Öneri Vavoo,Kool,Oha,Huhu,Vavoo Germany,Rakuten tv,Pluto tv,Vavoo Tr refererli, Vavoo World Kategorili Calisan m3u listeleri

Kargo1975

Paylaşımcı
Konular
2
Arkadaslar öncelikle herkezin kurban bayramini en icten dileklerimle kutlar,hayirlara vesile olmasini dilerim
Vavoo listesini githubdan buldum listeler bana ait degildir iclerinde calismayan tek tuk kanallar olabilir.vavoo,oha.to,huhu.to,kool.to tr kanallari
Baslingic linklerini kendim degistirdim vavoo listesini kopyalayip oha,huhu,kool listelerini de calisir hale getirdim octohide vpn germany ve holland lokasyon ile 7 liste vpn ile sorunsuz calismaktadir not=1arkadasimizin talebi uzerine Vavoo Germany"de ekledim denemelerini de bizzat yaptim listelerde refferer olmadan calisiyor bazi arkadaslar calismiyor dediler refererli vavoo attim simdi onu denesinler bende referrrlide referersizde calisiyor octohide hollanda lokasyonda
Herkese iyi seyirler.not=ek olarak github"dan rakuten tv buldum,vpn"siz calisti bende rakuten tv"yi de ekledim.+pluto tv yide ekledim vpn"siz calisiyor.13 adet oldu liste hepsi de sorunsuz calisiyor.
Not=Listeye Vavoo World Kategorili Ekledim Listeler internet bulunabilen listelerdir siz ugrasmayin diye ben ugrastim herkes faydalansin istedim.iyi seyirler.Not=4 Adet Daha Vavoo,Kool,Oha,Huhu,10ar Kategorili 4 Listede Kanal Logosu Olarak Gokkusagi Kullandim Suan icin Vpn siz referersiz proxy siz Aciyor Tivimate Oneriyorum Bu Listeler icin İyi Seyirler.

Ekli dosyalar

• vavoo.to.tr.txt.m3u
    197.3 KB · Görüntüleme: 757
  • kool.to.tr.txt.m3u
    196 KB · Görüntüleme: 252
  • oha.to.tr.txt.m3u
    194.7 KB · Görüntüleme: 221
  • huhu.to.tr.txt.m3u
    196 KB · Görüntüleme: 208
  • rakuten_txt.playlist.m3u
    135.8 KB · Görüntüleme: 272
  • plutotv.txt.m3u
    387.1 KB · Görüntüleme: 208
  • Vavoo_index_Germany_txt.m3u
    471.7 KB · Görüntüleme: 106
  • Vavoo_Turkey_refererli playlist_txt.m3u
    535.3 KB · Görüntüleme: 195
  • Vavoo_World_Kategorili_txt.m3u
    903.1 KB · Görüntüleme: 102
  • HUHU_TR_10_KATEGORİLİ_txt.m3u
    243.4 KB · Görüntüleme: 16
  • KOOL_TR_10_KATEGORİLİ_txt.m3u
    243.4 KB · Görüntüleme: 11
  • OHA_TR_10_KATEGORİLİ_txt.m3u
    242.2 KB · Görüntüleme: 14
  • VAVOO_TR_10_KATEGORİLİ_txt.m3u
    244.7 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Wuffy player,IPTV Pro,Televizio,İptv Smareters player,hepsinde, denedim.m3u dosya ekle diyerek indirdiginiz dosyayi, kullanabilirsiniz geri donuslerinizi bekliyorum.tesekkurler.

Dosyalar bende açılınca birşey göstermiyor
Neyapmalıyım
Octohide vpn ac hollanda lokasyon sec sonra uygulamaya gir 4 liste dns leri ayri kendi orjinal dns"leri vavoo.to,oha.to,kool.to,huhu.to,kanallar ayni 4 listede sorunsuz calisiyor deneyip,öyle paylaşima sundum,iyi seyirler.

Arkadaslar öncelikle herkezin kurban bayramini en icten dileklerimle kutlar,hayirlara vesile olmasini dilerim
Vavoo listesini githubdan buldum listeler bana ait degildir iclerinde calismayan tek tuk kanallar olabilir.oha.to,huhu.to,kool.to
Baslingic linklerini kendim degistirdim vavoo listesini kopyalayip oha,huhu,kool listelerini de calisir hale getirdim octohide vpn germany ve holland lokasyon ile 4 liste sorunsuz calismaktadir denemelerini de bizzat yaptim listelerde refferer olmadan calisiyor
Herkese iyi seyirler.
Paket ayristirilmasinda hata oldu diyor

Vavoo listesini githubdan buldum listeler bana ait degildir iclerinde calismayan tek tuk kanallar olabilir.oha.to,huhu.to,kool.to
Baslingic linklerini kendim degistirdim vavoo listesini kopyalayip oha,huhu,kool listelerini de calisir hale getirdim octohide vpn germany ve holland lokasyon ile 4 liste sorunsuz calismaktadir denemelerini de bizzat yaptim listelerde refferer olmadan calisiyor
Herkese iyi seyirler.not=ek olarak github"dan rakuten tv buldum,vpn"siz calisti bende rakuten tv"yi de ekledim.
Rakuten'i Televizo'da denedim. VPN'siz çalıştı.
Ellerine sağlık.

Arkadaslar Rakuten tv ve Pluto tv yide ekledim bu ikisi vpn"siz aciyor
Vavoo,Oha,Huhu,Kool.to"lari octohide vpn almanya ve hollanda lokasyonuyla aciyor
Denemelerini bizzat yapip oyle paylasima sunuyorum sizlere lutfen sizlerde emege saygi gosterip konuya acmiyor calismiyor,demeyin herkese iyi bayramlar iyi seyirler anliyisiniz icin tesekkur ederim

Teşekkürler MTV, Vevo müzik kanalları varmış benim listeyede ekleyeyim.

Geri