor,android tv'lerde böyle bir özellik var mı?yani belli bir uygulamayı açtığımız zaman vpn açılsın,uygulamadan çıktığımız zaman vpn'i kapatsın
Kardesim Benim paylastigim liste her yerde olan liste yinede sorun degil iyi bayramlar.Öncelikle teşekkürler listeler için.Türkiye'den Rokuten ve Pluto hariç diğerleri VPN'siz açılmıyor.VPN ile hepsi açılıyor.Tüm arkadaşların bilgisine...
Ben link koymadim m3u dosyasi var tikla iner zaten cok kucuk dosyalar tv box da da mantik ayniYalnız tv box üzerinden nasıl yükleyeceğiz verdiğin indirme linklerini. Dün send files uygulaması ile göndereyim dedim tv box'a olmadı. Bir yolunu öğretir misiniz?
Eline emeğine sağlık teşekkürler kardeşim.Arkadaslar öncelikle herkezin kurban bayramini en icten dileklerimle kutlar,hayirlara vesile olmasini dilerim
Vavoo listesini githubdan buldum listeler bana ait degildir iclerinde calismayan tek tuk kanallar olabilir.vavoo,oha.to,huhu.to,kool.to tr kanallari
Baslingic linklerini kendim degistirdim vavoo listesini kopyalayip oha,huhu,kool listelerini de calisir hale getirdim octohide vpn germany ve holland lokasyon ile 7 liste vpn ile sorunsuz calismaktadir not=1arkadasimizin talebi uzerine Vavoo Germany"de ekledim denemelerini de bizzat yaptim listelerde refferer olmadan calisiyor bazi arkadaslar calismiyor dediler refererli vavoo attim simdi onu denesinler bende referrrlide referersizde calisiyor octohide hollanda lokasyonda
Herkese iyi seyirler.not=ek olarak github"dan rakuten tv buldum,vpn"siz calisti bende rakuten tv"yi de ekledim.+pluto tv yide ekledim vpn"siz calisiyor.9 adet oldu liste hepsi de sorunsuz calisiyor.
Not=Listeye Vavoo World Kategorili Ekledim Listeler internet bulunabilen listelerdir siz ugrasmayin diye ben ugrastim herkes faydalansin istedim.iyi seyirler.
Gule Gule Kullanin Hocam.Eline emeğine sağlık teşekkürler kardeşim.
ip le alakasi yok benim modem hem kabel hem sim kart hibrit internet baglantili calismakta ve vpn ye gerek yok ha almanya ha hollanda ha öst hattimda engelleme kisitlama yok ezbere yazmayalim.İp adresine ban yemisindir sanırım aynı sorun bendede var