DISNEY+

akdas

Moderatör
Konular
79
User: [email protected]
Password: Haruko26H
Account Status: Active
Subscription 1: Status: Active, Name: Disney+ Basic - FR - Canal - Promo Bundle [disney_plus_sub:base], Provider: CANAL, Early Access: False, Bundle: False, Expiry: , Trial:

çalışmadı yine :(

@dehakan7 için bir tanesine bakayım dedim email doğrulama kodu sayfası gelince ekrana zile basıp kaçan çocuklar gibi sayfayı bir kapatışım var hahahaha

ben deneyip atıyorum hep girenler fazla olunca yada şifre degiştirilince tetbir alıyorlar
Mutlaka öyledir. Tedbir alınmıştır yani. Ben sadece nasıl eğlendiğimi anlattım ;)

birde arkadaslar vpn kullanılırsa şifee degiştirme haricinde uzun süre kullanırlar ben netflix hesabında bu sekilde kullanıyorum uzun sureli gidiyor
Doğrudur muhtemelen. Netflix ve Prime Video'yu ücretli kullandığım için ben bilemiyorum durumun nasıl olduğunu. VPN ile kullanınca normalde Türkiye'de olmayan içeriklerin de geldiğini biliyorum ama. Bazen izlemek istediğim içerik yoksa VPN ile giriyorum ve İngilizce altyazılı ya da İngilizce dil seçerek izliyorum ülkeye has bir içerik olmadığı için.

Doğrudur muhtemelen. Netflix ve Prime Video'yu ücretli kullandığım için ben bilemiyorum durumun nasıl olduğunu. VPN ile kullanınca normalde Türkiye'de olmayan içeriklerin de geldiğini biliyorum ama. Bazen izlemek istediğim içerik yoksa VPN ile giriyorum ve İngilizce altyazılı ya da İngilizce dil seçerek izliyorum ülkeye has bir içerik olmadığı için.
vpn şu sekilde faydası var şu ülkeden şu ip girildi diye şeklinde mesaj gitmiyor

vpn şu sekilde faydası var şu ülkeden şu ip girildi diye şeklinde mesaj gitmiyor
Başkasının hesabını kullanan için faydası o benim gibi kullanan içinse bahsettiğim şeye fayda diyebiliriz ;)
Her neyse kolay gelsin.

Geri